מה עושים?

אליגל

New member
מה עושים?../images/Emo4.gif

בעוד שבוע אני צריכה לנסוע לכנס מהעבודה לשני לילות. בעלי דוחק בי לנסוע, אך הלב שלי מחשב להקרע. שחר רק בת 9 חודשים, עדיין יונקת ולמרות שאצל המטפלת היא כבר אוכלת רק מוצקים, כשאני מגיעה היא מתנפלת עלי... יש לי מספיק חלב שאוב בפריזר לחודש לפחות, אבל קשה לי להפרד ממנה אפילו ליום. את עומרי לא עזבתי ללילה אחד עד גיל כמעט שנתיים... מהצד השני עומד הבוס שטוען (ובצדק) שהכנס מאוד חשוב לי מבחינה מקצועית...
. אפשר לקבל קצת חיזוקים?

אולי תקחי איתך את שחר?

את ביולוגית, נכון? באופן אישי, הייתי נוסעת לכנס רק אם לפחות מציגים פוסטר שלי. מעבר לכך, אם מדובר רק על שמיעת הרצאות, אפשר לקבל תקצירים ולבקש מאנשים שנוסעים סיכומים של ההרצאות. אבל אולי באמת תוכלי לקחת איתך את שחר? במילא יהיה לך חדר במלון, לא? אז מה אכפת לבוס שלך אם את לוקחת גם אותה? אני לא חושבת שזה כרוך בתשלום נוסף. יכול להיות מאוד שהיא תתנהג יפה בהרצאות, כפי שעושים תינוקות רבים שהוריהם סטודנטים ומביאים אותם ללימודים. ואם לא, ואת חייבת לנסוע, אל תדאגי! היא תתנפל עלייך גם כשתחזרי! אל תשכחי לשאוב בזמני היניקה שלה, כדי שלא יתמעט החלב. בהצלחה!

אליגל

New member
בשביל פוסטר לא הייתי נוסעת,

הבוס שלי מרצה על העבודה שלי... את זה באמת אסור לי לפספס. חוץ מזה אי אפשר לקחת אותה להרצאות, היא כבר לא בגיל שהיא ישנה ומקשיבה היא צריכה להתרוצץ ולזחול.

shi2

New member
בטח שאפשר!

גם אני לא עזבתי את הדר עד גיל שנתיים וחודשיים ואז נסענו ללילה אחד (שזכינו בו, אחרת לא יודעת אם אי פעם הייתי מנסה ביוזמתי לעזוב אותו..) כל כך חששתי מזה ובסוף היה כ"כ כייף ועבר רגוע שלא הבנתי למה לא עשיתי זאת קודם... טוב, אצלך אמנם שחר קטנה יותר, אבל תסתכלי על זה מהצד החיובי, הזדמנות להתאוורר שאת מקבלת, כי אחרת לא היית יוזמת בעצמך לא?
אז, סעי ותהני, נכון,תתגעגעי מאד, אבל יהיה לך כייף לחזור ועוד בכוחות מחודשים...

נוסעים ומנצלים את הזמן לעצמך

גם את צריכה למלא מצברים. אמנם זה לא יהיה קל וכמובן שתתגעגעי, אבל שני לילות ייתנו לך קצת זמן לעצמך לבלות ואפילו להתקלח בשקט, לאכול ארוחה בשקט - מה שאני בטוחה שלא בדיוק בנמצא עם שני ילדים קטנים. סעי ותהני

dafgol

New member
גלית - תסעי בטח תסעי....

אני בטוחה ששחר תהיה בידים טובות ואוהבות. את צריכה לנסוע מכמה סיבות לדעתי , בשבילך קודם כל , בשביל העבודה...בשביל הציצי....ובכלל קצת להתאוור ולהתנתק , לשנות אווירה וכשתחזרי.....זה יהיה הכי כיף שבעולם לכולכם !!!!!!!!!!!

טאש

New member
הי גליתי.

קטונטי מלייעץ לך. אני בקושי מסוגלת לחזור סתם לעבודה.... שבועיים אחרי שנדבי נולד המנחה שלי נסע לכנס שבו הוא הרצה על העבודה שלי. מיותר לציין שהיה לי אחלה תירוץ להשאר בארץ..... כל מה שיש לי להציע זה שאחרי שתחליטי- תהיי שלמה עם ההחלטה שלך. בהצלחה

למעלה