מה עושים?

SOMEBODY 2 LOVE

New member
מה עושים?

היי,
אני קוראת פה הרבה בפורום, והחלטתי לראשונה לכתוב פה ושאול לעצתכם.
~~לא לראשי~~~

יצאתי עם מישהו מקסים שלוש שנים, והיה לנו קשר מדהים (בני 25)
עכשיו, היינו הראשונים אחד של השניה מבחינה מינית וזוגית (קשר זוגי רציני הכוונה)
ואז, יום אחד- הוא פשוט בא ואמר שהוא מרגיש שלא התנסה בחיים מספיק, ושיש לו דחף ללכת ולהכיר ולהתנסות לפני שהוא מוצא את עצמו מתמסד...
הוא רוצה לקחת פסק זמן של כמה חודשים כדי להתנסות ולעשות דברים... אני מבחינתי, לא יודעת אם ומתי אוכל לחזור, אני די מרוסקת, ולא יודעת מה לעשות עם עצמי.
אם אתה באמת מוצא את אהבת חייך, כמו שהוא אמר, איך אתה יכול לוותר על הכל ולנסות משהו חדש/לא מחייב?
אני אשמח אם יש פה גברים שיוכלו לענות על השאלה הזו מהזווית שלהם.
ובכללי, מה עושים? להמשיך הלאה? לחכות? =\

ממש עצוב לי,
אשמח לעצה.. .:(

ברור שלהמשיך הלאה

היה ובעוד X זמן מתאים לשניכם לחזור- תחזרו. ממש לא לשים את החיים שלך על "הולד".
כשאחד הצדדים מבקש הפסקה ועוד כזאת של כמה חודשים כדי להתנסות, הוא צריך לקחת בחשבון שיתכן וההפסקה תהווה פרידה סופית.

Hermineh

New member
אין פה מה לסלוח או לא לסלוח. כשאחד הצדדים

רוצה לסיים קשר אז הוא עושה לך טובה גדולה שהוא אומר לך את זה ולא מושך אותך שנים.
את חייבת להבין שזה לא קשור אלייך, הוא פשוט לא מוכן לקשר כזה כרגע. את תמשיכי בחייך. לא לצלצל בשום אופן אבל אם הוא מתקשר - אם את מרגישה שהתגברת עליו אז תעני. אם לא אז עדיף לא לענות עד שתצליחי לשחרר.

אני בעד לנתק קשר לפחות לתקופה הקרובה

ולהתקדם הלאה. אין לך מה להתעסק עכשיו בהאם אפשר לסלוח כשבינתיים הוא בכלל מעוניין במרחק..

שלום

אהבה דבר מורכב ולא צפוי. לפעמים העניין משתנה. אני מבין שהקשר חשוב לך ולכן אני מצטער בשבילך שהתפרק. אם אין לך אפשרות לחזור אליו, המשיכי הלאה. אם תתני לו כמה זמן, אולי יחליט לחזור.

רואה 6 6

New member
איזו אהבת חיים?מה זה בכלל?

כשאדם בשל לעשות מחויבות עמוקה הוא אומר "מצאתי את אהבת חיי" כי זה קשור רק למחויבות ולהבנה שאהבה משתנה ומחויבות נשארת . אבל "אהבת חיים" כמו שהוא ביטא כאשר עמד בפתח הדלת היא לא אהבת חיים ובטח לא מוכנות למחויבות.
בקיצור,תתגברי. היה טוב וטוב שהיה וגם עבורך קיים משהו טוב באותה מידה ומחוייב יותר.

הוא מפחד שאת האישה

היחידה שהוא יהיה איתה בעתיד הקרוב.
זה כמו לאכול במסעדה מסויימת ולהחליט שהיא הכי טעימה בלי לנסות מסעדות אחרות..

אני מאוד מבינה אותו.
זה ממש לא קשור להיותו גבר.

בכל מקרה, זו ההחלטה שלו.
נשאר לך להמשיך בחייך, לא לחכות לו, ולמצוא את האהבה הבאה שלך.

superorti

New member
כל כך פוגע!!!

אני מבינה את תחושתך. זו באמת סיטואציה לא נעימה.
לא מבינה מה הוא עוד רוצה לנסות אם טוב לכם והקשר נעים ובריא? מה יש לו לחפש במקום אחר??? בהחלט לא מתקבל על הדעת.
למזלך אני שמחה שזה קרה לפני שהחלטתם למסד את הקשר בחתונה, אז זה היה גרוע הרבה יותר ופוגע פי כמה יותר.

יכול מאוד להיות שחזרה לשוק הרווקים תתן לו כאפה של מציאות, והוא יחזור מהר מאוד.
לי באופן אישי היה קשה לקבל מישהו כזה בחזרה.

לא לחכות, המשיכי הלאה. חבל על הזמןץ שאת מבזבזת במחשבות ותהיות על מישהו שצריך לחפש ריגושים במקום אחר.

Dark 3ide

New member
קשר ראשון אכן בעייתי

וכנראה גם לך זה היה מדגדג מתי שהוא.
התחושה והידיעה שחווית מערכת יחסית רק אם אדם אחד בחיים,
הידיעה ששכבת\תשכב רק עם בן זוג אחד, בהחלט מתסכלת.

בשום אופן לא לעצור ולקפא במקום. נצלי את הזמן לפתח גם את הנושא אצלך.
צאי עם גברים נוספים, הכירי עולמות אחרים, תחווי חוויות וריגושים,
יתכן שאחרי כל שתחווי, תגיעי למסקנה שמה שהיה לכם היה נחמד ותו לא,
ואולי טוב שהפסקתם והכרת את האדם החדש הזה והזה שלקח אותך
למקום אחר וטוב לגמרי.

ההיא10

New member
לא גבר אבל יכולה לנסות לעזור

כאחת שנמצאת בסיטואציה דומה-
אני עם חבר שלי כמה שנים טובות, וגם שנינו הראשונים אחד של השני בזוגיות והוא הראשון שלי בסקס, ועולות לפעמים מחשבות של מה היה קורה אילו....ואני מאוד אוהבת אותו שלא תביני לא נכון.
עכשיו כל מי שיגיד לך ״הוא לא אוהב אותך אחרת לא היה עוזב״ אלה בדרך כלל אנשים שלא חוו קשר ארוך כיוון שמותר שיהיו מחשבות כאלו, סהכ הייתם המון זמן ביחד ואתם ראשונים אחד של אנשים.
רוב היכויים שהוא בסוף יחזור כיוון שיראה שטיפשי לוותר על האהבה בשביל גיוון אבל אולי תנסי גם את לחדש ותראי שזה לגיטימי...

בבצלחה

SOMEBODY 2 LOVE

New member
אבל איךיכול להיות?

איך יכול להיות שהוא אוהב מצד אחד, ורוצה דברים אחרים מצד שני? אין לו גם כרגע משיהי ספציפית על הכוונת- לא מינית ולא רגשית.. אז מה הוא בתכלס רוצה?

אם את נמצאת עם אדם שהוא החיבור הכי טוב שקרה לך- יש ביניכם אהבה עמוקה, חברות, אמון, כבוד, כימיה, תקשורת... (וזה הדדי כמובן..) - איך אפשר להסתכל על מישהו אחר? אני לא מצליחה להבין את זה...משהו הלך לאיבוד?

Michael1991

New member
אלוהים אדירים, זה כל כך ידוע!!!

ינחם אותך שזה הדבר הכי צפוי וידוע ביחסים?
אני כותב בפורומים כאלו כבר שנים, קראתי אלפים של סיפורים על גברים ונשים, בכל הגילאים, שהחליטו לצאת בצעד כזה.
תכנסי לפורום בוגדים, תראי כמה אנשים שם מספרים שהיו רק עם בן זוג אחד, ובגלל זה החליטו לבגוד, למרות שהם אוהבים אהבת נפש את בן הזוג.
כל כך ידוע!
מצטער עם זה נראה כחוסר רגישות, בכל זאת, לך זה לא ידוע...אבל אני מאוד רוצה לאזן אותך. יש לך חיים שלמים לפניך.

אייבורי

New member
אכן מבאס

ממשתתף בצערך, אבל מערכת היחסים שלכם מתה.
היא מתה לפני מספיק זמן
וכל החירטוטים שאת האחת, זה חסר משמעות

בתכלס, הוא נפרד ממך בצורה קצת פחדנית
כי הוא לא הרג לך את התקווה
ואת בעצם על הגדר מחכה לו, משאירה לו שמיכת ביטחון
אם לא ילך לו שם בחוץ, יחזור

ואני אומר, את באמת רוצה לקחת בחור חזרה
שאף אחת אחרת לא רצתה ?

אז כרגע יש לך כמה אפשרויות.
א. לצאת עם בחור אחר, בתקווה שזה כמו זריקת טישטוש ללב שבור.
ב. לשבת שבעה על הקשר (לזכור שאחרי זה קמים מהשבעה)
לבכות את כל הצער החוצה ולתת מקום בזכרון למערכת היחסים שהייתה.
ג. לחכות לו

SOMEBODY 2 LOVE

New member
אתה פוסק מבלי לדעת...

אני יכולה להסכים על האפשרויות שכתבת.

אבל כל מה שנאמר לפני זה קשקוש אחד גדול!

למעלה