מה עושים?!

מה עושים?!

שלומות לכולם, לפני כחודש יצאתי עם בחור שהכרתי באחד מאתרי ההיכרויות, הייתה פגישה מדהימה; עד 03:00 בבוקר ישבנו בבר ודיברנו וצחקנו והכל זרם. כשהוא החזיר אותי הביתה הוא ציין בצורה מאוד ברורה שהוא מאוד נהנה וביום למחרת הוא התקשר כבר אחרי הצהריים. ביומיים שלאחר מכן לא כל כך יצא לנו לדבר והוא טס ל 10 ימים לחו"ל במסגרת עבודתו. מאז לא שמעתי ממנו... שלחתי לו מייל שאומר כמה נהנתי באותו ערב ושאשמח לראותו שוב אך לא קיבלתי תגובה. אתמול שלחתי לו בטעות sms שהתכוונתי לשלוח לחברה עם הזמנה להופעה ביום שישי, הוא התקשר ושאל עם מי הוא מדבר ושהוא קיבל הודעה מאוד חמודה. ברגע שהוא הבין שזה היה בטעות הוא אמר לא חשוב, מלמל כמה מילים וניתק. אני עדיין מעוניינת למרות שעבר כל כך הרבה זמן. האם יש טעם להתקשר ולאמר לו את זה?? יום מקסים, טושטוש

Vdrums

New member
כן. לא חבל לפספס מישהו שנראה לך

בגלל טעות של SMS? אני מאמין שהוא יעריך את הכנות שלך שתספרי לו.

jessy19

New member
../images/Emo45.gif

האמת שלדעתי הוא לא באמת מעוניין אבל אולי הוא לא הראה עניין כי הוא חשב שאת לא רוצה קשר אז שווה לנסות...

ebony

New member
אם לומר את האמת המיקרה קצת מסובך...

לדעתי את כן צריכה להתקשר אליו ולומר לו אבל כמובן לא לפתח ציפיות מכירה מיקרים כאלה של בחורים שפשוט נעלמים כשהם משאירים רק עננת אבק מאחור וסימן שאלה ענקי... תנסי לראות מה קרה ואם הוא באמת לא מעוניין אז להמשיך הלאה
אבונית

עדי בת 20

New member
תגובה

לפי דעתי תתקשרי אליו ותהיי כנה איתו ותבקשתי לדעת מה קרה ...תראי את התגובה שלו ולפי דעתי מיד תביני לפי התגובה מה הוא בעצם רוצה..

sweet illusion

New member
חשבת אולי

שכאשר הוא קיבל את הSMS ממך הוא התמלא בתקווה שנמוגה ברגע שגילה שזו הייתה סתם טעות... אולי הוא נעלב על שלא היית בקשר איתו, לא הראית כל התעניינות וכאשר כבר ניראה ניצוץ כלשהו מכיוונך - זו הייתה טעות... לכי תדעי מה עבר לו בראש... אל תחשבי יותר מידיי, פשוט תרימי טלפון. מה הגרוע ביותר שיכול לקרות?

Natasha Baby

New member
אני רוצה להבין משהו.....

כשהוא התקשר ושאל עם מי הוא מדבר הוא למעשה לא ידע שזו את? הוא לא זיהה את המספר? אכן סיפור מעצבן...משהו פה לא מריח טוב גם עם הנסיעה הזאת. לדעתי הוא מתחמק- ולאו דווקא בגלל שאת לא מוצאת חן בעיניו. אם את עדיין מעוניינת ולא מצליחה להעביר אותו הלאה לדעתי דרוש בירור יותר מקיף של העניין. תתקשרי, בלי שטויות וSMS ו'כאילו בטעות' ותשאלי אותו דוגרי מה קורה.

לא.

אין טעם. אם הוא "שכח" אותך,ההודעה שנשלחה בטעות בטח הזכירה לו. מכיוון שהוא לא עשה צעד נוסף,ניתן להבין שהוא פשוט אינו מעוניין. שיהיה יום נפלא.

למעלה