מה עושים???

• פותח הנושא li.g
  • פורסם בתאריך

li.g

New member
מה עושים???../images/Emo4.gif

אני רוצה לשתף אותכם במשהו שעובר עליי אולי תצליחו להסביר לי מה פגום אצלי
מצד אחד, מאוד רוצה בן זוג שיאהב, יפנק ייתן חיבוק כשצריך, יתמוך, ומצד שני איך שזה מגיע הולכת 10 צעדים אחורה. אני ידועה כאחת שתמיד היו לה בני זוג אף פעם לא לבד פתאום התהפך הכל, לא מכירה את עצמי בתחום הרומנטי הזה עכשיו. אני מפחדת להתקרב למישהו עכשיו, מפחדת להיפגע ומפחדת לתת למישהו קצת ממני כי הכל שייך לשחר כמובן. איך מתקדמים מפה??? שלא תבינו לא נכון, לא חסרות אפשרויות, כל בחור שנפגש איתי מעוניין בהמשך אבל אני לא מצליחה להתחבר אליהם. ובכלל מבחינה מינית לא מסוגלת לחשוב על להיכנס למיטה עם מישהו מהם.

suco

New member
../images/Emo140.gif

http://anat.sweethome.co.il/idod.htm http://anat.sweethome.co.il/Keshet.htm אין שום דבר פגום ,,,,,,,,, רק אולי הפחד מפני העתיד הלא ידוע ....ופגיעה מחודשת מאנשים רעים ... האתרים ע"מ לעודד קמעה ....

היי לי ../images/Emo24.gif

כתבת דברים שקצת הזכירו לי את כל מה שאני כותבת לאחרונה רק שכתבתי יותר בפורום האחר כי הרגשתי צורך לאמר ולהוציא והוצאתי שם אולי בגלל שיותר דיברתי על עצמי בהתחלה ופחות על הילדים, למרות שזה קשור גם בהם. בכל מקרה מאוד הזדהתי עם מה שכתבת אבל שנינו יודעות שיש סיבה ושם הבעיה אולי אהבה נכזבת, שינוי כל שהוא שעברנו בתקופה האחרונה כי אחרת מה נשתנה, בכל מקרה לדעתי אם הזמן זה יעבור ואם נפגוש באחד המיוחד זה בטוח יעבור לנו. קחי בקלות, לאט לאט ובטוח

מתוקהההה, את מושלמת!!!! ../images/Emo24.gif

בכולנו מתחבאת לה הילדה הקטנה שרוצה חיבוק, הגנה, ביטחון. אימהות היא מקצוע מאוד תובעני
עם זאת, בהיותנו חד הוריות, קל לנו יותר מאשר לנשואות את פחות משנה אחרי לידה. הצרכים משתנים (גם הכוחות
) נשים נשואות צריכות להתמודד בבית עם גבר שמרגיש ש"השאירו אותו בחוץ" תודה לאל, אנחנו יכולות ליהנות מילדינו ללא התפצלות ובכך, שארית הזמן כולה שלנו, לצמיחה אישית או למנוחה. זה יחזור, זה יגיע את נמצאת עכשיו באמצע הליך משפטי עם אבא של שחר זה לא רק תובע ממך אנרגיה מרובה זה מרכז אותך בסוג מסוים של רגשות כלפי גברים בכלל. תני לעצמך זמן... תתאפסי עם האימהות החד הורית לפעמים לוקח שנים להסתגל לרעיון שאת אימא תני להליך המשפטי של אימות האבהות ותביעת המזונות להסתיים. ואז קחי קצת זמן כדי לומר לעצמך כמה את נהדרת ואז.... מצאי גבר שרואה את זה (ולא צריך שתגידי לו
) השאר כבר יקרה מעצמו
אני מבטיחה לך שזה כמו רכיבה על אופניים, לא שוכחים איך...
ממני (אני יודעת שזה לא אותו הדבר, אבל שיהיה, בינתיים)

li.g

New member
נאוה ../images/Emo51.gif

תודה על כל העידוד והתמיכה. מזל שיש אותכם

ophra

New member
שלט ניאון מהבהב.... ../images/Emo62.gif

אמר לי מישהו... פעם... שיש לי שלט נאון מהבהב מעל הראש שכתוב עליו: "רגע, חכה שניה... עוד לא החלטתי.... אם אני רוצה או לא" והעוצמה של האור משתנה לפעמים היא 5 מתנדנדת כזו לפעמים היא מתחזקת ומגיעה ל-8... לרוב בסופו של דבר היא מגיעה ל-10, הנורות נשרפות וחוזרת החשכה.... עדיין לא קרה (מאז הפרידה מה-X) שהאור התעמעם לו לאט לאט עד שנכבה לגמרי, והאור שמסביב הספיק כדי להמשיך את הדרך ביחד. ובנוגע אליך li: קחי את הזמן שלך שחר בסך הכל בן חצי שנה זה גיל מיוחד עם צרכים (שלו) מאד תובעניים ויומיומיים אני לא רוצה לדכא את רוחך אבל אני כבר שנתיים אחרי, עם שני גורים גדולים יותר משלך (3 ו-6) ועדיין הנורה הזו דולקת אצלי בכל פעם שמישהו מתקרב... בסוף נרגיש מספיק חזקות ונקיות כדי לוותר על הניאון הזה ולנסות ולראות ששום דבר רע לא קורה ואולי אפילו להפך....
רק טוב..

למעלה