מה עושים????

estihuber

New member
מה עושים????

יש לי גרוד באוזניים וכשאני מתפתה לגרד עם קיסם אוזן אני מגלה לחוט ולפעמים אפילו נוזל ממש. אני לא יודעת אם זה קשור לפיברומיאלגיה, הרופא שלי כל הזמן נותנת לי משחה להקלה על הגרוד אבל זה חוזר ובגדול תמיד. יש למשהוא רעיון?????? האם יש פיתרון?????? ואולי זה לא קשור לפיברו'??????? תודה קוראת סמויה

ritosh

New member
אסתי...

גם לי זה קרה המון פעמים. גירוד עד טירוף
יש לי רופא א.א.ג מדהים והוא נתןלי את תרופת הפלא שלו לגירודים באזניים. DIPROSALIC LOTION של חברת shering-plough. חייב מרשם רופא. מטפטפים 3-4 טיפות לאוזן וזה עובר. בבקשה, להתייעץ עם הרופא לפני שמשתמשים!!! כלטוף,ריטה

חפשי חנות שמוכרת מוצרים של טבעוני

(בית טבע) בקשי שיביאו לך שמן בשם 'שני' - בקבוקון של 10CC מחיר: 50-60 ש"ח (בלי אחריות) מחממים את הבקבוקון עם יד (או מאחורי הברך המקופלת, או בבית השחי,או בתוך מרפק מקופל, או תחת השד - אצל מי שיש קפל) כשהשמן חם מטפטפים לאוזן. לפחות בהתחלה כדאי למלא את האוזן ולהישאר כמה דקות בהמשך אפשר לרדת ל2-4 טיפות לפי התחושה. לשים צמר גפן שתישאר באוזן חצי שעה בערך אח"כ את האוזן השניה כמובן. לחזור פעמיים ביום לאורך זמן במקביל מומלץ ללכת למרפא הוליסטי כדי לאזן מערכות בגוף השילוב הוא שילוב מנצח!! מה יכול לגרום לגירוד? למשל: קנדידה - שכיחה מאוד אצל חולי CFS ופיברו חולשה כבדית - גם...

estihuber

New member
תודה על העצה. אבל

בניסף לגרוד המתריד יש נוזל שאני לא יודעת מה הוא וזה לא הדונג שבאוזן אבל לפעמים אני מגרדת ואז אני מגלה קליפה בציפורן, מה זה? חוץ מזה אני מקירה קנדידה שיש לנשים בוגינה לא שמעתי על קנדידה באוזן???? בכל אופן אני מודה לך על המידע ואני הנסה מה גם שהמשחות לא יעילות לתווך הארוך.

השני יכול לעזור בכל מקרה.

באוזן יש יותר ממה שאנחנו מכירים כדונג. יש נוזלים בטקסטורות שונות = פטריות וזיהומים אחרים יש קליפות = פצעים, עור יבש, קשקשת לגבי הקנדידה, כשהיא קיימת בצורה מפושטת במעי, אחד הסימפטומים שיכולים להיות זה גרד בכל מיני מקומות. בהצלחה!!

estihuber

New member
תודה זה באמת מסביר ../images/Emo51.gif

את מצבי, נמצא אצלי חידק ודלקת בקיבה כנראה במצב מאוד מפותח, אני כל הזמן השלחתי את כעבי הבטן והשלשולים הדלילים לפיברומיאלגיה ולאחר בדיקות פולשנייות הבינותי שזה לא רק הפיברו'. האמת אני מתקשה לדעת מתי אני עם ספטום פיברו' או שהסיפטום הוא משהוא אחר שמסתתר מאחורי הפיברו', כך או כך זה מאוד מבלבל ולפעמים מתסכל כי זה אופך אותך לחשדן, חשדנות מובילה לסוג של "היפוחונדרי" ואולי כדי להפיל פור פיברו' לא פיברו'. נו טוב העיקר שנרגיש טוב כולנו, נהרוג תורכי וננוח.

למעלה