מה עושים...

magenta73

New member
מה עושים...

עם בחורון, שכאשר הוא נעלב או נפגע, הדרך שלו "להתמודד" היא העלמות... או שנגיד סיילנט-טריטמנט... זה יכול לשגע פילים. האמת, גם אבא שלי כזה, שאם הוא נפגע הוא לא מדבר... פעם, כשעוד גרתי איתו, הוא לא דיבר איתי שבוע... בוגר... כן... אבל אם אבא זה משהו אחר, זה עדיין אבא... איך מתמודדים עם זה כשמדובר בבחור שנמצאים במערכת יחסים איתו?... ואנא, חסכו ממני את כל ה"הוא לא בוגר מספיק". אני יודעת את זה. ומקבלת את זה. יש לי בעיה ספציפית... יכול להיות שזה קשור גם אלי, כלומר שיש לי בעיה עם חוסר וודאות, במיוחד בקשרים רומנטים, לנוכח עברי המרנין... אולי זה באמת יותר סרט שלי שאני מאכילה ומגדילה ועושה פיל מעכבר... ובכל זאת... הצעות יתקבלו בברכה. תודה

אני בעד הגישה הישירה

לומר לו ישירות "מה אנחנו ברוגז" ולא לוותר בכל האמצעים הכשרים ליצור דו-שיח. בטח לא להכנס למסגרת של..."הוא ברוגז גם אני" וברוכה הבאה לי, שהגעתי לפורם הזה

magenta73

New member
ברוכה הבאה :)

אבל איך אני יכולה להגיד לו את זה כשהוא לא עונה לטלפון?...

השאלה היא....

האם דיברת איתו על הנושא בחלוף הזעם. לי היה פעם בן-זוג כזה, שנכנס לשריון שלו כשהיינו רבים. רק אחרי שישבתי לו חזק על הווריד הצלחתי להבין, שהוא מאוד חשש מהתפרצות זעם מצידו, ולכן העדיף להתכנס בעצמו. לפעמים צריך מריבה אחת טובה, שכל הג'יפה תצא החוצה כדי שאפשר יהיה להמשיך הלאה. עוד דבר, יש כאלה שלא יודעים להמשיך הלאה כלומר, לא צריכים להזכיר מריבות ודברים שנאמרו בשנת 48.

magenta73

New member
ה"מריבה" היתה ביום שבת

אז... עוד לא הגענו לשלב הזה... מן הסתם זה זמן החלוף זעם שלו... אני מקווה...

ומה קורה לו כשהו נרגע?

הוא חוזר למשבצת הכרגיל או שמדסקסים על-כך? איףףףףף אני נשמעת כמו פסיכולוגית ואני ממש לא. ומנסיוני, המון אנשים כל-כך מפחדים מלריב, שהם מעדיפים לשתוק, לנוח ואח'כ כאילו עסקים כרגיל. אני יודעת, שאם אני לא מוציאה את כל מה שמטריד אותי, אז רק אללה יסטור ולהקתו יעזרו לו אח'כ כשאתפרץ.

magenta73

New member
מדסקסים

אין לו בעיה להתווכח... הוא אוהב את זה אפילו... אבל כנראה שמאוד פגעתי בו... בלי כוונה... כן... אבל...

אני יכולה לנדב משהו....

אני פשוט לא משתפת פעולה אם הוא לא שותק בהפגנתיות אני פשוט ניגשת אליו ומדגדגת אותו עד שהוא אומר שהוא נכנע ואם אני אשמה אני גם מתנצלת כזה ...אצלי זה תמיד עובד

הוא לא בוגר מספיק ../images/Emo13.gif

אני חושב שלפני שחושבים מה אפשר לעשות צריך לנסות להבין מה גורם לאותו בחורון "להתמודד" כך עם מצבים. הוא נעלב ממשהו וזה מין אקט של "תביני לבד שאני פגוע" הוא כועס ושוקל מילים כדי לא להגיד משהו שהוא עלול להצטער עליו הוא "בורח" ממצב של ריב (למרות שאמרת שלא...) אין כאן עניין של "לא בוגר".... כל אחד מאיתנו הוא ילד שעושה לפעמים דווקא השאלה עם זאת "קריאה" לתשומת-לב או שזה אומר "תתרחקו - אני צריך זמן לעצמי".... את יכולה לנסות להתקרב קצת - ע"י SMS באמת או אפילו מכתב לא ארוך מדיי שמסביר שכל מה שאת רוצה לעשות זה לדבר ולהבין. ככה המידע עובר אליו והוא עדיין זה שמחליט מתי ואיך להגיב - בלי לחץ של "תענה עכשיו כי אני כאן" - ומצד שני - זאת בהחלט התייחסות ותשומת לב. זה מה שאני הייתי עושה - שולח את לחמי על פני המיים ומקווה שבערבות הימים הוא יחזור בצורה של לאפה.

הוא נעלב, נכון לעכשיו זה מה שחשוב

אחר כך טיפול פסיכולוגי...
כלומר, יש כאן מצב, שאת מזהה שהוא נעלב, כלומר אמרת/עשית משהו שהתקבל אצלו אחרת ממה שהתכוונת לו. אז למה לא לעשות איזו ג'סטה נחמדה? קשה? למה לא להסביר לו, שלא התכוונת, אבל לא הסבר כזה משעמם... אלא משהו באמת נחמד. הדברים הקטנים האלה, לפעמים, מראים לנו (כמעט כולנו זקוקים לחיזוקים), שלבן הזוג אכפת מאיתנו. אם למשל היית מרגישה, שהילד שלך נפגע מאמירה או מעשה שלך, האם לא היית שוברת את הראש, כיצד להראות לו, שלא התכוונת?... אני בעד איזה מעשה רומנטי ...
(כל זה בהנחה, שמדובר כפי שאמרת בבחור, שאת במערכת יחסים איתו. מערכת יחסים זו לא שיחה טלפונית פעם בשבוע, או פגישה כן או לא פעם ב...) לגבי חוסר הוודאות שלך, לא הבנתי איך זה קשור לעובדה, שהוא נפגע. האם את אומרת, שפגעת בו מלכתחילה בגלל חוסר הבטחון שלך בקשר? ואם זה המקרה, אז עוד יותר אני בעד מעשה רומנטי ....

magenta73

New member
טוב, לא משנה

זה נגמר. הוא מרגיש אלי יותר ממה שהוא חשב או רצה להרגיש וזה לא מתאים לו. זה שהוא נפגע ככה, רק מראה לו שהוא מרגיש מעבר למה שהוא ציפה, ובכלל הוא בא לישראל בשביל לטפל בעצמו ולא בשביל להכיר בחורה... ולכן, הדבר ההגיוני ביותר, כשאתה מבין שאתה מרגיש משהו למישהו, זה לעזוב אותו.... לפחות הפעם זה באמת לא אני. לפחות זה...

shaniza

New member
זה אני כתבתי...

מחשב בעבודה... לא שמתי לב שאני במשתמש אחר

magenta73

New member
לא יודעת

הוא מתכנן לנסוע ליוון בקיץ, לעבוד שם. הוא לא אוהב את אנגליה. הוא יהיה בארץ לפחות עוד חודש, אבל זה לא משנה עכשיו...

המממ.... אז נתחיל מהסוף ...

זה תמיד עצוב. ביחוד אם מערבים רגש בעניין. ויש לי הרגשה שאת דווקה מתמודדת עם העניין בציניות - וזה בסדר גמור - כל אחד והדרך שלו. אבל - אולי, רק אולי - ההכרה הזאת שמערכת היחסים הזאת הייתה על זמן שאול - לפחות לפי מה שאת אמרת בהודעות עתיקות יותר... אז כל עוד זה עניין חולף - הרבה יותר קל להתמודד עם הרעיון שיהיה לזה סוף בשלב מסויים. אני אישית הייתי רואה את זה בצורה קצת יותר מחמיאה (אבל זה רק אני...) שהנה גם הוא הפנים שמדובר במשהו יותר רציני מרומן חולף - שזה דבר טוב. ואולי כדי לא להפגע, או לא לפגוע בך בבוא היום שיגיע זמן הפרידה - נוצר המצב הנוכחי. יש בזה משהו הגיוני בצורה מעוותת כלשהי. וחוץ מזה - כמו שאת יודעת - קל יותר להתמודד עם כעס מאשר עם כאב או צער. ואני יודע שזאת קלישאה - אבל זה לא סוף העולם.

magenta73

New member
לאו דווקא ציניות...

גם, לא רק. גם מודעות. הרבה דברים שהוא אמר פשוט... הייתי בשוק מהם. "מגיע לך גבר אוהב שיכבד אותך ויהיה אבא לילדים שלך וזה לא אני"... כאילו דההה... אל, אל תשחק לי אותה, אני לא ידעתי את זה? אתה באמת חושב שאני כזאת טיפשה? מעבר לכך אתה באמת חושב שזה כל מה שאני רוצה בחיים? אין לי זכות בחירה? כל קשר חייב להיות לחתונה וילדים? ... ÿou are good at controling youself שזה נאמר לאחר שאמרתי לו בצורה בוגרת שאני מבינה שזו הבחירה שלו, אני מקבלת אותה למרות שאני לא מסכימה איתה, ושאני כן רוצה שזה ימשיך... אבל מכבדת אותו. ואמרתי לו תודה על הכל. בצורה שקטה ויפה. ללא בכי, ללא צעקות, ללא מריטות שיער וכו'... איפה שהוא ראיתי שהוא מצפה להתנהגות מסויימת ממני, בגלל גם דברים שאמר, או כדוגמא - עם האצבע שלו העלה לי את הפרצוף מהסנטר, הסתכל לי בעיניים ואמר "אל תהיי עצובה"... הרגשתי שזה לקוח מאיזה סרט. שהוא ממש חי בתוך סרט. שהוא כבר תכנן מה הוא יגיד ואיך אני אגיב... כלומר גם ב"סיום" הוא לא נתן לי חופש בחירה, ומאחר ולא הגבתי כפי שהוא חשב שאני אגיב (לא! לא! אתה לא יכול לעשות לי את זה!!!) אז אני טובה ב"להחזיק" את עצמי. מגלומניה שלום. אבל כן. הוא הפנים שזה הולך רחוק יותר ממה ששנינו כביכול ציפינו לו או שהתחלנו איתו את הקשר, גם אני וגם הוא הפנמנו את זה. אני בחרתי להישאר. הוא בחר ללכת. זכותו.

magenta73

New member
טוב

ועכשיו הוא מתקשר אלי כאילו כלום לא קרה... הי מותק, את באה לפסטיבל? לא. למה לא? חשבתי שאת נוסעת, שנפגש שם. לא, אני לא. הו חבל, טוב, נדבר כשאני אחזור. ... ...

Everyday Hero

New member
את יודעת כמו מה הוא נראה לי?

כמו קרצייה • קרצייה (נ') מין טפיל, בעל חיים קטן ממשפחת העכבישיים, מוצץ דם. ----------- הוא נשמע מה-זה לא אמין... קיץ-קץ - תני לו בעיטה - אם אחרי השיחה הזאת הוא בא בשיא הנונשלנטיות - כנראה שהוא לא מתכוון לעצור באדום והוא בעד להרוס לך את הרגשות לאט לאט. תגידי הוא חתיך? - תגידי לו בפנים - אני מוכנה לזיין אותך אבל אל תזיין לי את השכל...טוב?

למעלה