מה עושים?

lital_pa

New member
מה עושים?

שלום לכולם קצת רקע על עצמי אני בת 22 בחורה נאה אשר אפשר לומר שאני עוברת ברחוב לא נשארים אנשים אדישים כלפי אני יוצאת עם משהו כבר כמעט שנה ואנו מקימיים יחסי מין מלאים בעבר שנינו הינו במערכת יחסים אשר התבססה בעיקר על מין ולכן היה לנו מין ``הסכם`` כזה שהקשר הנוכחי לא יהיה כך ולכן אנו מקימים יחסי מין לעיתים רחוקות יחסית כלומר פעם או פעמים בשבוע ולפעמים אני מרגישה שאני רוצה יותר אך אני יודעת שבן זוגי יפחד שהקשר שלנו ידרדר אני יודעת שאין לו בעיה של משיכה אלי או משהוא דומה פשוט מין אמונה כזו שאני מקווה שתשתנה מה עושים תודה מראש ליטל

לליטל.........

מה שאני חושבת... שאם זה הדדי ושניכם אוהבים סקס ועושים זאת יחד בכייף והנאה אל תגבילי את עצמך זה הבן זוג שלך ואת אמורה להרגיש חופשיה איתו. תשכחו שניכם את מה שהיה, ותחשבו על עצמכם בלבד.. כמובן שבין לבין תשקיעו בזוגיות שלכם תשלבו הכל וגם את הסקס כמובןן במערכת הזוגית שלכם.... ממני חוקרת פרטית

sunrise421

New member
נכון מאוד!

חוצמזה, שהגבלה של סקס לא מבטיחה שום דבר בקשר לקשר שלכם. זה שתחליטו שאתם לא עושים יותר מפעם -פעמיים בשבוע , לא זה מה שיחזיק את הקשר הזה, אלא אם אתם אוהבים אחד את השני, ואם טוב לכם ביחד. ואם טוב לכם ביחד, ותעשו את זה 4 פמים בשבוע, כי גם טוב לכם מבחינה מינית ביחד, אז עוד יותר טוב!! בהצלחה בקשר!!!

shlomie

New member
לליטל...

מערכות יחסים אינן נמדדות על טעויות עבר, מי אמר שאתם לא יכולים לטעות גם בהווה? ועוד דבר, אין כל רע בהרגשתך כלפי חברך, רק טוב, ואולי הגיע הזמן שתשנו את פורמט מערכת היחסים שלכם? שבו, דברו על זה ותחליטו ביחד. אני בטוח שהוא כבר בעצמו מבין שאחרי שנה אפקט ה``עין רעה`` מיחסים קודמים נמוג לו ונעלם... בקיצור, דברו על זה לפני שתמצאו את עצמכם תקועים במערכת יחסים ששניכם לא אוהבים... ממני שלומי

למעלה