מה עושים שמתאהבים בבחורה נשואה????

bbook

New member
מה עושים שמתאהבים בבחורה נשואה????

שלום לכולם. לאחרונה הכרתי בחורה,בשנות השלושים נשואה +.לצערי נסיבות היכרותנו לא היו משמחות,שנינו נפגשנו בבית חולים,מסיבות כאילו או אחרות. איך שראיתי אותה,נשמתי יצאה,ברצון עז לחבק אותה,הרגשתי כמו cartton עיניי יצאו מחוריהן,היא פשוט מדהימה. כמובן שהתחלנו לדבר ,לצערי היא תמיד היתה עם משפחתה,לכן לא יכולתי להיכנס לשיחות עמוקות יותר. ביום ראשון האחרון בידיעה שביום שלישי אני עוזב את המקום ולא אראה אותה שוב,תכננתי לבקש מספר טלפון או לתת לה את שלי על מנת שנהיה בקשר בתירוץ מסויים.לצערי לא יכולתי להגיע לבית החולים מה שמנע ממני לבקש מימנה את מס' הטלפון והקשר התנתק כמו שהתחיל.ומאז אני ממש מחפש סיבות רק להגיע לבית החולים על מנת שאוכל לראות אותה ולדבר איתה. הבעיה היא גדולה מאוד לא רק שהיא נשואה,גם אני ואני ממש לא יודע מה לעשות!!!!!!!!!!!להשאיר את הסיפור הזה מאחורי???????????????????או לתת לו צ'אנס. כמו שאני מכיר את עצמי אני יודע שאיך שהוא אני יגיע לבית החולים כי אני חייב,אבל ממש חייב לראות אותה. אני רוצה לנגוע בה,אני רוצה לחבק אותה,אני רוצה לנשק אותה,אני רוצה לשכב איתה אני פשוט רוצה אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי והיה לי את האומץ ללכת לשם ולדבר איתה,אבל כניראה שהדבר היחידי שאוכל לעשות זה רק לשתף אתכם ברגשותי ובמחשבותי ולצערי אני אשאר עם ההרגשה שלי ובלי ד....................... bbook

Vdrums

New member
פשוט לא עושים.

למה יש לך לתת צ'אנס? להרס חיי הנישואין שלה? להרוס את שלך? אני שמח לשמוע שלא הצלחת להחליף מספרי טלפון. תמשיך בחיים שלך.

זמשוש

New member
בוא נגיד ש...

זה שלא יכלת להגיע לשם ביום ראשון... זה סימן מלמעלה. אל תתעלם מהסימן.

magenta73

New member
קופי-פייסט: תעזוב את זה!!!!

זו סתם אובססיה, אין כאן אהבה. אהבה היא משהו שנבנה, אינטימיות בין שני אנשים. מה שיש לך כאן, זו פנטזיה. תן לה לחיות את החיים שלה, ותמצא לך משהי אחרת, פנויה שגם מעוניינת בך. (תגידו, יש אפשרות לעשות הודעות מוכנות כאלה?... אתם יודעים, כמו תבניות של אסמסים?)

bbook

New member
הלוואי וזה היה כזה פשוט

אבל אני לא מפסיק לחשוב עליה,אני יודע שהיא נשואה וזה אמור להיות מחוץ לתחום אבל הלב.........אני לא יודע איך להגדיר את זה בדיוק אבל אני מרגיש שאני כמו איזה ילד בגיל הטיפשעשרה שלא רואה שום דבר בעיניים. מצד אחד אני מקווה שאתגבר על הרצונות שלי ואצליח לשים את זה מאחור אבל מצד שני אני כל כך רוצה רק לחבק אותה,אבל חיבוק חזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!להרגיש אותה נצמדת, אלי להריח אותה, לשחק לה בשיער המדהים שלה ולתת לה נשיקה ענקית. למה זה כל כך מסובך???????????

magenta73

New member
כי אתה מסבך את זה!

תבין שזו סתם פנטזיה, והיא סתם כלי שאולי נוגע לך בכמה כפתורים, אבל בגדול, הרגשות האלה שלך, הם שלך, לא בגללה. ואם אתה באמת נשוי, כמו שכתוב בכרטיס, קח את כל האנרגיות האלה ותבנה משהו טוב ומעניין וסוחף עם האישה שיש לך בבית.

סימפתי

New member
המשיכה האובססיבית בין נשוי לנשואה

למה מתאהבים בבן/בת זוג נשואה, כאשר גם אתה נשוי? הסיבות לכך רבות ומגוונות: פוליגמיה היא דרך הטבע. סיפוק צרכים בסיסי לקיום. הנישואים הורסים תשוקה. אמנציפציה מדעות קדומות. הרצון בגיוון ובחידוש גרייה. טעם הנעורים וניפוח האיגו. המתח, מים גנובים ימתקו. חיפוש רומן ומשמעות לחיים. שתיקה הדדית בלתי מאיימת. שיחרור עוינות לבן/בת הזוג. עלות ה "הוצאות" מנימלית. "פירצות" רבות שקוראת לגנב. מעבר קל מהוורטואלי למעשי. נשואות יודעות מלאכתן...

למעלה