מה עושים,

מאיה888

New member
מה עושים,

כאשר תנועת "הצופים" ותנועת "המכבי הצעיר",נפגשים בבית הספר היסודי? שניהם על חאקי, שניהם על אותם הכיתות (ואני לא מדברת כרגע על ג') מה עושים הילדים כשאר נכנסים צופים ומכבי אחד אחרי השני? איך בדיוק אפשר להחליט? ואיך אני,בתור מדריכה,אמורה להיכנס לכיתה,שנייה אחריי הצופים, ולהגיד בדיוק את אותו הדבר?

האמת שזו ממש דילמה...

ובאמת קשה לי לחשוב על זה, זה עוד לא קרה לי, אבל זה לא רחוק מלקרות. אני מבינה את ההרגשה. אולי לתאם שנכנסים רק למחצית מהכיתות והצופים לחצי השני? אבל אני לא חושבת שיש כ"כ ברירה... פשוט להיכנס לכיתה, לא להשמיץ את הצופים, אלא להפך, לשאול אם החניכים נהנהו מהפעילות שלהם... ולספר שגם לנו יש פעילות מגניבה.. (אפילו קצת יותר.
) מה שכן, לא להעליב את הצופים, או לשיר נגד, או לא דעת מה [רק אם הכיתה אולי ממש מורעלת מכבי.. אבל גם עדיף שלא]. לעשות את מה שתכננת בגיוס, המשחק ואותן המילים. לנסות להלהיב את החניכים כמה שיותר, זה הסוד. (ובסוף לשאול: אז את מי אני רואה היום?????
) הרי המטרה של שתי התנועות היא לחנך, ובאמת לא משנה אם כיתה אחת תלך למכבי והשנייה לצופים. לפחות לפי דעתי, כך שאם כמה חניכים אומרים שהם הולכים לצופים, תתמכי בזה, ותגידי שזה מעולה. כי זה באמת מעולה.

orlupo

New member
את האמת שלא הייתי יודע מה לעשות...

נורא קשה לי להכריע גם כשאני חושב על זה לעומק...

אז היום זה קרה לי..

ודבר ראשון כשזה קרה נזכרתי בהודעה שלך. אז ממש ככה, נכנסו לכיתה שנייה לפני או אחרי הצופים. דיברנו רגיל, ואז הוספנו: "אנחנו יודעות שגם הצופים פה, נכנסו/יכנסו לכיתה שלכם... אז אם אתם רוצים תלכו לצופים... אם לא אז למכבי.. אם לא אז לצופים... אין הבדל. רק שאנחנו יותר מגניבים.
" משו כזה שנון. שהם צחקו ממנו אפילו.. ולא העליב אף אחד.

למעלה