מה עושים שלא אוהבים???

ש י ר

New member
מה עושים שלא אוהבים???

לפעמים זה נגמר והכל עבר, איך חוזרים מה עושים? איך את האהבה שוב מחזירים?

loveyou4

New member
כשלא אוהבים לא עושים

אם נגמרה לך האהבה נשמי לרווחה. ראשית לא עושים, לא מתנגדים, רק נהנים מהשקט שלך. כשהשקט קיים וההתנגדות הוסרה, פשוט מקשיבים בקשב פשוט, ללא ``תרגילים`` - פשוט כך זורמים. היי את בלבד, ולא תהיי כאן לבד. וכך אולי לא לאט, תחושי שמשהו זז לך בלאט. כשהדופק עולה והחום מפעפע, תנועות פרפרים צמרמורת בגבך מזרים. דעי שחזרת וקבלי מחדש את אותה אהבה - שחששת שאבד.

כשאין אהבה?????

או קיי נהנים מהשקט, נהנים מלהיות לבד נהנים מהבדידות נהנים להיות לבד. אבל מה אחר כך? פתאום בערב כשהשמש שוקעת לה מתחילים לחוש כי חסר משהו, חסר ליטוף, חסרה הנשיקה, חסרה ההתיחדות, חסר לעשות אהבה והכי חשוב חסרה אהבה. מתגעגעים לפרפרים שבבטן לחוסר התאבון מתגעגעים להתאהב מתגעגעים לאהבה אוי.... אילו יכלו לדעת כמה אהבה יש לי לתת אבל אין לי למי...... שרון

perachan

New member
במקום הנכון...

אם תמשיכי לכתוב ....מילות אהבה... הם יישארו להן..כאן במסך תהיי חזקה...צאי לנפוש,צאי בחוץ תנסי את חייך לשנות...לא לבכות אהבות לא באות...הן קורות..ככה סתם במקום הנכון ולכל בנ-אדם..... בינתיים קני חתול...אמצי ילד..... תאמיני לי ..היא תדפוק לך בדלת.....

perachan

New member
יסודות...לה...

אהבה לא חוזרת....אהבה ממשיכה... כמו שיר...כמו פיזמון.. היא זקוקה ליסודות בריאים.....כדי להמשיך לעלות...ולזרום אם רופפים היסודות לבניין......הוא ייפול... אם בראש היא תתחיל.....שם היא תסתיים סוויטש.....זו מילת המפתח שלי...אלייך/ך

למעלה