מה עכשיו??

ליה1997

New member
מה עכשיו??

אוקי אז נבדקתי אצל ד''ר ארביב שהיה נחמד וקשוב והוא גילה מוקד בדופק האחורי של צוואר הרחם.זה אומר בהכרח שזה מוקד של אנדו'?
בנוסף הוא שלח אותי לבדיקות כמו שתן ודם וסונאר ... למי אני אמורה לפנות עם התוצאות?? הפגישה הבאה שלי עם ד''ר ארביב תהיה ב 11.6
אני חדשה בכל העסק הזה והייתי שמחה אם תוכלו קצת לעזור לי. שוב סליחה על החפירות. תודה

שמיץ1

New member
לפנות שוב למרפאת האנדו' כמובן

עם תוצאות הבדיקות את אמורה לחזור לד"ר ארביב. הוא נתן לך גם טיפול ראשוני כלשהו? גלולות ברצף?
סונאר - אני מניחה שאצל ד"ר אייזנברג?
אם סיימת עם הבדיקות את אולי יכולה לנסות להקדים את התור למרפאת האנדו'.

ליה1997

New member
הוא אמר לי לחזור אליו רק עוד 3-4 חודשים

והוא החליף לי את הגלולות ממינולט לסיזוניק משום שכבר הייתי על רצף של גלולות שנכשל בגלל מחזור.. הוא גם הביא לי נקסין שלצערי ממש לא עוזר . סונאר וגסטרו ואת כל הבדיקות קבעתי ברחובות כי זה הכי קרוב לי .. אני פשוט לא יודעת אם אני צריכה לפנות עם זה לרופאת הנשים שלי או לחכות עד התור שלי אצל ד''ר ארביב ביוני.

זואילי

New member
תחזרי למי ששלח אותך לבדיקות האלה...

תעשי אותן. תתחילי את הגלולות החדשות ותני להן צאנס 3-4 חודשים ואז תחזרי לרופא האנדו עם תוצאות הבדיקות ונסיונך עם הגלולות החדשות.

פז08

New member
מסכימה עם זואילי....

לתת צ'אנס לגלולות- לוקח כמה חודשים עד שיודעים אם יש הטבה ואם הגוף הסתגל לתופעות לוואי. כמובן שאת אמורה לחזוא עם תוצאות הבדיקות לדר ארביב היות והוא זה שהפנה אותך..... לגבי בדיקות דם ושתן, בכללית לפחות, מקובל שהתוצאות מגיעות גם לרופא משפחה, כך שאם יש משהו ממש חריג כמו דלקת דרכי השצן שמצריכה טיפול, יהיה מי שיחזור אלייך וינחה אותך לגהי טיפול. לגבי שאר הקופות אין לי מושג כיצד זה מתנהל.....

ליה1997

New member
אני במכבי

בקרוב אעבור לכללית אחרי שמכבי העבירו אותי גהינום עם כל הבדיקות שהייתי צריכה לעשות וכל הפעמים שהייתי במיון

לואי84

New member
האם הוא לא הפנה אותך

לרופא גסטרו ספיציפי שעובד עם המרפאה? בתל השומר יש רופא גסטרו שהוא גם מבין באנדו' וזה נדיר למצוא ולכן גם אם זה יותר רחוק לך כדאי לשקול בכל זאת ללכת אליו.
כנ"ל לגבי האולטרסאונד (אלא אם כן מדובר באולטרסאונד בטן ולא אגן ואז זה לא כל כך משנה)

ליה1997

New member
הוא אמר לי לגסטרו ולא ממש פירט

לגבי הסונאר אני צריכה כליות ודרכי שתן

לואי84

New member
מוזר

בדר"כ הם מפנים לייעוץ גסטרו אצל רופא שנקרא ד"ר ברגאבל שיש לו ניסיון רב עם בנות שיש להם אנדו'.

שמיץ1

New member
את יכולה לקבוע תור לד"ר בארגבל בשיבא

דברי עם המזכירה שלו ותסבירי לה שהופנית לרופא גסטרו ממרפאת האנדו'.
כמובן, תצטרכי טופס התחייבות לבדיקת רופא גסטרו' בשיבא.
אם את שייכת למכבי, הוא מקבל מקופ"ח מכבי בקניון קרית אונו.

למעלה