מה עושים ???

try me1

New member
מה עושים ???

אהלן, אני בחור בן 23. סטודנט שנה א. זה כבר למעלה מחודשיים אני נמצא במצב של התקפי חרדה. כל מיני מחשבות דיכאוניות, מפחידות, מלחיצות עוברות י בראש. הלימודים שלי מאוד מאוד קשים (אני מוציא ציונים גבוהים, אבל קבור בלימודים), בימים האחרונים היה לי סרט רע עם חבר הכי טוב שעכשיו זוג עם ידידה טובה שפעם נמשכתי אליה) ועכשיו שניהם קצת התרחקו ממני. אני בלחץ. אני חושב שהלחץ הכי גדול שלי זה המשיכה המינית שלי. פעם נמשכתי לבנות (בגיל צעיר), בשלב מסוים הפסקתי. לא ברור למה. היה לי תקופה שנמשכתי לבנים (לא ממשתי משיכה לבנים או לבנות). ועכשיו פשוט לא זה ולא זה. אני חושב יותר מדי, מתלבט יותר מדי. מלחיץ אותי שאני לא כמו כולם. למה אני לא מרגיש משיכה מינית כשאני רואה מישהי שהגוף שלה חשוף. למה אני מנתח כל דבר??? איך יוצאים מהמעגל הנוראי הזה, יש לי חוסר ניסיון פיסי עם בנות. הפחד ממגע פיסי משתק אותי. זה מעגל סגור שאני מרגיש- מה? אני אגיד לה שאני בתול? מה יהיה כנגיע לשלב פיסי מהר מאוד. מה אם לא יעמוד לי. מה אם אני אלחץ והיא תעשה ממני בדיחה. לא יודע למה אני חשוב כ"כ הרבה. אתם מכירים מצב כזה של משיכה למין אחד אח"כ לאחר ובסוף א-סקסואליות?

נרו2

New member
אל תכתוב סתם...

אל תכתוב סתם בעיות. נמצאים פה אנשים רציניים. תעשה טובה....

try me1

New member
זה באמת דברים שמציקים לי

ואני מתעניין איך זה קשור לאסקסואליות אני לא מבין למה אתה מזלזלז במה שרשמתי

נרו2

New member
סליחה!! אני לא יודע מה קרה לי.

אם תסתכל למטה תראה שיש לנו בעיות מאוד דומות. אני כנראה לא האמתי פשוט שיש עוד אחד עם בעיה דומה לשלי. אם זה מנחם אותך באיזה צורה הבעיה שלי הרבה יותר גרועה.
שאלה: אתה מדבר עם מישהו על מצבך?

try me1

New member
לא

אני מבולבל ולא רוצה לבלבל אחרים, קודם אני צריך להבין מה אני רוצה... הבעיה שאני לא חושב שאני אגיע לידי הכרעה אי פעם

נרו2

New member
או קיי העצות שאני יכול לתת לך:

א. דבר עם ההורים. אל תפחד לדבר עם ההורים. אני יודע שאתה מפחד עכשיו לדבר איתם. אבל תאמין לי אתה תגלה הרבה על עצמך אחרי שתספר. ב. אל תאשים את עצמך. אתה בן אדם מסוים שבמקרה עם קשיים עם העולם. יש לך אישיות מיוחדת שאי אפשר לשפוט אותה. אתה לא אשם. קבל את המצב בלי לפחד, ואתה תראה שחוסר פחד זה הצעד הראשון להבנה מי אתה. בן אדם נורמאלי. תאמין לי. תייסם את העצות שלי. אל תעשה את אותה טעות כמו שלי. אני יודע שזה קשה אבל יהיה בסדר.

try me1

New member
נסיתי לדבר

עם אמא, שיחת טלפון (אני לא בבית כרגע9 להסביר לה שמצד אחד אני לחוץ שאין לי מישהי ומצד שני לא בא לי מישהי זה יהיה רק כדי למלא חלל ריק כי אני מרגיש שלכל החבירם שלי יש חברות אמרתי לה במפורש- אני לא נמשך למישהי כרגע לא יודע איך לנסח את זה אחרת... אגב, מהי בדיוק אותה טעות שאתה מדבר עליה?

tapoozz

New member
ידידי... אל תמהר להרים ידיים, הרגע!

כאשר אדם נמצא במתח נפשי כל מערכת השיקולים שלו מתעוותת, ואז הוא נוטה לקבל החלטות מוטעות. אני חש שאתה על סף היסטריה, ודבר ראשון עליך להוריד ממך את רמת הלחץ הנפשי. תוכל לעשות זאת על ידי מדיטציה או על ידי כדורי הרגעה שהרופא יתאים לך. לפי כל הסימנים אתה אינך הומו אלא סטרייט, אלא שהמוח הסוער שלך מוריד את הבטחון העצמי אל מתחת לאפס. כאשר תשיג רגיעה, נסה להיפגש עם מישהי ותבדוק את עצמך לאט, לא בפזיזות... בהצלחה, בחור!

try me1

New member
אני פשוט

חושב לפעמים שהכל היה יותר קל אם הייתי חרמן כמו כולם. באמת- הייתי מוצא לי מישהי אפילו אם היא לא נראת כמו דוגמנית והייתי מתפשר בטח עוד במלא תחומים אחרים לא יודע...

avi1283

New member
לדעתי

אם פעם היתה לך משיכה מינית אז המשיכה הזאת תחזור, זה נשמע שיותר יש לך חששות מחוסר משיכה. כדאי לך להיפגש עם מישהו כמו פסיכולוג או סקסולוג שיעזור לך להבין יותר טוב את מי שאתה ואת מה שיעשה לך טוב.

try me1

New member
לא יודע

זה היה בגיל צעיר- אולי 15 אחר כך, הייתה לי תקופה שנמשכתי כאמור לבנים אני נהנה לראות אנשים יפים משני המינים אבל לא נמשך פיזית

למעלה