מה עושים???????????????????????????

moonch

New member
מה עושים???????????????????????????

יש לי את המשחק g.t.a1 על דיסק צרוב עם עוד כמה משחקים. עשיתי העתק הדבק והעברתי אותו למחשב שלי. אבל שאני לוחץ על האייקון של המשחק כתוב: 268.473 EROR CANNOT FIND A SUITABLE DISPLAY MODE בבקשה תעזרו לי אני צריך עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!

יידו

New member
תשובה לתשובה....

למה שמישהו יקנה משחק ב- 300 שקל שהוא יכול או לקנות פיראטי ב- 50 שקל או לצרוב מחבר בחינם???

תומד

New member
פתרון

תנסה לשנות את מאפייני הקבצים שנמצאים בתיקייה על ההארד דיסק שאליה העתקת אליהם את המשחק... תעשה CTRL+A, תלחץ כפתור ימני על אחד הקבצים-מאפיינים, ואז תוריד את ה-וי מקריאה בלבד ותאשר. נקווה שיצליח.... אם לא-תנסה להריץ את קונפיגורציית המשחק-על מנת לשנות את הגדרת איזה סוג כרטיס מסך יש לך....

תומד

New member
פתרון

תנסה לשנות את מאפייני הקבצים שנמצאים בתיקייה על ההארד דיסק שאליה העתקת אליהם את המשחק... תעשה CTRL+A, תלחץ כפתור ימני על אחד הקבצים-מאפיינים, ואז תוריד את ה-וי מקריאה בלבד ותאשר. נקווה שיצליח.... אם לא-תנסה להריץ את קונפיגורציית המשחק-על מנת לשנות את הגדרת איזה סוג כרטיס מסך יש לך....

shreder5

New member
מה אתה צריך את המשחק הזה

כבר יצא GTA2 ועוד מעט יוצא 3 יש לי את אחד , בלונדון , וGTA2 אם אתה רוצה אני יכל להעלות אותם על IDRIVE ומשם תוריד אותם.

למעלה