מה עושים

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
מה עושים

כדי להיתעלם מההרגשה הרעה? טוב, אולי להתעלם זה המילה הלא נכונה אבל אני מנסה לא לחשוב על זה ולהעסיק את עצמי בדברים אחרים - והם רבים כמו לימודים אבל אני מרגישה לא טוב וזה מפריע לי. החום הנמוך הזה נורא נודניק ועושה לי הרגשה כללית רעה- נראה שאני לא מצליחה להיפטר ממנו. גם החלשה הזו גורמת לי לחוסר ריכוז משווע. יש לי מבחן ענק ביום חמישי ונדמה לי כאילו אני לא קולטת את החומר וכשאני עושה חזרות אני כל הזמן שוכחת פריטים. סליחה שאני מנדנדת לכם בנושא כל הזמן, אני פשוט מאוד מודאגת.

gaia20

New member
שירי, האם ניסית את הרעיון

של ההקלטה? בעית זיכרון, לכל אדם, לפני מבחנים היא מאוד נפוצה, את לא היחידה שמרגישה כאילו לא נכנס לראש שום מילה ממה שקראת. אני מציעה לך בכל זאת, לנסות להקליט את עצמך ולשמוע את זה (על REPET) במשך כל הלילה, רק תנסי- אין לך מה להפסיד מזה. איך מתעלמים מהרגשה רעה? מה דעתך ללמוד עם מוסיקה? או לקבוע שעה עם החברות ללמוד ביחד? הרבה יותר קל לחלק את החומר בין כמה אנשים מאשר לשבור את הראש לבד.... יש הרבה דרכים להפוך את הלימוד לדבר מרגיע וכיפי, למחוק את המחשבה שזה דבר מלחיץ. חוץ מזה- הבנתי שכבר דיברת עם המורים שלך והם הסכימו לתת לך הארכות בהגשות של העבודות, אז מדוע את עדין לחוצה?

רינתבי

New member
מה העניינים

היי שירי! את נשמעת קצת יותר טוב ואני שמחה. גם אני שוכחת דברים כשאני לומדת,פשוט צריך להתרכז בעיקר.עוזר לי לשרטט טבלאות או חיצים ולקשר רעיונות מרכזיים אחד לשני. יפה המשפט החדש,כל הכבוד...מקורי. תאחלי לי בהצלחה מחר היום הגורלי. האמת נראה לי שאני צריכה אהיה לעשות שם בבני ציון פעם נוספת בדיקות,כבר חודש מאז שעשיתי ולא קיבלתי את כל התשובות. תגידי גם לך יש כאבים בבטן בימים של ביוץ,אלו כאבים של התכווצויות קשות...האמת שגניקולוג פשוט לא מודע ללופוס כך שאני צריכה למצוא מישהו מומחה. טוב צריך לחזור לעבוד אז שיהיה לך לילה טוב וחולומות מתוקים
שלך רינת

gaia20

New member
הי רינת

קודם כל- שיהיה לך בהצלחה מחר דבר שני- לפני כמה שנים הגעתי לבית החולים עם כאבי בטן, חשבתי שהקיבה שלי מתהפכת מרוב כאבים, מסתבר, לפי הרופאים, שזה היה ביוץ... זה קרה לי פעם אחת, לא היו לי כאבי בטן כאלה לפני או אחרי הביקור הזה בבית החולים. שיהיה לך המשך ערב נעים!!

רינתבי

New member
היי גאיה

מה שלומך? לא אוכל להיות היום בצ´ט אני מסיימת מוקדם לעבוד.
ונשתמע בהמשך.רינת

ל3

New member
הי רנתבי

הכאבי בטן שלי במחזור הם נוראיים- ממש התכווציות קשות. אני בדרך כלל לוקחת שני אופטלגין וזה עובד. אני מאחלת לך המון בהצלחה מחר מתוקה- אני אחזיק לך אצבעות ותעדכני אותנו . אני לומדת הכי טוב דרך סיכומים. לעיתים זה מתסכל כי יש מחברת שלמה שאני פשוט חייבת לסכם אותה לפני שאני מתחילה ללמוד ויוצא שאני עושה עבודה כפולה אבל זו השיטה שהכי מתאימהת לי. גאיה- תודה על ההצעה של הטיפ, אני אנסה אותה.

למעלה