מה עושים...

מה עושים...

מה עושים כשמתים להרגיש אהבה, רוצים את זה, מתגעגעים לזה. אבל מה, מפחדים, מפחדים להקשר, מפחדים להכנס לזה שוב? בקיצור, כולי מבואס (וחולה, אבל לא קשור). דפוק שאני מתגעגע לזה, לא?

bolaaa

New member
מממשאבל ממש לא!!! אתה לא דפוק בכלל.

אני חושבת שבסופו של דבר כולם מתגעגעים לזה. מתגעגעים לכל הקטע עצמו. לכל ה"ביחד". עם המריבות ועם הנשיקות והליטופים. אוהבת נופר.

bolaaa

New member
עוד דבר קטן...

ברגע שנפגעים פעם אחת, פוחדים להיפגע שוב. זה לגיטימי ואנושי, אבל צריך לדעת גם לתת צ'אנסים לעצמך שוב. ולתת לעצמך לזרום שוב. כי יכול להיות שהפעם הזו באמת תהיה נפלאה ופי מיליון יותר טובה מהשנייה. זה קשה, זה כל כך קשה להיפתח אבל חייבים להיפתח בשלב כלשהו לא? אוהבת נופר.

תשמע אחי

אתה לא דפוק אתה אנושי כל אחד זב חסר לו גם אני מתגעגע ואני גם במצב שלך אני מפחד שאני לא יוכל לאהוב ולהפתח לבחורה כמו שנפתחתי לאחרונה כי היא היתה הראשונה ואיתה לא היו לי פחדים ומחסומים עם הבאה אני מאמין שאני אקשר יותר לאט פשוט תזרום תתחיל קשר בלי לפחד

בשלולית

New member
אני בדיוק במצב הזה.

מה עושים? או מה אני עושה? אני מנסה בכל מקרה ואז נפגעת שוב ! הייתי מתה למצוא לי מישהו שחושב כמוך..

pain is MY love

New member
לא מחפשים

כי ככל שמחפשים יותר ולא מוצאים כך נהיים מתוסכלים יותר.. פשוט חיים את החיים כרגיל יוצאים ומבלים וחוגגים את חיי הרווקות הכי טוב..

Zoharrr

New member
אתה כזה לא דפוק...

אני כ"כ מבינה אותך... גמני רציתי להרגיש את שוב והתגעגעתי לזה אבל מתתי מפחד להיפגע שוב... הרחקתי מעלייי אנשים לתקופה מסויימת למרות שרציתי מערכת יחסים ובסוף נתתי לעצמי ליפול לתוך זה... יש קטעים כואבים לפעמים אבל ככה זה באהבה...ויש הרבה יותר קטעים שהם נעימים לי וטובים לי. להיות מוכן לקשר לקחת זה להיות מודע לסיכון שבלהתאהב,לסיכון של להיפגע.

למעלה