מה עושים

מה עושים

כשליד מחלת הסרטן נוספו מחלות נוספות , וכאשר הייתי בביקורת אצל אונקולוגית שהיא חדשה(החליפו לי שלוש בחודשיים ) היא אומרת המחלות האלה לא שייכות אלי מבחינתי את בריאה, ואז באה נפילה ואני בבית חולים ואף אחד לא יודע מאיזו מחלה ובגלל איזו מחלה אני בבית חולים מגלים דלקת אבל לא מוצאים היכן וכך שולחים אותי הבייתה. רופא המשפחה שקצת ריחם עלי החליט לרכז את כל המחלות ושלח אותי לC.T התוצאות הגיעו לפני כמה ימים , רופא המשפחה לא מבין בתוצאות הוא חושב שאולי זה דלקת ריאות, תור לאונקולוגית החדשה יש לי בעוד שלושה שבועות, מה עושים עד אז, למי פונים. אני מתוסכלת, מרגישה חסרת אונים ודי פוחדת מהתוצאה. ואולי באמת אין בתשובה ממצא רציני אבל אין אף אחד שיואמר לי.

t w i x i t

New member
מחזיקים אצבעות

מתפללים ומקווים שהכל בסדר. אין מה לעשות מעבר לזה, זה הדבר הכי מלחיץ שיש, אבל המחשבה על זה לא תיתן תשובה. תשתדלי למצוא תעסוקה ובכך לתת פחות מקום למחשבות על זה, עד שתהיה תשובה. אם בא לך את מוזמנת לדבר איתי במסרים. מתפללת בשבילך

אביתר27

New member
לא מבין משהו...

רופא משפחה לא מבין בתוצאות של סי טי? הסי טי מפוענח ע"י רופא רנטגנולוג... רנטגנולוג כותב תשובות שרופא משפחה אמור לפחות להבין מספיק בשביל לדעת לאיזה רופא לשלוח אותך. אם רופא משפחה לא מבין מה כתוב לו - שזה בעייתי בפני עצמו - תלכי אל הרופא הרנטגנולוג שפיענח ותבקשי ממנו הסברים, ושיפנה אותך לרופא מתאים. בהצלחה והמון בריאות

אביתר

יש פיענוח של הCT פניתי גם לרופא המשפחה וגם לרופא נוסף שאני מכירה ושניהם אמרו שזה משהו שקשור לדלקת ריאות אבל שניהם לא הסכימו להתחייב. שאלתי בפורום אחר מה אומרת התשובה והרופא אמר שחייבים לראות את הדיסק וזה יכול להיות הרבה דברים ולא חייב להיות מחלה חוזרת, כך שהדברים די מלחיצים, האמת שאני לוקחת את התשובה שלך ואפנה לרנטגנולוג שפיענח רק שגם שם זה בטח יקח זמן , עשיתי את הבדיקה בתל השומר ואני לא מכירה שם אף אחד מחר אני אבדוק את הדברים. בכל אופן כרגע אני לחוצה.

אביתר27

New member
את מטופלת לדלקת ריאות?

אם יש חשד לדלקת ראות מטפלים באנטיביוטיקה לא שולחים הביתה בלי כלום, נכון? אם רופא משפחה לא מוכן להתחייב, שישלח לרופא שלדעתו מומחה בתחום המתאים, את יכולה בינתיים לבקש ממנו כתובת לכך. אם יש ממצא בריאות, את יכולה אולי לפנות למומחה ריאות, למרות שלא בטוח כדאי לעשות דברים פזיזים מתוך לחץ בהצלחה

הוא שולח אותי

לאונקולוגית שלי. וכך אני מרגישה שאני נופלת בין הכסאות, צלצלתי להדסה עין כרם לאחות המתאמת שם אני מטופלת אמרה שתטפל בהקדמת התור. ובכלל הרופא שלי טוען שאין לי דלקת ריאות כך שאני מאד מבולבלת. בפורום סרטן תמיכה מקצועית כתבתי את תשובת ה C T נראה מה יכולה ד"ר ברק לענות על כך. תקרא שם אולי אתה תבין משהו

ihovav

New member
קודם כל - תרגישי טוב!

חוצמזה - אני מסכימה עם אביתר. בהחלט מגיעה לך תשובה וטיפול הולמים והרופאים לא אמורים להתחמק מזה ולזרוק אותך מאחד לשני... חוצמזה2 - נסי להעתיק את התוצאות לפורום מתאים באתר דוקטורס - בקשי עזרה בפענוח ובקשי לדעת לאיה רופא כדאי לך ללכת להמשך טיפול. המון הצלחה ושוב - תרגישי טוב...

למעלה