מה עושים שילדה בת שנתיים לא רוצה את אבא?

מה עושים שילדה בת שנתיים לא רוצה את אבא?

שלום לכולם אשמח לעצת הגברים והנשים יחדיו לי ולבעלי יש ילדה בת שנתיים בעלי אוהב, מפנק ומרעיף את כל תשומת הלב שלו לילדה אך משום מה ילדה לא מראה סימנים שהיא מתחברת אליו, כלומר היא משחקת איתו ומבלה איתו אבל אם הם עושים משהו לבד היא כל הזמן בוכה וקוראת בשמי אני והיא מאוד קשורות היא נמצאת איתי בבית ורוב הזמן זה אני והיא לבד(בנוסף אנחנו לא חיים בארץ כך שאין לה הרבה אינטרקציה עם משפחה פרט לפעמיים שבה אנחנו באים לבקר) בעלי מאשים את הנסיעות לארץ ביחסים עםהילדה כי כשאנחנו נוסעות אנחנו נוסעות לבד רוב הזמן או שהוא מצטרף רק לשבועיים בערך, אני לא מחפשת אשמים זה המצב שאנחנו חיים בו וזהו השאלה שלי היא האם מישהו עבר את זה ויכול ליעץ לנו מה לעשות? בעלי מאוד מתוסכל מהמצב ואני אשמח לכל פיתרון שיכול לפתור את הבעיה הקיימת תודה לכולם

hirshfe

New member
לא עושים כלום

זה ייעבור. במיוחד שהילדה רגילה רק לך. אני אשאל אותך שאלה. ישבעלך והילדה לבד זה ארוך? יותר מרבע שעה? או שלבד זה שאת בחדר האחר? גם נדב שלי, היום רוצה רק את אמא ואני לא חבר שלו. אבל ששננו לבד (ואני דורש לפחות כמה שעות בשבוע כאלה) אז פתאום אנחנו החברים הכי טובים והוא משחק רק איתי וביום שבת, ברור לו שאבא נדב ושוני (הכלבה) הולכים לטיול ארוך ביחד וזה הכי כייף

שהם לבד אז זה בסדר

אם הם יוצאים לפארק או לגן שעשועים אז היא בסדר היא יכולה פתאום לקרוא בשמי אבל הבעיה היא יותר שאנחנו בבית והיא רואה אותי אני קוראת את התגובות ומקווה שזה אכן יעבור תודה רבה ושבת שלום

גרי רשף

New member
מכיר את זה אך לא בצורה קיצונית

זה קורה גם כשהם לבד ואת לא בסביבה? כשכולכם בבית והיא מעדיפה להיות עם אמא ולא עם אבא- זה קורה ואולי גם טבעי אם היא רגילה שאת בדרך כלל מטפלת בה, אבל מה קורה בלעדייך- גם אז היא מפנה אליו עורף?

שהם לבד אז

היא בסדר אבל בעלי מרגיש שהיא לא איתו ב100 אחוז ושהיא הייתה מעדיפה שאני אהיה שם זה הרבה יותר גרוע שאני בסביבה אז היא רוצה רק אותי אולי שהיא תתחיל ללכת לגן זה יעבור רשמת שגם אתה מכיר את זה איך זה אצלכם?

גרי רשף

New member
למשל..

כשאני חוזר הביתה היא לא רצה אלי בשמחה כפי שהיא רצה לאישתי, אבל בדרך כלל היא "שלי" לא פחות מ"שלה". בעלך שותף מלא לטיפול בה? (אוכל, רחצה, החלפת חיתולים, לקום באמצע הלילה, הליכה לגן שעשועים, לקחת ולהחזיר מהגן..)

avi182

New member
מתרגלים

הילד שלי היה דיי דומה בהתנהגות שלו אם היה אפשר להחזיר אותו לבטן של אמא היה עובר לגור שם שוב אבל ניתן לשפר את זה לתת לו להיות יותר זמן עם הקטנה להתחיל במשולש שלכם ולאט לאט תצאי מהתמונה למקום שהיא לא רואה או שומעת אותך נראה לי שכשהיא רואה אותך בסביבה או שומעת אותך היא רוצה להיות איתך וזה טבעי אבל לא מחייב כשהיא תבלה יותר זמן עם בעלך ותשחק ותהנה ממנו יותר כך היא תרצה להיות גם איתו מבלי לחפש אותך בהצלחה

נקווה שזה יעבור כי לא נראה לי שאפשר להתרגל

זה נורא מתסכל את בעלי ואני הייתי שמחה לקצת חופש תודה רבה על העצה

avi182

New member
מתרגלים מלשון תרגיל

אויי ואבוי להתרגל למצב כזה זה ישתנה אבל לאט לאט

elotan

Member
גם אצלינו זה היה ככה, הסירי חשש מליבך

היום הילדה (בת שלוש וקצת) רצה לתת לי חיבוקים ונשיקות כשאני חוזר מהעבודה. אין מה לעשות, אמא זה אמא.

Master Stav

New member
משחקים איתה יותר

יחד , מדגישים בפניה ( כן כן ילדה בש שנתיים מבינה הכול ) שאבא יכול .... ולדוגמא היא בוכה ..יושבים אבא ואמא יחד ומרגיעים המצב לא לא שיגרתי מכיר לא מעט מקרים כאלו הציעו לך פה לתרגל ....ואני מאד בעד שיהיה בהצלחה .

גם אצלנו זה ככה

בעלי חוזר כל יום הביתה בחמש, מקדיש לה הרבה תשומת לב, קם אליה בלילה, לוקח אותה לטיולים וכו' - ועדיין היא תמיד קוראת לי ודוחה אותו. ומדי פעם מגדילה לעשות ומודיעה 'לא אוצה אבא, אק אמא'. מבחינת משפחה, המצב מאוד שונה מאצלכם: המשפחה המורחבת מאוד מעורבת. הילדה במשפחתון ובכלל, רגילה להרבה אנשים. אני מניחה שזה עניין של הגיל הזה, ולא תוצאה של נסיעות לארץ או משהו. ואין לי מושג מה לעשות. אני רואה שבעלי ממשיך להתאמץ למרות הדחיות, מאוד נזהר לא להעלב ממנה ומקווה שיהיה שיפור.

תודה לכולם על העצות והתגובות

גם בעלי מאוד משתדל ומקדיש לה כל רגע נתון נקווה שזה אכן ענין של זמן המון תודה

למעלה