מה עושים?

רוסה

New member
מה עושים?

שיש סימנים חומים בבית השחי , זה נראה לי גם בה מהשמש בקיץ, וגם יש לי בצואר כך יש לכם עצה?

hunny1

New member
זה לא רק מהשמש

זה קורה להרבה מעדות המזרח גם אזורים כהים במפשעה אפילו אצל הגברים אין כל כך מה לעשות עם זה לפי מיטב ידיעתי וצריך ללמוד לחיות עם זה יכול להיות שבחודשי החורף זה ייחלש

רוסה

New member
בטוח?

בטוח שאין מה לעשות? אני מה זה מתבישת לצאת ככה חולצה בלי שרולים , איזו בושות ! אני כבר לא יודעת מה לעשות אם עצמי. אני באמת רואה שבחורף זה מחליש אבל לא כל שנה זה חורף , ואולי אתם יודיעים ,אולי זו נובע מדיאודורנט?

hunny1

New member
אני לא רופאה

ואת ההסבר הזה שמעתי פעם בתכנית רדיו, אם זה כל כך מפרי לכי לרופא עור והוא כבר ידע מה לעשות.

I Was Hoping

New member
קוראים לזה פיגמנטציה

ואין מה לעשות, זה בא עם הגיל, עם השמש, עם הלידות ועם מה לא. יש לזה טיפול, אני לא יודעת לגבי התוצאות, גשי לרופא עור, לו בטוח תהיה תשובה בשבילך

iditush11

New member
ישנן משחות מיוחדות שרופאי עור נותני

נותנים שעוזרים לטיפול בכתמי פיגמנטציה. וישנה חברת קוסמטיקה צרפתית בשם רוק שמתמחה בקרמים מהסוג הזה להבהרת כתמי פגמנטציה, במידה ואת מעוניינת לכי לסופר פארם ותתייעצי עם אחת הדיילות לגבי המשחות של רוק.

iditush11

New member
זוכרת מוזה בטח שזוכרת

הבעיה היא שהבחורה נכנסה לכאן לשאול לגבי כתמי פגימנטציה וחשבתי לנכון לומר לה שישנן גם פתרונות קוסמטיים לשם כך. ולא תמיד תרופות סבתא יכולות לעזור בטיפול נגד כתמי פגמנטציה, לפעמים אין ברירה וחייבים טיפול רגיל אם רוצים להעלים כתמים אלו.

למעלה