מה עושים שהדיאטה "תקועה?"

השעועית

New member
מה עושים שהדיאטה "תקועה?"

אני הולכת לתזונאית ממרץ השנה, שיא הירידה שלי היה 9 ק"ג ואני צריכה לשמור על זה. הבעיה שבשבועות האחרונים לא הולך לי ואני חוטפת יותר מידי, אוכלת גם מה שלא בתפריט היומי, לא מקפידה על שתיה. באמת שלא הולך לי, קשה לי פתאום. התזונאית אומרת לי שאני חייבת להיות חזקה ולא להיכנע לפיתויים אם אני לא רוצה להעלות הכל חזרה אבל קשה לי מאד, אני רעבה יותר מתמיד. מה לעשות? דבר עליתי קילו וחצי מאד ואני מפחדת מאד מעליה של כל הק"ג. מה עושים?

"תקועים"בדיאטה

יש תקופות טובות יותר ויש גרועות יותר, כמו בכל דבר בחיים. ובגלל שאחרי תקופה גרועה באה תקופה טובה, כדאי לשמור אל ההשגים ומה שנקרא להחזיק את הראש מעל המים, לא לעלות במשקל יותר מב-1-2 ק"ג. מה שהכי חשוב הוא השתייה - לפחות 8 כוסות ביום, כולל מים, סודה, משקאות דיאט, תה וקפה ללא סוכר, ותתחילי לאכול כל 3-4 שעות ארוחוצ קטנות, העיקר פחמימות - 1-2 פרוסות לחם עם מעט ממרח כלשהו, או בטטה, או מנה לא גדולה של אורז (אפשר ממולאים באורז וירקות)או גריסים (כולל מרק גריסים), או קטניות (כולל מרק קטניות), או פסטה וכו', הרבה ירקות, מעט פירות ומוצרי חלב, וכל מה שהתזונאית המליצה לך. תראי איך הדברים מסתדרים. בהצלחה.

למעלה