מה עושים עם 2 קוטג'

nilichi

New member
מה עושים עם 2 קוטג'

שמחר פג תוקפם? יש מתכון לאיזו פשטידה קלילה?

pirge

New member
מאפה אטריות וגבינות ועוד דברים טובים

מתכון: מאפה אטריות גבינות ותוספות מאת:פירגה רכיבים לשים בקערה: 400 גרם אטריות רחבות מבושלות לפי הוראות היצרן 5 ביצים שלמות 3 בצלים קצוצים מוזהבים ב-4 כפות שמן - אפשר להוסיף 2-3 קישואים פרוסים 2 קופסאות קטנות טונה - אפשר ללא השמן.אפשר לוותר על הטונה כל הגבינות מעורבות שיש בבית כ-400 גרם 2 כפות קמח תופח פלפל שחור ומלח לטעם. אפשר להוסיף 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ אופן הכנה: לערבב ביחד. להכניס לסיר ג'חנון משומן----- או תבנית עגולה משומנת. לפזר כף פירורי לחם לפזר גושים קטנים של מרגרינה כ-30 גרם חום 175 מעלות כ-50 דקות. תהנו

nilichi

New member
יאמי....

יש לי הכל חוץ מאטריות

pirge

New member
מאפה אפונה וגזר או ירקות אחרים

מאפה אפונה וגזר מאת:פירגה בצל גדול קצוץ מוזהב ב-4 כפות שמן 2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים גס אפונה וגזר עד קילו עוד 5 כפות שמן קנולה (בנוסף לשמן של טיגון הבצל) 4 כפות גדושות קמח 3 עלי בצל ירוק קצוצים פטרוזיליה קצוצה כחצי כוס 5 ביצים טרופות במזלג מלח פלפל שחור אם המאפה לא פרווה---להוסיף כ-300 גרם גבינות שיש במקרר - לפחות 2 קוטג' לערבב ולצקת לתבנית משומנת אפיה בחום 175 כ-50 דקות או עד להשחמה

ניקי ב

New member
../images/Emo41.gifבוגצ'ה

בוגצ'ה חמותי - ניקי ב מצרכים: 1 חבילת בצק פילאס 1/2 חבילת סלק עלים (רק ירוקים) 150 גר' קוטג' 150 גר' גבינה בולגרית ביצה ביצה טרופה להברשה שומשום מל"פ הכנה: 1.להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה ,שהוברש בשמן. 2.לקצוץ את העלים 3.לערבב את כל המצרכים. 4.לחתוך את הפילאס למרובעים ,להניח מעט מהמלית במרכז, לקפל ולסגור. 5.להבריש בביצה טרופה , לפזר סומסום. 6.להכניס לתנור שחומם בחום בינוני הערות: אפשר להכין עם בצק שק"מ, בצק עלים. אפשר להכין בצורת שבלולים או ריבועים ניתן להקפאה ניקי

ניקי ב

New member
מאפה גבינות

מאפה גבינות חמותי - ניקי ב מצרכים: 1 קוטג 1 יוגורט 200 ג' בולגרית מגורדת 150 ג' פתיתי גבינה צהובה 3 ביצים טרופות 100 ג' קמח תופח (3/4 כוס) סומסום מל"פ אופן ההכנה: 1. לחמם תנור לחום בינוני 2. לערבב את כל החומרים (חוץ מהסומסום). 3. להעביר לתבנית משומנת היטב 4. לפזר סומסום למעלה. 5. להכניס לתנור, בסביבות 45 דקות , או עד שמזהיב ניקי

pirge

New member
לביבות פנקייק מעדנים- אפשר להוסיף קוטג'

פנקייק מעדנים.ו pirge ו 16:47 | 06/06/06 נפלא לילדים – כל ילד בוחר את המעדן שהוא אוהב—כדאי להכין במחבת שקעים. אפשר להכין שמנמנים או רזים כל אחד לטעמו. מאת:פירגה כוס קמח רגיל 2 ביצים לטרוף במזלג עם כף חלב שקית אבקת אפיה- אפשר רק כפית מיכל מעדן בטעם שאתם אוהבים - יש לבדוק את המעדנים אם מתאימים לבישול/אפיה - אפשר עם קוטג' או לשלב כף סוכר או סילאן , או דבש כף או שתיים שמן לערבב במטרפה ידנית או במג'ימיקס שלא יהיו גושים. המירקם צריך להיות כמו של שמנת - די סמיך. יש להוסיף חלב או קמח לפי הצורך עד שתתקבל בלילה מתאימה. לחמם מחבת טוב טוב. לשמן במעט מרגרינה/שמן לצקת מצקת מלאה למחבת. מחבת בינוני. לנענע בזהירות את המחבת לצדדים, כדי שהבלילה תתפשט על פני כל המחבת להפוך גם לצד השני. בהצלחה.

ניקי ב

New member
לחמניות גבינה עם זית

לחמניות גבינה עם זית - ניקי ב 250 ג' גבינה לבנה 100 ג' קוטג' 40 ג' גבינת עיזים חצי כוס פתיתי גבינה צהובה. 2 ביצים 300 ג' קמח תופח 50 ג' חמאה מומסת זיתים - לא חובה 1 כפית מלח תערובת לציפוי: שומשום+ פטרוזיליה יבשה לערבב את החומרים לעבוד עם ידיים מקומחות וליצור כדורים. בתוך כל כדור לטמון זית. להבריש בביצה טרופה. לפזר מתערובת השומשום, פטרוזילה על כל לחמניה. חום בינוני - 20 דקות הערות : 12 לחמניות ניקי

nilichi

New member
וואו אתן מדהימות....../images/Emo140.gif

איזה תגובה מהירה... אני כבר מתה להגיע הבייתה ולהכין הכלללללל למרות שיש לי רק 2 קוטג'

nilichi

New member
וואו אתן מדהימות....../images/Emo140.gif

איזה תגובה מהירה... אני כבר מתה להגיע הבייתה ולהכין הכלללללל למרות שיש לי רק 2 קוטג'

pirge

New member
פשטידה בחושה מהירה של פטריות

פשטידת פטריות מהירה -בחושה מאת:פירגה לשים בקערה: 2 מיכלי קוטג' 100 גרם גבינה צהובה 3 בצלים קצוצים מוזהבים ב-4 כפות שמן 3 ביצים 2\1 כוס קמח תופח קופסה פטריות ללא מים מלח,פלפל,קורט אגוז מוסקט לערבב ולשים בתבנית משומנת לזרזף מעט פפריקה אפיה בחום 175 כ-30 דקות עד שמשחים קלות תהנו

למעלה