kishkish92
New member
מה עושים?
פורקת קצת...
מדובר באהבה ובבן זוג הראשון שלי.
הכרנו בסוף כיתה יב', היינו ידידים לכל דבר. במהלך הצבא הוא התחיל לתת גז ולהראות בי עניין לראשונה ואני לא רציתי אותו וככה זה המשיך ארבע שנים בערך.
בתור ידידים תמיד היינו מתקרבים ומתרחקים כל הזמן אבל איכשהו בסוף תמיד חזרנו לדבר.
תמיד אהבתי טיפוסים מניאקים אבל בגיל 21 פתאום התחיל להשתנות בי משהו וחשבתי לתת לו צ'אנס ולנסות להיות ביחד.
את הקשר התחלנו כשאני בגדתי בו, במהלך כל הקשר רבנו המון ורוב המריבות קרו בגללי. נפרדנו חזרנו, נפרדנו וחזרנו. לקח לי המון זמן להיפתח ולפתח אליו רגשות.
היינו ביחד חצי שנה, בסוף הוא זה שהחליט להיפרד ממני סופית.
ניתקנו קשר אבל מידי פעם יצא לנו קצת או לראות אחד את השני דרך חברים.
לקחתי את הפרידה מאוד קשה, ניסיתי להחזיר אותו אליי בכל הכוח ולא הצלחתי, ככל שהשתדלתי יותר ככה הוא טרק לי את הדלת בפרצוף. יצאתי מאוד נואשת ועם זנב בין הרגליים.
לקח לי זמן להבין שהוא לא אוהב סמרטוטים.
כרגע אני בת 22,
כל הזמן הזה מאז הפרידה לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי לעבוד על עצמי במישור האישי.
היום כבר למדתי מטעויות העבר ואני מרגישה שאני הרבה יותר בוגרת, בשלה ומבינה בענייני זוגיות.
כשאני מסתכלת לאחור אני מבינה שכל הזמן הזה שהיינו ביחד לא תפקדתי כבת זוג טובה ולא הבנתי מה זו זוגיות, ולכן גרמתי לו להרגיש כל כך רע עד שהוא התפוצץ.
האדם הזה יקר לי, הזוגיות הזו חשובה לי. אני מאוד רוצה שנחזור, אני רק לא יודעת איך להמשיך מכאן.
הוא עובד בעגלות בחו"ל ואני כאן בארץ, השיחות שלנו הן רק דרך הוואצאפ. לא בטוח בכלל שהוא יחזור לארץ אי פעם.
יצא לנו לדבר מידי פעם שיחות ביוזמתו, בהתחלה הוא היה אומר שהוא רוצה שאני אמשיך הלאה עם בנים שהוא התקדם והוא כבר לא רוצה אותי.
הוא הסביר את הסיבות לפרידה שלנו והוא ביקש שאפיק לקחים לקשר הבא שלי.
הוא לא רצה לשמוע על בנים אחרים אצלי עד שזה לא קשר רציני.
הוא אמר שאם אני לא מסוגלת לדבר איתו כידידה אז עדיף שננתק קשר כי הוא לא רוצה לפגוע בי.
הוא הרגיש שהשיחות שלנו עושות לי רע ואני צריכה בגלל זה לנתק קשר.
לפני שניתקנו קשר, כתבתי לו הודעה בה הבטחתי לו שאני משתנה ואהיה אדם טוב יותר...
לאחר שבועיים הוא יזם שוב את הקשר,
בשיחות האחרונות איתו משהו בו השתנה, הוא כל הזמן מדבר על שירים, סרטים וסדרות שמזכירים לו אותי..
וכשהערתי לו על זה הוא הודה שהוא מתגעגע אליי. הוא מנסה להיזכר בדברים הרעים כדי שיהיה לו יותר קל לשכוח אותי אבל הוא לא מצליח כי כל אותן סדרות, סרטים ושירים מזכירים לו אותי ומעלים בו את הרגש.
לפני השינה יצא לו לחשוב על כל מה שעברנו והוא מתגעגע לרגעים היפים שלנו.
ושוב הוא מזכיר את הסיבות לפרידה, ואמר שאם לא היו אותם עד היום היינו ביחד.
הסיבות: 1) שיתפנו וערבנו את כל האנשים סביבנו בקשר שלנו כשבעצם אנחנו מכירים זה את זה היכרות עמוקה. 2) אני צריכה להיגמל ממצבי רוח והדיכאון שלי. 3) אני צריכה להילחם על הקשר.
הוא שאל אם אני רוצה שנחזור לדבר ושזה לא יפגע בי,
הוא כל הזמן מספר על בנות שרוצות אותו וכשאני מתלהמת הוא צוחק ואומר לי שאין לי מה לקנא, הוא בטוח בעצמו שיש לי מישהו ואני לא רוצה לספר לו...
קצת קשה לי לקרוא אותו, ההרגשה שלי שהוא רוצה שאני אלחם על הקשר הזה ולכן הוא משחק אותה קצת קשה להשגה או שהוא באמת המשיך הלאה.
אני לא רוצה להרפות ולוותר עליו, הקשר הזה מאוד חשוב לי.
כבר עברה שנה מאז הפרידה ומיום ליום אני רק מתגעגעת יותר.
מה אפשר לעשות כדי לגרום לו לחזור אליי בצורה חכמה מבלי לצאת נואשת?..
פורקת קצת...
מדובר באהבה ובבן זוג הראשון שלי.
הכרנו בסוף כיתה יב', היינו ידידים לכל דבר. במהלך הצבא הוא התחיל לתת גז ולהראות בי עניין לראשונה ואני לא רציתי אותו וככה זה המשיך ארבע שנים בערך.
בתור ידידים תמיד היינו מתקרבים ומתרחקים כל הזמן אבל איכשהו בסוף תמיד חזרנו לדבר.
תמיד אהבתי טיפוסים מניאקים אבל בגיל 21 פתאום התחיל להשתנות בי משהו וחשבתי לתת לו צ'אנס ולנסות להיות ביחד.
את הקשר התחלנו כשאני בגדתי בו, במהלך כל הקשר רבנו המון ורוב המריבות קרו בגללי. נפרדנו חזרנו, נפרדנו וחזרנו. לקח לי המון זמן להיפתח ולפתח אליו רגשות.
היינו ביחד חצי שנה, בסוף הוא זה שהחליט להיפרד ממני סופית.
ניתקנו קשר אבל מידי פעם יצא לנו קצת או לראות אחד את השני דרך חברים.
לקחתי את הפרידה מאוד קשה, ניסיתי להחזיר אותו אליי בכל הכוח ולא הצלחתי, ככל שהשתדלתי יותר ככה הוא טרק לי את הדלת בפרצוף. יצאתי מאוד נואשת ועם זנב בין הרגליים.
לקח לי זמן להבין שהוא לא אוהב סמרטוטים.
כרגע אני בת 22,
כל הזמן הזה מאז הפרידה לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי לעבוד על עצמי במישור האישי.
היום כבר למדתי מטעויות העבר ואני מרגישה שאני הרבה יותר בוגרת, בשלה ומבינה בענייני זוגיות.
כשאני מסתכלת לאחור אני מבינה שכל הזמן הזה שהיינו ביחד לא תפקדתי כבת זוג טובה ולא הבנתי מה זו זוגיות, ולכן גרמתי לו להרגיש כל כך רע עד שהוא התפוצץ.
האדם הזה יקר לי, הזוגיות הזו חשובה לי. אני מאוד רוצה שנחזור, אני רק לא יודעת איך להמשיך מכאן.
הוא עובד בעגלות בחו"ל ואני כאן בארץ, השיחות שלנו הן רק דרך הוואצאפ. לא בטוח בכלל שהוא יחזור לארץ אי פעם.
יצא לנו לדבר מידי פעם שיחות ביוזמתו, בהתחלה הוא היה אומר שהוא רוצה שאני אמשיך הלאה עם בנים שהוא התקדם והוא כבר לא רוצה אותי.
הוא הסביר את הסיבות לפרידה שלנו והוא ביקש שאפיק לקחים לקשר הבא שלי.
הוא לא רצה לשמוע על בנים אחרים אצלי עד שזה לא קשר רציני.
הוא אמר שאם אני לא מסוגלת לדבר איתו כידידה אז עדיף שננתק קשר כי הוא לא רוצה לפגוע בי.
הוא הרגיש שהשיחות שלנו עושות לי רע ואני צריכה בגלל זה לנתק קשר.
לפני שניתקנו קשר, כתבתי לו הודעה בה הבטחתי לו שאני משתנה ואהיה אדם טוב יותר...
לאחר שבועיים הוא יזם שוב את הקשר,
בשיחות האחרונות איתו משהו בו השתנה, הוא כל הזמן מדבר על שירים, סרטים וסדרות שמזכירים לו אותי..
וכשהערתי לו על זה הוא הודה שהוא מתגעגע אליי. הוא מנסה להיזכר בדברים הרעים כדי שיהיה לו יותר קל לשכוח אותי אבל הוא לא מצליח כי כל אותן סדרות, סרטים ושירים מזכירים לו אותי ומעלים בו את הרגש.
לפני השינה יצא לו לחשוב על כל מה שעברנו והוא מתגעגע לרגעים היפים שלנו.
ושוב הוא מזכיר את הסיבות לפרידה, ואמר שאם לא היו אותם עד היום היינו ביחד.
הסיבות: 1) שיתפנו וערבנו את כל האנשים סביבנו בקשר שלנו כשבעצם אנחנו מכירים זה את זה היכרות עמוקה. 2) אני צריכה להיגמל ממצבי רוח והדיכאון שלי. 3) אני צריכה להילחם על הקשר.
הוא שאל אם אני רוצה שנחזור לדבר ושזה לא יפגע בי,
הוא כל הזמן מספר על בנות שרוצות אותו וכשאני מתלהמת הוא צוחק ואומר לי שאין לי מה לקנא, הוא בטוח בעצמו שיש לי מישהו ואני לא רוצה לספר לו...
קצת קשה לי לקרוא אותו, ההרגשה שלי שהוא רוצה שאני אלחם על הקשר הזה ולכן הוא משחק אותה קצת קשה להשגה או שהוא באמת המשיך הלאה.
אני לא רוצה להרפות ולוותר עליו, הקשר הזה מאוד חשוב לי.
כבר עברה שנה מאז הפרידה ומיום ליום אני רק מתגעגעת יותר.
מה אפשר לעשות כדי לגרום לו לחזור אליי בצורה חכמה מבלי לצאת נואשת?..