מה עושים...?

avia0911

New member
מה עושים...?

בואו תשמעו מצב לא נחמד שקרה לי בעבודה היום, כיצד ניסיתי להתגונן מפניו ולא לתת לגוף הריגשי שלי להיפגע (עכשיו אני עוד מספרת ברוגע ובשלווה... אבל כל הדרך חזרה באוטובוס בכיתי כמו לא יודעת מה) אני עובדת כבר שבועיים במקום עבודה חדש.... אני גדלתי עם "כפית של זהב" מגיל קטן היו אחריי מטפלות ועוזרות ומנקות... ולכן נראה שאני לא רגילה לעבודה קשה.... ולכן אני לא ממש נחשבת לעובדת טובה שם מה גם שמי שכבר קרא את הודעותיי הבין שאין לי יותר מידי ביטחון עצמי ואני עובדת עליו... (וזה דבר חשוב בעבודה במקום חדש) בכל אופן הגעתי היום לעבודה בבוקר עם חיך על הפנים ואמרתי לעצמי שלא משנה מה יקרה היום לי יהיה יום נפלא.... כמה חבל שליום היו תוכניות אחרות הגיעה מתלמדת חדשה ואני שם כבר שבועיים והיא הפגינה הרבה יותר ביטחון וכישורים ממני והאחראי משמרת פשוט "התאהב" בה ... וכל רגע ורגע שמעירים לי ו"מאירים" לה ליבי מתמלא יותר כעס עצבות וקינאה... ואני אומרת לעצמי "די אביה את מזינה את הטפיל שלך ברגעים אלו, תיהי שמחה בשבילה שהיא כל כך מיומנת ותאחלי לעצמך להיות כמוה" אבל זה כל כך מעליב...!!! לא משנה כמה השתדלתי היום הכל יצא הפוך...!!! עד שכבר בסוף הרגשתי איך הדמעות עולות לי וגרוני נחנק... ויצאתי משם כל כך כעוסה ועצובה כל הדרך באוטובוס ]פשוט בכיתי ועכשיו שאני ניזכרת בזה אני גם בוכה איך ביום כל כך מרגיז שכזה אפשר לשלב רוחניות ואהבה? באמת שאני מנסה... אבל אני צריכה מישהו שאולי קצת ידריך אותי או יאיר לי את הדרך אני מזל עקרב ואומרים שזה מזל שנדבקת בו שליליות ושהוא רואה הכל קיצוני.... אני שמה לב שזה באמת נכון אצלי כאילו בין רגע הרגש שלי יכול להתחלף לשנאה יוקדת ואני ל-א ר-ו-צ-ה להגיע לכל התיסכולים האלו מה עושים?

ניהול החלק הפנימי הקשה

שלום אביה שימי לב למוקד של הקושי - השיחה עם החלק שלך שלו את קוראת "הטפיל" החלק הזה, שאותו את מכירה היטב, לו צריך להקשיב. להקשיב ולהתבונן ניהול שיחת הקוף – נטרול חסמי העצמה אישית זה המאמר שמסביר איך לעשות את ההקשבה הזאת, ואני מקווה שמכאן תוכלי ללכת הלאה בעצמך. בהצלחה

lilamagen

New member
לא עושים מרפים

אביה יקרה עשית מספיק, לא עושים, מרפים עשית נפלא, הוצאת את שמעיק עליך, ואכן, אני יכולה להבין את הקשיים וכשהם מגיעים ממש קשה לראות איזה יום יפה היה היום הזה יפה שכתבת שאת שמחה בשבילה שהיא כל כך מיומנת, ובטח גם את כזאת, אחרת לא היית שם, ובטוחה אני שיש לך יתרונות עליה, אולי לא בקטע זה, אולי באחר, אז מה זה היפה שאנחנו לא שוים וכל אחד יש לו את היחודיות שלו. מה שכן , את כותבת יפה, ואולי את עושה זאת הקדישי לכתיבה יצירתית ושחררי שם את קשייך, זאת מתנה גדולה לדעתי שאת יכולה כבר להשתמש בה ולהרגיש שזאת דרך נפלאה לשחרר קשיים ומועקות המשך יום קסום לילה מאמנת מג"ן ממון גוף נפש

למעלה