מה עושים?

Vdrums

New member
מה עושים?

מה עושים עם מישהי כל חמודה, שאני נורא רוצה לדבר איתה אבל פעם (יותר משנה נרא הלי) דיברתי ואיכשהו היא החליקה מזה בעדינות ואפילו לא נתנה צ'אנס קטן לאיזה דייט, ואני רואה אותה כמעט פעם בשבוע וכל פעם אני נחנק...

ס22ית

New member
מבררים בעדינות...

מה שנקרא מרחרחים..מפלרטטים בעדינות ובודקים אם יש מצב... אם יש אז כמו שאמר מישהו לפניי "לתקוף"
ואם אין מצב, לפחות לא גילית את כל הקלפים וחסכת מעצמך "פאדיחות" (אם זה החשש שלך) אני אישית- בעד כנות, ולא נורא אם מקבלים תשובה שלילית..לא הופך אותך לפחות טוב. בהצלחה..ועדכונים!

הולכים לפי ההרגשה...

אפשר לדעת המון על אופן ההתנהגות של אותה בחורה כשהיא נמצאת בסביבתך. תנסה לבחון אותה ולהבין איך היא מתנהגת כשהיא לידך , תשאל אותה אם יש לה חבר ?תתעניין מה קורה בחיים שלה (בלי להישמע יותר מידי חטטן) אם אתה תמצא חן בעיניה היא תזרום עם השיחה לכיוונים טובים ואתה כבר תדע שיש סיכוי למשהו. ואם לא ...תבין שכנראה היא לא מעוניינת או שהיא מאוד ביישנית וזה סיפור אחר. או שאפשר ללכת על הגישה שסבבית הציעה שהיא הטובה ביותר אבל הקשה ביותר! בהצלחה!

niva99

New member
אחרי שתי קודומתי קשה להוסיף משהו

אם כי עלה לי רעיון של מכר/ה משותפים שיכולים לזרוק מילה טובה לטובתך או לנדב איזה טיפ "בדרך אל האושר".

קודם כל

תפסיק לאלתר להתחנן לדייטים מבנות. "לא נתנה צ'אנס קטן לאיזה דייט" ?!?! מה אתה השפוט שלה? אתה צריך את האישור שלה? ואני לא אומר לך את זה מתוך איזה גישה מאצ'ואיסטית, אלא כי דווקא ההתחננויות והגישה הוימפית הזאת היא הדבר שהכי דוחה בחורה. בחורה רוצה גבר אמיתי.. עם בטחון, ולא גירלי מן. בוא עם ביצים וקח סיכון. ככה בכל מקרה יהיה לך סיכוי יותר טוב.

Vdrums

New member
לא התחננתי אליה, אני רק אומר

שחבל שהיא לא נותנת צ'אנס. לא באתי ואמרתי לה תני לי צ'אנס זה אין מצב, שורה תחתונה - אם את לא רוצה> UP YOURS.

danit forever

New member
מתופף יקר..

מכיוון שיש כל כך הרבה נים של בחורות בשוק, אין איזה שהיא עצה שאוכל לתת לך שתעבוד.. הכל ענין של הכרות איתה ואיך היא מגיבה אליך- ואת זה אתה יכול לדעת כמעט הכי טוב מכולם (כי לפעמים מדהים עד כמה אנשים יכולים להיות עיוורים ואז אם יש להם מזל- יש להם חברים שרואים את זה בשבילם ופותחים להם את העיניים). אני לא מכירה אותה ולא אותך, אז מה שאני יכולה לחשוב זה שאולי תנסה להציע לה פעם שניה. אולי יציאה עם עוד חבר'ה, (ואז תזכה לחוות דעת שניה
...) אולי שתביא עוד חברה, שתרגיש יותר נוח... אולי תלכו לארוחת צהריים ? בהצלחה בכל אופן..

Vdrums

New member
תודה, בדקתי שוב, היא לא מראה סימני

עניין, שלום ולהתראות ההפסד כולו שלה.

lmatan1

New member
ידיד יקר שלום לך

תומר שלום מאחר ונפלתי לפורום הנל ממקום אחר והידע שלי בטכנולוגיה הזו שואף לאפס הייתי שמח אם פשוט תעלים אותי לגמרי מכאן אני לא פגוע פשוט מקסים אותי הרעיון שאפשר להעלים הודעות כמו שאתה יודע אני לא יודע איך להעלם בעצמי אנא עזור לי ותענה לבקשתי הצנועה בתודה מראש ניסים,,,,

למעלה