מה עושים עם 2 ילדים בני 8

דבורי

New member
מה עושים עם 2 ילדים בני 8

בריכת הקשתות ברמלה - מתאים? לכמה זמן? מה יש עוד בסביבה? פארק אוטופיה - אפשרי בחום הזה או שלדחות לפעם אחרת? מעניין לילדים בגיל הזה? עוד הצעות לאטרקציות לא נדושות באזור ירושלים - המרכז? תודה!

יש לי, יש לי, יש לי תאומים בגיל הזה

יש רכב? כמה אפשר להתרחק מרמלה? קצת דרום מזרח - שביל בורג'ין קצת מזרחה- מנהרות הכותל (בתאום מראש) קצת בערב- בירושלים יש באוגוסט, כל יום במקום אחר, כל מיני סוגים של מופעי רחוב. קצת צפונה - מוזאון המדע בחיפה (השמועות מספרות שיש שם עכשיו תערוכת רובוטים)

דבורי

New member
תודה!

יש רכב. חיפה קצת רחוק מדי (אנחנו יוצאים מירושלים). מופעי רחוב הם לא רוצים. מנהרות הכותל - רעיון, אבל אולי את זה כדאי להשאיר לסוכות. שביל בורג'ין - זה חדש. גיגלתי עכשיו. אפשר לנסוע ברכב משפחתי רגיל לאורך כל השביל?

לא, אבל...

על חוויתנו מהשביל אתה יכול לקרוא אצלי בבלוג השביל איננו ארוך וגם אינו קשה פיזית. ניתן לביצוע עם עגלות אך עדיף מנשא אם יש ילדים בגיל זה. לא ניתן לבצע אותו עם רכב (בעיקר מכיוון ששמו מחסומים) אבל אין מה לחשוש. לגבי מנהרות הכותל בסוכות... אם אתה אוהב תורים, בעיות חניה, המון, צפיפות וכל הקשור בכך.... אגב, את מערות צדקיה הצעתי לך?

דבורי

New member
תודה

דרך אגב, אני אשה, לא גבר. במערת צדקיה היינו לא מזמן. בינתיים הוחלט שנלך מחר לנחשונית. מנהרות הכותל וגם השביל באים בחשבון לימים הבאים (השביל רק אם לא יהיה חם מדי)ץ

alonaski

New member
תוותר על פארק אוטופיה. חם מדי!

יהיה להם יותר מעניין שם במז"א נעים יותר! במקום מנהרות הכותל - ממליצה על הסטף וכניסה למערת הנקבה עין ביכורה עם פנסים. או מערת השילוח בעיר דוד (לא דורש תיאום והליכה במים) אפשר מערת הנטיפים... (-נדוש?...) בגוש עציון יש את יער האיילים עם האומגה הארוכה ביותר בארץ! ואפשר לטייל שם (למרגלות אפרתה) בניקבת הורדוס העתיקה שגם היא הליכה במיים בניקבה מוארת. פרטים - בבי"ש גוש עציון שמוציא לשם גם הדרכות למשפחות. שביל התפוזים ליד חדרה - פארק עם פעילות... פארק המים נחשונים - בצמוד לקיבוץ נחשון... בפארק הירקון בספורטק - טרמפולינות וקיר טיפוס... בחולון - מוזיאון הילדים! מתאים ומעניין מאוד לגיל הזה! הפלנטריום בת"א - יש בו תצוגה פירוטכנית חדשה באולם קולנוע משוכלל מאוד שבתוך כיפת הפלנטריום!

alonaski

New member
המלצה: מכירים פיקולוניה בהרצליה?

מקום מדליק!!! (ביתי בת הכמעט 4 נהנתה בו מאוד! גם הקטנה בת שנה ו 3 חודשים) מושקע, ייחודי ומרשים! אבל... אל תתקרבו לשם בחופש הגדול!!!
= בלאגן וצפיפות חבל"ז!!!

shlomits

New member
עד איזה גיל זה מתאים?

קראתי על זה באיטרנט. לילד בן 7 יהיה מה לעשות שם? (הוא יכול ליהנות משעשועים שקצת למטה מגילו)

shlomits

New member
על מה שכתבו לך אני מוסיפה

עין יעל, מוזיאון המדע בירושלים, שביל התפוזים (מומלץ מומלץ אבל קצת רחוק לכם מירושלים) קיפצובה בדיוק היום קיבלתי דיווח שלא משהו שם... ואם טיול טבע, תבדקו את עין פרת. על כל הנ"ל ועוד יש סקירות בבלוג שלי

דבורי

New member
טוב, אבקר גם בבלוג שלך

לעין יעל הילדים הלכו עם סבתא לפני שבועיים. במוזיאון המדע הם היו כמה פעמים בחודשים האחרונים לימי הולדת. שביל התפוזים מוצה לפני שבוע... המצב קשה. היום דוקא ננסה אחה"צ את קיפצובה, בסוף היום בדרך כלל לא כל כך צפוף. על עין פרת באמת חשבתי, וחששתי מהחום. אקרא בבלוג שלך.

shlomits

New member
בדיוק היום קיבלתי דיווח "חם"

(תרתי משמע) שקיפצובה לא משהו. מצהיב וחם. אשמח לשמוע מעוד מקורות...מה עם עין לבן לטבילה קצרה?

דבורי

New member
בילינו היום שעתיים בקיפצובה

הילדים נהנו מאד. היינו בסוף היום, כשכבר לא כל כך חם (הגענו ב-17:00).

תבלין2

New member
ולילדים בני השמונה...

משהו אחר,משהו ירוק,משהו מוצל ואוורירי,משהו ערכי,משהו יצרני ומשביע... בחוות "תבלין בגן". מחר,יום שלישי,זו הפעילות האחרונה לחופש הגדול. באם אתם מחפשים ברוח מחנון כייפי,ללא בלגן המוני,מצאתם. אל תאמינו .תבדקו באתר של החווה ,וזה רק 40 דקות מהמרכז. בכל מקרה,אני סובייקטיבית שנהנית במה שאני עושה.

תבלין2

New member
החווה "תבלין בגן"

נמצאת בצומת כרכור,במושב הנקרא גן השומרון. למגיעים מהמרכז בכביש 6 כ40-50 דקות. למגיעים מירושליים בכביש 6 כ שעה ועשרים דקות. מתחילים בתשע בבקר. כדאי.

alonaski

New member
מישו מכיר קיר טיפוס לילדים/מבוגרים באזור השרו

השרון? כפר סבא, רעננה, הוד השרון כזה?...

למעלה