מה עלי לעשות.?

עמיקם10

New member
מה עלי לעשות.?

קיבלתי מעיריית תל אביב הודעה שיש חוב של 185 שקל ------------- מ-שנת 1970 עד 2010
של ארנונה 114 שקל מים 70..שקל הוצאות אכיפה 537 כתוב שמדובר על חובות משנת 1970 עד 2010. זו למיטב זכרוני הודעה ראשונה- בשנת 70 אבא שלי עדיין גר שם. ובשנה זו עברתי לערד..
אין לי מושג איך זה לא שולם אולי כי לא הודיעו קודם .
אז חוץ מלשלם ואולי לברר - ולקבל תשובה שזה מה שרשום שם. מה אני יכול לעשות ?

יוליקה

Member
מנהל
האם ההודעה על שמך?

לאיפה נשלחה ההודעה?

לפני מספר שנים קיבלתי דו"ח חנייה מעירית חולון.
כיון שפרט לבית העלמין לא ביקרתי בעיר חולון פשוט התעלמתי....
הדו"חות הגיעו אחת לשנה אני התעלמתי.... עד שפסקו להגיע!!

המכונית של בתי היתה רשומה על שמי... היא צברה דו"חות מעירית תל אביב
ולא שילמה.... יום אחד הופיעו אצלי גובים מחברת גביה שבאו לעקל לי חפצים
בבית, למרות שטענתי שאינני יודעת על מה המדובר שאני לא חניתי אף פעם ברחוב
אבן גבירול בתל אביב.... לא עזר לי. רק אחרי ששכנעתי אותם לתת לי כמה שעות
להסדיר את החוב, הם הסכימו ללכת.... בתי שילמה את הדו"חות דרך הטלפון.

הדסהש1

New member
זה נראה הזוי שעד היום לא דרשו את החוב

כדאי ללכת ולדרוש פירוט שלהחוב ו שנים, תוכיח שלא
אתה בעל החוב, איך רק עכשיו נזכרו?רצוי לברר לפני שיגדל החוב

עמיקם10

New member
לפי תוכן ההודעה מדובר בחוב של אבי

כי מדובר על עזבון ויורשים. מה שמעניין שנתנו תו חניה לדיירים בדירה במשך למעלה מ-40 שנה והכל שולם.
אני אצלצל לעירייה ונראה מה יגידו. חושב שבסוף אשלם כולל את הוצאות אכיפה. במקום 180 700 . אבל זה בערך המדד..במילא טוב שלא אלפים.אסור אף פעם לפגר..בתשלום בשום תשלום.כי אז מגיעים עורכי הדין ומאתיים לחודש נהיים מאה אלף.

על מה החוב ? יש פירוט ?

בכל מקרה התעלמות איננה פתרון, וצריך לבזבז זמן ולגשת לעיריה למחלקה ממנה שלחו את הדרישה שיספרו לך ממה החוב.
אם אתה יודע ויש לך מסמכים להוכיח, אפשר לפתוח במלחמה, ולא, תשלם לפני שהמכונה האוטומטית/בירוקראטית תדרוס אותך.

במידה ומדובר באשמתם, תדרוש לבטל את כל התוספות שאתה לא אשם בהן (עורך דין וכו) , אל תעזוב את הפקיד לפני שאתה מקבל ממנו מסמך שמאשר לכאן או לכאן, אחרת כאילו לא עשית דבר.

היה לי מקרה שעיריית חולון דרשה ממני חוב על מים וכדומה, בטענה שאני חייב כסף, ביררתי, והם טוענים שחודש מסויים לא שילמתי.
זה הרי לא יכול להיות כיוון שיש לי הוראת קבע. לקחתי ממנו מסמך בגין מה החוב והלכתי לבנק והם בררו ומצאו שאמנם באותו חודש לא הגיעה דרישה מהעיריה ולכן הם לא שילמו.
שילמתי בו במקום, למרות שזו לא אשמתי. קח בחשבון שבכל מקום שיש מכונות המופעלות ע"י אנשים , עלולות להיות גם טעויות.

בת אל751

New member
איך זה יכול להיות??הרי עריות אם לא משלמים חודש אחד הם שלוחים

הודעה על פיגורים,,מחובתם לשלוח הודעה על פיגורים ואם לא עשו זאת שנים זו בעיה שלהם לפני ללכת לעורך דין לפנות להגנת הצרכן שמה לא משלמים והם עושים עבודתם נאמנה או לפנות לאמון הציבור,שגם מטפלים בבעיו אלו,
עורך דין יעלה לך יותר מהחוב אם קים בכלל.

אני לא אמרתי ללכת לעורך דין.

כתבתי שהם מציגים הוצאות נוספות (שערכן פי כמה מהחוב) והבאתי לדוגמא עורכי דין,
ועובדה שדרשו ממנו פי שלוש מהחוב על "הוצאות גביה" שזה תשלום לעורך דין.

מינהר

New member
עמיקם בבקשה תספר לנו אין העניין נסגר עם העיריה.

לא בטוח שיוותרו על הוצאות אכיפה, אם כבר העבירו העניין לעורכי דין. אלה לא יוותרו על חלקם.
אם בחוזי השכירות אתה היית חתום [כיורש הבעלים], הם יכלו להגיע אליך קודם, כי הם מקבלים את חוזי השכירות..אז הם באמת לא בסדר, אבל מה שאמרתי בעניין עורכי הדין עלול להיות בעיה.
תספר לנו בבקשה איך העניין נסגר.

עמיקם10

New member
העירייה מוסרת תו חניה רק לפי הסכם עם הדיירים

וכבר היה פעם איזה חוב ששולם מיד.וזהו דבר חדש. פניתי לעירייה בטופס בירורים [עד שבוע הבא 24/8 לא עובדים בעיריה.]

למעלה