מה עושים עם שישי חופשי??

• פותח הנושא D221
  • פורסם בתאריך

D221

New member
מה עושים עם שישי חופשי??

היום לראשונה מזה כמה חודשים שאני לא עובדת ביום שישי, כבר שכחתי איך זה... מה עושים ביום שישי, היום החופשי היחיד בינתיים בתקופה הזו? בכל מקרה, שיהיה לכולם אחלה סופ"ש

D221

New member
בסוף

נפגשתי עם חברים, הם רצו ללכת לשם (לאיפה שאני עובדת), היינו שם, שתינו (אני בחינם כמובן), מצאתי את עצמי בתוך הבר מכינה להם משקאות חח. 'סדר, היה נחמד.

Symbolic

New member
עד שיש לך חופש את יוצאת למקום עבודה?

אני בימי חופש הייתי הולך לבר אהוב שאני לא עובד שם, לשבת על הבר, להיות הלקוח כלקוח רגיל במאה אחוז. שאתה יושב על הבר במקום עבודה אתה לקוח, כן, אבל זה שונה.

D221

New member
כן במיוחד שמצאתי את עצמי מכינה לי ולחברים שלי

משקאות אבל בקטנה. רצינו משהו קרוב ורגוע, ולא היתה מסיבה אתמול והם רצו ללכת לשם אז הלכנו... האמת שאני מרגישה שם כלקוחה עם פריבליגיות... חחח וכמובן שותה חינם. חוצמזה שאני כבר לא עובדת שם, רק כשיש מסיבות, ככה שזה לא שאני שם כל יום, יצא בסדר. אם הייתי במרכז, עם מבחר רב של מקומות ברור שלא הייתי יוצאת לבר שבו אני עובדת....

גם לי היה שישי חופשי... התכנון היה

להשאר בבית ולנוח, או מקסימום לצאת לפאב האהוב עלי, שזה די כמו להשאר בבית רק עם חברים (בסוף ויתרתי כי גם ככה אני מוצאת את עצמי שם אחרי משמרות...). בסוף יצאתי עם לברגמן עם מישהו שעבדתי איתו פעם באיזה בר... חמוד המקום... פעם ראשונה שלי שם. המקום ממש לא הרגיש לי תל אביבי... הרגשתי כאילו אני באיזה פאב של מושב או קיבוץ עם המראה של המקום והמוזיקה.... זה היה יכול ממש להרגיש לי כאילו לשם שינוי אני לא בת"א, אבל בת"א כמו בת"א לקח לנו שעה וחצי למצוא לא חניה, אלא חניון! אחחח... תל אביב... יש פה מושבניקים שרוצים להתחלף איתי בדירה קצת? :-\

למעלה