מה עושים..

מה עושים..

שיש זמן חופשי ומגיעים הביתה אבל אבא באי שקט.רוצה שרק נקפיץ אותו הביתה. והוא עצבני..סך הכל רציתי קצת יום שקט ללמוד..אך זה ללא ממש יוצא לפעול. למה תמיד שהוא באי שקט גם אני נכנסת לאי שקט, לעצבות, לעצבים פניימים? מנסה לראות את התמונה המלאה אבל במצבים כאלה מאד קשה!

יכולה רק לחבק אותך חזק

יקרה, כבר כבתו כאן כולם את הכללים , אך נפש האדם אינה יכולה להיות כבולה לכללים והיא דורשת את הדרור שלה ואת הרצון שלה ואת החלומות שלה. עם הזמן , אני מקווה שתלמדי להתנתק מהמצב, למצוא נקודות נוחם ואור, נקודות הומור ושמחה ולהבין שעכשו אבא הפך להיות ה"ילד" שלך ודרושה לכך סבלנות אין קץ. אני בטוחה שתצליח בכך, לאט לאט שיהיה לך ערב נפלא ואל תוותרי על ההנאות שלך בחיים טובה

ענתי44

New member
זה האלצהיימר הדובר מאבא

יקירה, אחרי שמונה שנים של טיפול יומיומי באמא שלי החולה, בכיתי הערב אחרי שהגעתי לחדר שלה והיא שכבה בו מבוהלת כי לא ידעה איפה היא והיא חששה לקרוא לי שמא "ההם" יפגעו בה. ברור וטבעי שתגיבי כך ותכנסי לאי שקט כשאבא שלך, נעלם לתוך המחלה. קצת שקט, זה משהו שאי אפשר לקבל בבית של חולה אלצהיימר. ועם כל הכאב את צריכה להמשיך בחיים שלך, ללמוד, לבלות, לאהוב, לקדם את הקריירה שלך. שולחת לך המון חיזוקים

למעלה