מה עושים? :(

flor77

New member
מה עושים? :(

בטעות נרשמתי לפייפל עם מדינת ארה"ב ולא עם ישראל לא יודעת איך זה קרה :( עכשיו זה מבקש ממני לאשר שוב את החשבון למרות שאישרתי אותו עם מסטר קארד מה אני עושה? האם ניתן לקשר את החשבון עדיין לבנק ישראלי? איזה כאב ראש עם הפייפל האלה כולה להחליף כתובת זה לא נותן!

flor77

New member
הם מבקשים ממני לאשר שוב את החשבון או עם חשבון בנק

או עם מסטר קארד שלהם, השאלה אם המסטר קארד שלהם עולה כסף? והאם למרות התרמית הזאת שזה רשם אותי עם מדינת ארה"ב, האם עדיין אוכל למשוך את הכסף לחשבון בנק ישראלי?

Amiram_e

New member
תחליפי את מדינת המקור

בנוסף תחברי את החשבון לפרטי חשבון בנק וכרטיס אשריא.
אלרח מכן יש לבצע ואלידציה לחשבון.
מורידים לך מספר שקלים, אחרי כמה ימים , תראי בפירוט כרטיס האשראי קוד להזנה. לאחר תזיני בפייפל תקבלי את הכסף חזרה והחשבון יאומת.

flor77

New member
האם אוכל לשלוח את הכסף בפייפל לכרטיס פיוניר? תודה על העזרה

trilliane

Well-known member
מנהל
לא צריך לחכות כמה ימים, אפשר לבדוק מידית באתר חברת האשראי

ולפעמים אפילו זה לא נדרש; לדוגמה, אני מקבלת מסרונים על עסקאות מט"ח באשראי (זה שירות שניתן בחינם והוא די נפוץ). כשחברת האשראי מקבלת בקשה לחיוב היא מיד ממסררת את הסכום עם שם המחייב. כשפייפל מחייבים הם לא כותבים רק "פייפל" אלא גם את שם העסק שאליו מועבר התשלום (כפי שהוא מופיע אצלם) ובמקרה של אימות, השם הזה הוא הקוד שצריך להזין...
בקיצור, כל מי שמקבל מסרונים מקבל מידית את הקוד לטלפון.
&nbsp
דרך נוספת היא לאמת מול שירות הלקוחות של פייפל. לדוגמה, כשפתחתי חשבון פייפל לא "פתחתי חשבון" אלא שילמתי באתר שסולק דרך פייפל וקיבלתי הצעה לשמור את הפרטים (= פתיחת חשבון). לא טרחתי לאמת את כרטיס האשראי שהיה לי אז וזה לא הפריע לי; יום אחד הייתי צריכה משהו משירות הלקוחות ואחרי השיחה איתם הם סימנו את הכרטיס כמאומת (גיליתי בדיעבד).

trilliane

Well-known member
מנהל
אם פתחת חשבון אמריקאי צריך לסגור אותו ולפתוח מחדש ישראלי

במקרה כזה זה לא "כולה להחליף כתובת" (כתובת משלוח אפשר להחליף) אלא סוג החשבון שנקבע ע"י שיוך החשבון למדינה. לחשבונות במדינות שונות יש תנאים שונים. חשבון אמריקאי וחשבון ישראלי אינם זהים.
&nbsp
יש לי חברים עם אזרחות אמריאית שיש להם חשבון אמריקאי וחשבון ישראלי במקביל, או שהיה להם חשבון אמריקאי כשחיו שם, וכשעברו לישראל סגרו את האמריקאי ופתחו ישראלי. ככה זה עובד, לא ניתן לערבב.
&nbsp
אם את עדיין מסתבכת, תיכנסי לחשבון ובחרי בצור קשר, תקבלי קוד ומספר טלפון להתקשרות לשירות הלקוחות. הם עונים בעברית.

למעלה