מה עושים?

חיה 36

New member
מה עושים?../images/Emo7.gif

כשעצוב לך על הנשמה? כשאתה רק רוצה לבכות? כשאתה יושב ובוכה בלב ובנפש דם!!! כשאפילו אין לך את המצב רוח להיכנס לפורום הכי אהוב עליך, ולהגיד בוקר טוב משפחתי היקרה, תשלחו לי חביוק, תשלחו לי אהבה, אני מרגישה פתאום כאן לבד! מה עושים שבא לך לפתוח את החלונות לצעוק זה לא מגיע לי!!! מה עושים שאתה רוצה פשוט לשבת ולמחוק את כל החיים שלך ולהתחיל לכתוב אותו כמו בספרים...כמו באגדות?? ומה עושים שאתה נכנס לרחמים עצמים פתאום! מאיפה מביאים כוחות!??? מאיפה מצליחים לעלות חיוך!!! מה עושים כש כולם חושבים שאתה הבן אדם הכי מאושר ובעצם אתה בכלל לא! אז מה עושים רק תגידו לי בבקשה.. כי אני נחנקת

מה עושים?../images/Emo23.gif

קודם כל מפסיקים להעמיד פנים שהכל בסדר. אחר כך לוקחים קצת שקט מהחיים אפילו לכמה דקות ביום ומתנתקים. מסתכלים באהבה שאני יודעת שיש בך על הדברים הכי קטנים כמו נשירת עלים, משב רוח,צחוק של ילדים... ואז שולחים רייקי, כמו שאת עושה בצורה נפלאה כלכך, למה שאת חושבת שדרוש חיזוק בחיים שלך. ואם לא בא לך להיכנס לפורום האהוב עליך- את לא חייבת! כולם ימשיכו לאהוב אותך ולהיות שם בשבילך מתי שרק תרצי... הבטחה שלי... אישה יקרה שכמוך, תתחברי לרגשות שלך ותחווי אותם במלואם כי זו הדרך היחידה להוציא ממך את אלו שאת לא אוהבת ולהשאיר בפנים את אלה שאת כן.. לפעמים יש דברים רעים אבל דברים טובים אפשר למצוא בכל מקום ובכל מצב... אוהבת אותך

ה מוזה

New member
באים לפה לקבל ../images/Emo24.gifמכל הלב

חיה .. מקסימה מיוחדת טובת לב שכמותך .. מה עושים כשעצוב על הנשמה ? אומרים שעצוב לא מסתתרים מאחרי חיוך מה עושים כשבוכים בלב ובנפש? נותנים לדמעות לשטוף הכל ולטהר את הכאב מה עושים כשאין מצב רוח להכנס לפורום לפורום הכי אהוב? לא נכנסים .. מה עושים כשמרגישים פתאום לבד? צועקים ..אני לבד ואז מטה של קסם .. את לא לבד . ומה עושים כשפשוט רוצים למחוק את כל החיים ? אז חיה יקירתי ..לוקחים זכוכית מגדלת .. ומביטים בתמונת החיים .. לפתע פרטים קטנים..שוליים .. שלא שמנו לב שהם קיימים.. לפתע הם נראים דברים קטנים כאלו שעושים טוב לנשמה .. ממש קטנטנים ..אבל לך יש זכוכית קסמים וכל פרט קטן יהיה ענק ..כמו לצאת קצת לשבת בחוף הים להביט לשקיעה כמו חיוך של ילד ..כמו מילה טובה מחברה ..כמו פרח שפורח בגינה .. כמו ..כוס קפה חמה אחרי מקלחת נעימה ..דברים קטנים שעושים לנו פשוט טוב . ומה עושים כשנכנסים לרחמים עצמיים ? אז קודם כל ..לא קראתי בשום מקום שמותר לך לרחם על כולם ..ולא על עצמך יש את הימים האפורים ..האלו שרק בא להשאר שם מתחת לפוך ..שהעולם ישכח מאיתנו לקצת .. אולי להזיל דמעה על חלום שלא הוגשם ..מותר לך להיות גם עצובה .. ולרחם קצת על עצמך ..לא נורא , זה לא ימשך לעד .. יודעת למה? כי הכוחות טמונים בך . ואני לא צריכה לומר לך שאנרגיה חיובית היא מתנה . ואנרגיה שלילית נספגת מהסביבה . לא די לטעון את עצמנו באנרגיה חיובית יש לדעת את לנטרל ולטהר את השלילית . אנחנו כמו ספוגים אנושיים קולטים ואוגרים כל מיני רגשות .. שלנו , של אחרים .. קחי נשימה עמוקה . צאי לטבע לאמא אדמה . מים מטהרים ..נהדר . צמח ירוק או סביבת טבע ירוקה יגרמו לך להרגיש הקלה . ומעבר לכל יש שם אותך נשמה מלאת חום ואהבה את מסיכת השמחה שימי בצד את לא זקוקה לה כלל . אל תציגי הצגה תהיי מי שאת . ואת עולם ומלואו - עם העצב ,התקווה , האכזבה ..ועם טונות של אהבה .

חיה 36

New member
תודה../images/Emo13.gif

אתן מדהימות! שרוני תודה,,, אין לי מילים וגם את ילדת שמיים שאני לא יודעת מאיפה את מכירה אותי המון אהבה, ומקווה שיום קשה מאחורי. יש כמה עקרונות בעולם הרייקי, וכמה מהן הן,, רק היום לא אכעס רק היום לא אדאג הכרת תודה לעולם ועוד.... אוהבת אותכם

נועיק

New member
רויה

בוכים ומרגישים לבד ומרחמים ועצובים (ואני הלכתי לישון עד יעבור זעם) ואחרי הכל - אנחנו כאן. אוהבים

מיקי 35

New member
נשמתי...

לכל אחד מאיתנו יש ימים קשים... עד קשים מאוד... אתמול זה היה את... היום זה היה אני... אתמול אני הייתי בשבילך... היום את היית בשבילי... אישה יקרה כל כך... יש בך כל כך הרבה... את לא לבד... לא... לעולמים... מותר לך לשקוע לרחמים עצמיים מותר לך לא לכתוב יום אחד בפורום האהוב עלייך מותר לך ליום אחד להיות את לעצמך נשמתי זה באמת לא מגיע לך... אלוהים יודע ורואה אלוהים אוהב אותך כי את הילדה המובחרת שלו... אלוהים לפעמים מייסר את ילדיו המובחרים... לא נדע למה... לא נדע עד מתי אוהב אותך בלב ובנפש לעולמים אני

black ross

New member
אני מצטערת התסלחי לי ?

נשמה יפה שלי ..... אישה מדהימה שלי .... מצטערת מתוקה באמת שאני מצטערת ... איך לא ידעתי על כך לפני כן ?! איך יכול להיות שתרגישי לבד כשאת בעצם חובקת עכולם ? איך יכול להיות שאת בעלת החיוך הכי שובה שיש יכולה להפסיק לחייך ? איך יכול להיות ..... איך יכול להיות שבדיוק כשהיית צריכה אותי אני לא הייתי לצידך ....
מלאך בדמות אישה .... זה מה שאת .... רק דבר אחד לי אלייך ..... יקירתי "רחמים עצמיים" הם הסימן לקום ולשנות את החיים !!! כי כשמתחילים לרחם על עצמינו קשה מאוד להיגמל מזה ולאט לאט אנחנו מאבדים את כל מה שיפה בנו את האישיות שלנו ...... ואת יקירתי ... יש לך יותר מדי מה לאבד!!! תחשבי על זה ....
אוהבת אותך

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo42.gifהיי רויה

האמת היא שכ"כ הרבה אנשים כבר הספיקו לעודד אותך, אבל רציתי גם... רק להגיד שמותר לך להרגיש ככה, מותר לך לצעוק, מותר לך להתעצבן, מותר לך לבכות, מותר לך לבקש חיבוק, מהאנשים שקרובים אלייך... מותר לך גם לקבל חיבוק מאנשים וירטואלים, שלא מכירים אותך אישית אבל אפילו הם הספיקו להבין עד כמה את מיוחדת, ואני לא יודעת למה אבל כל החיבוקים קופצים למעלה, כנראה בשביל שתראי אותם ישר...

חיה 36

New member
ואאאאאאאאא../images/Emo24.gif

תודה לכם אנשים מקסימים תודה לכם אנשים מיוחדים... עכשיו נכנסתי ואני רואה כמה תגובות... חלק מאנשים שאינ מכירה אישית וחלק אכן מאנשים שרק מכאן,, אבל זה לא משנה.. כרגע פשוט יורדות לי דמעות של אושר.. דמעות שכמה אנשים טובים יש באמצע הדרך... פשוט תודה לכם... אתמול באמת כנראה היה יום כזה דאון להרבה אנשים.. פשוט אנרגיות שליליות שמעלה את הדברים הלא רצויים.. אבל היום יש כבר
ויש יום חדש... ויש כבר
חיוך.. במיוחד מכם אנשים מקסימים. תודה לכם,,, אנשים מיוחדים ומלאים באהבה.. ולך מוזה הכי מיוחדת מכולם

למעלה