מה עושים פה?
S SnowMan האחד New member 5/1/04 #4 איך אפשר להביא ביד../images/Emo113.gif בפורום? סלח לי אבל אני מעדיף עם קצת סבון
G gloom New member 5/1/04 #5 לאט לאט ובזהירות../images/Emo66.gif עם סבון זה מעצבן זה כל הזמן מוציא קצף עדיף איזה וזלין או קרם ידיים 2 פעולות בפעם אחת
לאט לאט ובזהירות../images/Emo66.gif עם סבון זה מעצבן זה כל הזמן מוציא קצף עדיף איזה וזלין או קרם ידיים 2 פעולות בפעם אחת
G gloom New member 5/1/04 #6 לאט לאט ובזהירות../images/Emo66.gif עם סבון זה מעצבן זה כל הזמן מוציא קצף עדיף איזה וזלין או קרם ידיים 2 פעולות בפעם אחת
לאט לאט ובזהירות../images/Emo66.gif עם סבון זה מעצבן זה כל הזמן מוציא קצף עדיף איזה וזלין או קרם ידיים 2 פעולות בפעם אחת
S SnowMan האחד New member 5/1/04 #7 איכסה ואזלין!../images/Emo113.gif זה מגעיל לאללה! אני מעדיף סבון... אתה יודע מה? אני מעדיף זיון חוצמזה, תגיד, הפורום הזה הוא רק שלי ושלך? איפה כולם פה?
איכסה ואזלין!../images/Emo113.gif זה מגעיל לאללה! אני מעדיף סבון... אתה יודע מה? אני מעדיף זיון חוצמזה, תגיד, הפורום הזה הוא רק שלי ושלך? איפה כולם פה?
S SnowMan האחד New member 5/1/04 #8 עם ואזלין?../images/Emo113.gif זה יותר טוב? ואזלין זה איכסה!!! |נגעל עד עמקי נשמתו| הדבר הזה לא יורד מהידיים אחרי שבוע אז אני לא רוצה לחשוב מה קורה על הזין... התחתונים בטח נדבקים וכל ההרצלים נמרטים, וכאלה. חוצמזה, הפורום הזה הוא רק שלי ושלך? אין פה עוד מישהו שכותב! יבש פה!
עם ואזלין?../images/Emo113.gif זה יותר טוב? ואזלין זה איכסה!!! |נגעל עד עמקי נשמתו| הדבר הזה לא יורד מהידיים אחרי שבוע אז אני לא רוצה לחשוב מה קורה על הזין... התחתונים בטח נדבקים וכל ההרצלים נמרטים, וכאלה. חוצמזה, הפורום הזה הוא רק שלי ושלך? אין פה עוד מישהו שכותב! יבש פה!
S SnowMan האחד New member 5/1/04 #9 התפוז הזה יודע להיות../images/Emo113.gif מעצבן נורא.... אתה שולח הודעה, זה עושה error או אני יודע מה, אתה שולח שוב ופתאום יש 2 הודעות. זה יכול לעלות על העצבים!
התפוז הזה יודע להיות../images/Emo113.gif מעצבן נורא.... אתה שולח הודעה, זה עושה error או אני יודע מה, אתה שולח שוב ופתאום יש 2 הודעות. זה יכול לעלות על העצבים!
G gloom New member 5/1/04 #10 גם לי זה קורה, זה מעצבן../images/Emo66.gif אבל מה הקשר להרצלים גם אני מעדיף זיון אבל כולם אומרות שרק בגיל 16 אני פתוח להצעות ונדמה לי שרק אני ואתה בפורום קבל אתר שמשווה בין בנים לבנות אתר יש שם למטה קישורים לעוד אתרים שמסברים על אוננות
גם לי זה קורה, זה מעצבן../images/Emo66.gif אבל מה הקשר להרצלים גם אני מעדיף זיון אבל כולם אומרות שרק בגיל 16 אני פתוח להצעות ונדמה לי שרק אני ואתה בפורום קבל אתר שמשווה בין בנים לבנות אתר יש שם למטה קישורים לעוד אתרים שמסברים על אוננות
S SnowMan האחד New member 5/1/04 #11 כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום
G gloom New member 7/1/04 #15 ../images/Emo35.gif למה נגמר../images/Emo35.gif זה שלא הייתי../images/Emo66.gif בבית(ניסיתי לשכנע ילדה לשכב איתי אבל גם היא רק בגיל 16) זה לא אומר שהכל נגמר... ולמה אתה מתכוון כשאתה הרצלים
../images/Emo35.gif למה נגמר../images/Emo35.gif זה שלא הייתי../images/Emo66.gif בבית(ניסיתי לשכנע ילדה לשכב איתי אבל גם היא רק בגיל 16) זה לא אומר שהכל נגמר... ולמה אתה מתכוון כשאתה הרצלים
G gloom New member 7/1/04 #17 אוי איזה קטנוני../images/Emo66.gif כשאתה אומר הרצלים... איפה אתה לומד אני לומד במסורתי הכי טוב בירושלים
אוי איזה קטנוני../images/Emo66.gif כשאתה אומר הרצלים... איפה אתה לומד אני לומד במסורתי הכי טוב בירושלים
G gloom New member 8/1/04 #19 עדיין לא ענית לשאלה../images/Emo66.gif מה זה הרצלים וחחחחחחחחחחח לנו יש שוטר סמוי בבצפר
S SnowMan האחד New member 8/1/04 #20 מה זה מה זה../images/Emo113.gif הרצלים??? אתה לא יודע מה זה? זה ה"nick" של השערות המגעילות האלה שיש.....שם.
מה זה מה זה../images/Emo113.gif הרצלים??? אתה לא יודע מה זה? זה ה"nick" של השערות המגעילות האלה שיש.....שם.
G gloom New member 9/1/04 #21 אהההההההההה../images/Emo66.gif זה הכינוי מי המציא אותו אני קורא להם שערות שעל סבון מוצק... ראית פעם סבון מוצק בלי הרצלים
אהההההההההה../images/Emo66.gif זה הכינוי מי המציא אותו אני קורא להם שערות שעל סבון מוצק... ראית פעם סבון מוצק בלי הרצלים
S SnowMan האחד New member 10/1/04 #22 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif