שאלות נהדרות
בראש ובראשונה אני רוצה להודות לך על השאלות הנפלאות הללו. שאלות שגורמות לעצור, להזכיר לעצמך ולהזכר איפה הכל התחיל ובשם מה. שאלות שמכוונות להסתכלות אחורה על דרך ארוכה (לאו דווקא במושגי זמן), לרגע אחד ולהגיד "וואוו", אז תודה. כשקיבלתי את ההחלטה לפרוש מעבודתי המסודרת והמרופדת לטובת חיי עצמאות בתחום האימון (ועדיין לא ידעתי מה בדיוק ואיך), שאל אותי הבוס שלי דאז "מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?" מה שיצא לי מהבטן זה "אני רוצה להשפיע לטובה על חייהם של אנשים". כששמעתי את עצמי אומרת זאת אז וכשאני שומעת את עצמי אומרת זאת היום, אני חשה אותה התרגשות ויותר. זה היה הדרייב, הערך הפנימי המניע. את האימון הכרתי כמתאמנת והתאהבתי. העוצמות שחוויתי היו כ"כ חזקות כאילו זה מה שחיפשתי כל חיי. הכלי הזה שיאפשר לי להבין, לקבל ולשנות. כ"כ הרבה אנשים השפיעו ותרמו לבניה שלי ובינהם: מאמנים, העובדים שניהלתי, לקוחות, בתי בת ה- 8, בעלי...האמת כמעט כל אדם שהיה ו/או עדיין חלק מחיי תרם בדרך זו או אחרת. ועדיין ההתחלה היתה מאתגרת ומפחידה ואני זוכרת רגע מסוים שבו פשוט החלטתי שאני קופצת למים, לא ידעתי אם יהיו קרים או חמים, צלולים או עכורים, עמוקים או רדודים. נתתי יד לפחד שלי, חיבקתי אותו אלי וקפצתי איתו כשבראשי מהדהד לו משפט אחד "כל יצירה מסתיימת בנקודה מעניינת"(מ"דרך האומן" אני חושבת). בחרתי לסמוך על עצמי, בחרתי להצליח תוך כדי תנועה, בחרתי להמשיך ללמוד אך הפעם בשידור חי ולא מאחורי הקלעים. פשוט נתתי לעצמי את הזכות להכשל ולהתקדם. ההבנה הזו מרחיבה את לבי גם היום, כמי שפחד מכשלון ופרפקציוניזם ניהל אותה בעבר לא מעט. תודה לך על ההזדמנות להזכיר לעצמי. כאדם מקצועי המתפרנס מהאימון (בתחום מאוד ספציפי), אני יכולה לספר שרק הלקוחות שלי והרצון שלי להיות שם בשבילם, ללמוד עוד ועוד עבורם, בעיקר אלה עזרו לי להבנות ועוזרים לי גם היום. כשמגיעים אנשים מפה לאוזן זה הדבר הכי ענק שיכול לקרות מבחינתי.