מה עושים ש.......

מה עושים ש.......

אתם מדברים עם מישהו במסנג"ר סתם... ואז הוא מציע לשלוח תמונה הוא שולח תמונה והוא ממש מכוער... איך אתם מגיבים לו?

נועם m

New member
עונים לו: "אתה ממש מכוער".

סתם, נראה לך?
את לא צריכה לחוות את דעתך על התמונה. מה את, סוכנות דוגמנים? אם בא לך תשלחי לו תמונה שלך. אבל אני תמיד בדעה שתמונות יכולות לשקר- לא תוכלי לדעת עד שתפגשי אותו. אפשר להמשך גם לכאלה שיראו מכוערים בתחילה. זה קודם כל עניין של גישה. לכל אחד, אפילו אם הוא נראה כמו משהו שדרכו עליו, יש צדדים חיוביים.

Paranoid Eyes

New member
את יודעת מה אני בד"כ עושה?

איכשהו אני מנתבת את השיחה לאיזה פרט שהיה בתמונה, הכל חוץ מהבנאדם. למשל, אם היה שם איזה עץ.. מאחוריו, או מישהו שהיה ברקע.. הכל בכדי לא לתת דעה אישית. לפעמים זה הולך, לפעמים הם מתעקשים לדעת מה אני חושבת.. ואז אני אומרת משהו כמו "וואלה סבבה" חח תאכלס זה מביך.

Paranoid Eyes

New member
החלטתי

שאיפה שיש מלחמה, שם מקומי!
שמחה להיות כאן, מתי יש מכות?

מיטללל

New member
מתי שקובי מקבל את האטרף ../images/Emo3.gif

האמת, זה הפורום הכי קוצי מוצי שיש אבל אני סומכת עליך שתעזרי לי לשנות את זה, אט אט

Paranoid Eyes

New member
אוי, קוצי מוצי?

לא לא זה לא טוב.. קוצי מוצי צריך להיות במידה. אני מרשה חיבוק אחד ביום. לא, בעצם 2 חיבוקים ביום, ונשיקה אחת לכל משתמש. מעבר לזה, חופשי תסמכי עליי בקטע הזה! כבר קלטת אותי הא?:)

L y c a n

New member
היה קטע כזה

מישהי שלחה תמונה והיא, טוב נו לא הייתה יפה ושאלה איך התמונה.. אז אמרתי, התמונה אחלה! (והתמונה הייתה באמת אחלה, למרות שהיא די הפריעה חח) --היא לא שמה לב למשחק מילים

זכוכיות

New member
כמו שנועם כתבה,

את לא סוכנת דוגמנים. את גם לא חייבת לצאת עם כל מי שאת מדברת איתו, או לנתב את השיחות לכיוון מסויים. תהרגו אותי, אין לי בעיה לדבר עם מכוערים. אז אני אומרת שהוא חמוד (נימוס זה אלמנטרי) וזה הכל, עוברים הלאה.

חח יפה שאלה מהחיים

אני בדרך כלל אומרת: "תשמע, אתה נראה סבבה לגמרי, אבל אתה פשוט לא הטעם שלי..." ישיר אך לא פוגע, ומעביר את המסר היטב. יום קסום לכולם =)

במקרה כזה אני מעדיף שלא להגיב כלל

ופשוט להמשיך לדבר הלאה על נושא אחר. אם היא מתעקשת ושואלת, אני נאלץ להגיד שהיא חמודה או שהתמונה סבבה או משהו דומה. אני הכי לא סובל את אותן הבנות שמבקשות תמונה, ונעלמות כשמקבלות אותה. אין להן אפילו נימוס מינימלי לסיים את השיחה בדרך כלשהי ולשלוח חזרה את התמונה שהן הבטיחו שנייה קודם. למזלי אני מאוד רחוק מלהיראות דוחה כך שמדובר במקרים נדירים מאוד. :) כנראה שהאלה חיפשו מישהו שיקלע לטעם שלהן בול. פעם קרה לי מקרה שלא ידעתי אם לצחוק או לבכות ממנו. בתור אדם שאוהב לשיר ולנגן, אני עסוק רוב החיים שלי בערך בחיפוש אנשים שאוכל להקים איתם להקה. (למי שלא ניסה, מדובר באתגר לא פשוט) באחד הימים פרסמתי הודעה על זה באיזשהו פורום, והשארתי כמובן את האייסיקיו. לאחר כמה ימים קיבלתי הודעה מבחורה שטענה שגם היא אוהבת לנגן ולשיר וביקשה להצטרף אלי. אחרי שיחה לא ארוכה במיוחד היא ביקשה ממני תמונה. שלחתי לה ופתאום היא "התנדפה". כנראה שהיא לא באמת היתה מעוניינת לשיר בלהקה... ;)

Dark Muse

New member
באסה רצינית

מה עושים? קשה לומר... ממשיכים לדבר עוד קצת עד שמתנתקים לאט לאט לאט... אפשר גם את השיטה הישירה אבל זה קצת עלול לפגוע

ChilD SouL

New member
אהמ...

אתה מחפש כלה
לא חייב לנתק קשר עם מישהו רק כי הוא "מכוער", מה הבעיה סתם לדבר עם בנאדם

Paranoid Eyes

New member
אין בעיה

אבל אם מחפשים להכיר למטרות רומנטיות , והתמונה לא נראית טוב בעיני הבנאדם.. אז מה הטעם להמשיך לשוחח?

ChilD SouL

New member
אם מחפשים אז כן...

למרות שעדיין אם מחפשים, עדיין אפשר להמשיך לדבר עם מישהו שלא מעוניינים. סתם שעשוע נחמד.

למעלה