כמו נקניקיות
מטגנים בעדינות בשלמות, או פורסים ושוב מטגנים בשומן שהנקיקיה המוזרה הזו מפרישה. בצרפת המשפחה שלי מכינה את ה``בודן נואר`` עם רסק תפוחי עץ מועשר בחמאה מלוחה, וזה מעדן אמיתי. אם הטעם לא טעים לך, אין מה להתאמץ,זה הטעם שלו והוא דומיננטי כמו כל חלק פנימי (שעשיר בדם- אחד המרכיבים העיקריים בנקניקיה) הפתרון הפשוט הוא לשלוח אלי לפני שהפודינג מתקלקל.... סתם. זהו מעדן אמיתי, אבל חייב להיאכל טרי. אין כאן שום סוג של שימור, בדומה לנקניקים אחרים.