מה עושים? :/

ספיר933

New member
מה עושים? :/

היי לכולם אני בת 20 ואני טסה בגלל לימודים עוד שבועיים למשך חמישה חודשים ואז חוזרת לארץ לכמה חודשים ואז שוב טסה ל 6 שנים.
יש לי חבר כבר שנתיים וחצי ואני לא יודעת מה לעשות עם הקשר - להישאר ביחד וששני הצדדים מסכימים להישאר "נאמנים" אחד לשני או לסיים אותו.
מצד אחד זאת חוויה עצומה ואני לא יודעת מה אני יעבור שם ואני רוצה להתחיל אותה בדף נקי אבל מצד שני אם אני אהיה שם אשתנה ויגלה על עצמי דברים שלא ידעתי ואחזור ויבין שהקשר הזה לא בשבילי אז נתתי לו לחכות לי סתם כמה חודשים.

מה אתם הייתם עושים?
תודה לעונים :)

The LadyKiller

New member
מה יקרה כשתטוסי ל6 שנים?

אם גם ככה תחתכו את הקשר- אולי עדיף כבר לחתוך מעכשיו ותהיי שם חופשייה לגלות את עצמך, להתבגר, להשתנות, לגלות דברים חדשים, במקום שתגררו את עצמכם כמה חודשים ואז שוב תצטרכי לטוס

אייני

New member
אם זה היה רק אותם חמישה חודשים

אז הברירה קשה באמת, אם כי כנראה הייתי נוטה בכל זאת להילחם על הקשר, בכל זאת - שנתיים וחצי, עברתם לא מעט, אתם תצליחו סביר להניח.

אבל 6 שנים?!... ועוד כשאת עכשיו בסה"כ בת 20? (דוגרי, 20 זה עדיין ילדה בלא מעט מובנים). אני חושב שעדיף שתתנו כל אחד לשני לחיות את החיים שלו ולהתבגר בעצמו, וכשתחזרי בעוד 6 שנים תוכלו לברר איפה השני, ואם שניכם תהיו פנויים, אולי (גם אז רק אולי) תנסו מחדש, אבל שלא תחכו במיוחד אחד לשניה. הרי, זוגיות נורמלית לא באמת תצליחו לנהל כשאתם תיפגשו במקרה הבאמת באמת מדהים פעמיים בשנה. אז זה בעצם 6 שנים בלי שום זוגיות נורמלית, ועוד כשמדובר בתכלס בשנים הכי יפות וכייפיות שלכם. מגיע לשניכם בן או בת זוג שתוכלו לצאת ולהנות איתו ולעשות שטויות ולנסוע ולהיפגש. לא מגיע לאף אחד לסבול ככה 6 שנים. זה לא הוגן כלפי אף אחד.

בכל מקרה, אם את כן מעוניינת להישאר בכל זאת, את צריכה לוודא שזאת החלטה משותפת (למשל, תנסי קודם לברר מה הוא חושב לפני שתגלי לו שאת רוצה להישאר, כדי לנסות למנוע ממנו להגיד שגם הוא רוצה להישאר רק כדי לא לפגוע בך), ויותר חשוב - את צריכה לוודא שגם את וגם הוא מבינים את המשמעות של זה...

cmyk137

New member
תגדירי מראש

תגדירי מראש על קשר
ואז יכלה לטוס להן שמאלך
ואם היה סכמה בין שני הצדדים
את תוכלי להישאר בקשר אם לא אז לא
שלא תסחבי סתם כל המחשבות
כי בתהליך הזה את תוכלי לשנות את דעתך
ואו למצוא משהו אחר ולהתחיל בדף נקי

spaysi8

New member
אחת השאלות הקשות.

כמו שענו לפני-
מילא זה היה חמישה חודשים- עוד איכשהו אפשר לשרוד אפילו שקשה.
6 שנים לחכות זה נראה לי על סף הבלתי אפשרי.
השאלה היא כמה פעמים תבקרי בארץ/הוא יבוא לחו"ל והאם קיימת אופציה שיעבור איתך לחו"ל (גם אם לא כרגע, אבל נגיד עוד שנה).

תחשבי טוב עם עצמך אם הוא באמת "האחד" בשבילך,
ואם כן- תעשו כל מה שרק אפשר כדי לגרום לזה לעבוד.

cmyk137

New member
כנירה שהמצב תלוי

גם אני לא היתי מתבונן על זה משהו
כל עוד אין שתלבות הפנימית
ב6שנים אפשר לבנות את הדרך עצמית
ואולי אם דברים משותפים ואולי לא
בלי כל מני רדיפות שלא ידוע מה
זה גם תלוי עד כמה יש בזה צורך
ואם יש קשר לדברים שבכלל
שהיה בהצלחה בלימודים

Saladin

New member
אחת השאלות המוזרות.

את פאקינג בת 20, מי בכלל יודע מה יהיה מחר ולמה בכלל צריך לדאוג בקשר לזה? תעשי מה שאת מרגישה.

turangaleela

New member
אני מאוד רוצה לעזור לך

אבל האמת היא שאת התשובה לשאלה הזו רק את יכולה להחליט בעצמך.
הייתי במצב הזה משני הכיוונים. פעם אחת החלטתי להישאר, ובאמת נשארנו יחד אחרי שחזרתי. זה היה לתקופה של בערך חודשיים אז אולי זה לא ממש נחשב.
בפעם השנייה הוא טס לזמן לא ידוע ונפרדנו. התעקשתי על זה שנפרד.

כלומר מה אני מנסה להגיד בזה?
זה תלוי בכם. תלוי בך ובסיטואציה וכמובן במה שהוא בוחר.
כי אם את רוצה להישאר איתו תגידי את זה. מן הסתם שאין בזה מן ההבטחה שאת תישארי איתו לנצח, ואז זו כבר בחירה שלו אם בא לו לחכות לך או לא.

למעלה