מה עושים?

Rיקש

New member
מה עושים?

אחי שמטייל בהודו מאז ה1.12.01 לא יצר קשר כבר 16 יום. בעיקרון זה מתאים לו חוסר האחריות הזו, אבל עד עכשיו הוא היה יוצר קשר (EMAIL או טלפון) פעם בשבוע. אני יודע שהוא היה במקום שקוראים לו HAMPI לפני 16 יום ואמר שהוא מתכנן להיות שם עוד שבוע +- מה אפשר לעשות? אנחנו ממש דואגים כבר!. Rיקש.

Yidaki doo

New member
Hampi

היי Rיקש. חבר שלי גם היה בהמפי באותו הזמן, ואני מכיר עוד מישהי שהייתה שם קצת אחרי זה, אז אם תתן לי את השם אני אשאל אותם ב - e-mail. Yidaki

Rיקש

New member
הטמבל יצר קשר.

תודה Doo. היום קיבלתי מייל ממנו. אחרי 17 יום ללא קשר, הוא יחטוף מכות שיחזור הביתה. הוא אמר שהוא "התנתק מהעולם" במשך שבועיים... אני מפחד לדעת מה זה אומר, בגלל זה לא יצר קשר. Rיקש.

Yidaki doo

New member
סבבה

שמח לדעת שהכל בסדר, נקווה שלא ידאיג אתכם יותר..
Yidaki

betti

New member
לRיקש../images/Emo70.gif

אז כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי, אני חזרתי רק עכשיו מהודו וראיתי את ההודעה שלך.. אני חייבת להגיב. בתור אחת שהיתה שם ודי קשורה להורים/ חברים/ משפחה. שיצאתי מהארץ, ההורים אילצו אותי להסכם בע"פ שאתקשר לפחות פעמיים בשבוע להודיע מה קורה איתי. כמובן שהסכם זה יצא לפועל רק בשבועיים הריאשונים.. אחר כך זה הצתמצם לפעם בשבוע, אחרי זה רק מתי שיצא. תשמע, אני לא אומרת שזה בסדר או מצדיקה את אחיך- בעיקר אם הוא בהודו שבעיניי ההורים הינה מקום מסוכן, אבל זה אחרת כי אם היית שם היית מבין. קשה להסביר את זה אבל בהודו המושג "זמן" לא קיים. אתה מאבד את עצמך לגמרי מרב הכיף... אין שעון וככה אתה גם נכנס למעין רוגע כזה שקשה לך לחזור לקרקע ולטפל במחוייבויות כמו יצירת קשר עם הבית(_ששוב, זה לא פייר אבל). אז פשוט אין מה לעשות תצטרכו להתרגל לכך. מה שאני מציעה שכל פעם תבקשו מאחיך להשתדל לשלוח לפחות מיילים כדי לא להדאיג יותר מידי, כי זה נורא. שלא תצטרכו, חלילה, אבל להבא יש לכם (במקרים דחופים) את האפשרות או לפנות לשגרירות ישראל/ הודו בארץ. או הכי יעיל- לפנות לבית חב"ד(יש לברר טלפון בשגרירות) במקום הימצאו והם יעזרו לכם ככל שיוכלו... אני מוכנה להעיד שהם עושים עבודות נפלאות, עבודת קודש במציאת אנשים נעדרים, לא עלינו. מקווה שיחזור לכם בקרוב ה
ורק יהינה... תקח הכל בקלות
, בתאל
נ.ב- אם אתה צריך משהו, תוכל תמיד לפנות אליי, בכיף

GalGula

New member
לדעתי צריך להקים

תנועה-למודאגים-שאחיהם-או-אחיותיהם-בהודו
אחותי נסעה להודו שלשום. אז אני (עדין) לא דואגת... היא התקשרה להודיע שהיא הגיעה לבומביי והכל בסדר. אבל מההיכרות שלי עם עצמי ועם אחותי... נראה לי שהדאגה בוא תבוא...

GalGula

New member
לדעתי צריך להקים

תנועה-למודאגים-שאחיהם-או-אחיותיהם-בהודו
אחותי נסעה להודו שלשום. אז אני (עדין) לא דואגת... היא התקשרה להודיע שהיא הגיעה לבומביי והכל בסדר. אבל מההיכרות שלי עם עצמי ועם אחותי... נראה לי שהדאגה בוא תבוא...

למעלה