מה עכשיו הולך לקרות?

• פותח הנושא rat
  • פורסם בתאריך

rat

New member
מה עכשיו הולך לקרות?

למה לא עושים משהו לעזאזל אנשים קומו מתחת איזה אבן צצו החליארות האלה הלבנונים אנחנו הרי יוגעים מה קורה לחטופים מצד לבנון אתם רוצים שיהיו לנו עכשיו 4 רון ארד? תענו לי !!!!!!!!!

מה אני יכול לעשות למשל?

אתה רוצה שאני ילך להפגין או לפוצץ שמשות של רכבים אנחנו לא יכולים לעשות כלום זו עבודתה של הממשלה ושל הצבא הם צריכים לפעול

rat

New member
כן בוא נצא לרחובות

ומה דעתך על זה ? עד מתי תסמוך על זה שהממשלה תדאג להכל עוד 48 שעות החיילים החטופים יכולים להירצח שיכנסו עכשיו !! ובוא אני אעורר אותך קצת ידידי מה היה קורה אם הם היום חס ולילה חס ושלום הילדים שלי או שלך? עדיין היית אומר לי בוא נסמוך על הממשלה?

לא ילך...

הלא השוטרים שעליהם דווה ליבנו, יכו אותנו ללא נקיפות מצפון אם אך נעז להראות סימני לקיחת החוק לידנו. עוד מלחמה אף אחד לא צריך.

rat

New member
מהפה שלך לאלהים

רק שזה לא עוד מבחן שלו יום כיפור בפתח יש לו לגדול למעלה כל מיני דרכים לבחון אותנו ביום הזה

קשה משימה זו כקריעת ים סוף

לאחד את העם פירושו: לרסק צד אחד אין אפשרות לשנות את הלך מחשבותיהם של בני אדם אלא אם כן אתה כופה את דעתך שלך עליהם. או במילים אחרות דיקטטורה. לא רוצה לחשוב מה יותר טוב. נשאיר עבודה זו לעוסקים בדבר ונקווה שהקב``ה יתן שכל ישר למחליטים

rat

New member
את הנקודה הזו לא ראיתי ,העם חצוי

ואני תמיד חשבתי שבעיתות מצוקה האחים מתלכדים אך עיוור הייתי ומה יגרום לאיחוד לדעתך? שירחצו אותם? לא חבל?

למעלה