מה עושים שאוהבים יותר מידי
ח חולה על בנחה ופלי New member 6/4/04 #2 אמ... איך זה בא לידי ביטוי.. כאילו למה את מתכוונת.. הוא יודע על זה אהבה בלתי אפשרית
ג גללללללל New member 7/4/04 #4 צלילוש שיהיה בהצלחה עם החבר מי זה? כמה זמן חברים? איך? ספרי פרטים ובהצלחה
צ צ ל י ל ו ש New member 7/4/04 #5 כנסי יפיופה ממ.. קוראים לו אליאור... אנחנו חברים חודש (בדיוק עוד יומיים) איך? ניפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתה עליו (זה הדדי) הוא נשמה... וזהווו ותודה מווואה
כנסי יפיופה ממ.. קוראים לו אליאור... אנחנו חברים חודש (בדיוק עוד יומיים) איך? ניפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתה עליו (זה הדדי) הוא נשמה... וזהווו ותודה מווואה
ש שון שון היחידה New member 8/4/04 #6 שהיה לך הכי כייף בעולם!אנחנו כבר 5 חודשים ביחד.......רק הוא לא מיתקשר הרבה(חבר שלו ידיד שלי אמר לי שזה לא קשור אלי שזה מתוך עצלנות ) אבל אני מאחלת לך שהיה לכם ביחד הכי כייף בעולמוש!
שהיה לך הכי כייף בעולם!אנחנו כבר 5 חודשים ביחד.......רק הוא לא מיתקשר הרבה(חבר שלו ידיד שלי אמר לי שזה לא קשור אלי שזה מתוך עצלנות ) אבל אני מאחלת לך שהיה לכם ביחד הכי כייף בעולמוש!
צ צ ל י ל ו ש New member 8/4/04 #7 ../images/Emo2.gifחמש חודשים? ואיי יפה.. בהצלחה בלי עין הרע.. Nוווווואה.. מתה עלייך
ג גללללללל New member 9/4/04 #16 יא איזו מותק טוב חמודה שיהיה לכם בהצלחה והיום זה החודש, לא? אז מזל טוב.. (זה מה שאומרים לחודש )
D DaRזה אני New member 8/4/04 #8 ממשים את זה במובן הפיזי הרוחני כבר מלא באהבה והרומנטיקה כבר צפה מדי אני מניח(אם זה הדדי כמובן) תנסי קצת להתחיל לעשות אהבה בצורה פיזית לא רק מילולית ופנימית
ממשים את זה במובן הפיזי הרוחני כבר מלא באהבה והרומנטיקה כבר צפה מדי אני מניח(אם זה הדדי כמובן) תנסי קצת להתחיל לעשות אהבה בצורה פיזית לא רק מילולית ופנימית
Q QuE DiFiciL AsEr yo New member 8/4/04 #9 הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif
Q QuE DiFiciL AsEr yo New member 9/4/04 #18 נא.. עזבי אותה... בגלל שהיא זונה היא חושבת שכולם צכים להיות כמוה...
ג גללללללל New member 9/4/04 #19 אתם יודעים מה הכי מצחיק פה../images/Emo35.gif שזה בן בכלל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Q QuE DiFiciL AsEr yo New member 9/4/04 #21 חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יאללה שילך מפה מי הוא בכלל שיגיד לה לשכב עם חבר שלה?! סעמקקקקקקקקקק עיצבו אותי...
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יאללה שילך מפה מי הוא בכלל שיגיד לה לשכב עם חבר שלה?! סעמקקקקקקקקקק עיצבו אותי...