מה עם אבא

ORTAL84

New member
מה עם אבא

נכנסתי לפורום הזה וכל הילדים ובעיקר המתבגרים מדברים הרבה על האימהות שלהם, מה עם האבות לנו אין משמעות נא להגיב בבקשה מה אתם חושבים.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo26.gif

הפורום נועד לשוחח על בעיות ודילמות בין הורים לילדים,הילדים והבוגרים שכותבים פה, כותבים על בעיות שלהם וככל הנראה מרבית הבעיות מתמקדות באמא כי היא בד"כ הגורם שמגדל את הילדים במשפחה (למרות המודרניזציה, מרבית הילדים גדלים ע"י האם). אתה מוזמן להעלות דילמות שיש לך בתור אב

g i l i

New member
גם וגם...

תראה אני חושבת שהאבות בגילנו (המתבגרים, הנוער של ימינו) הם החלק היותר כיפי, לא תשמעילדה שמספרת שהיא רבה עם אמא שלה, חוצמזה שאם תשים לב רוב הכותבים הם בעצם כותבות.. ולכן רוב הסיכויים שנערה מתבגרת תדבר על אמא וכמה שאמא מפריעה לה, ולא על אבא, ורוב הבנים שכותבים כאן מספרים גם על אמא וגם על אבא.. הבעייה היא אצלנו מסתבר שלכם האבות אין בעיוית בכלל!!!

cutey baby

New member
כנראה

רוב ההודעות זה צרות עם ההורים לא בהכרח דברים טובים כדי להתייעץ, ומכיון שרוב הילדים קרובים יותר לאמא ככה הצרות באות מהכיוון שלה יותר.

ע21

New member
../images/Emo158.gif../images/Emo157.gif../images/Emo156.gif

אני לא קרובה יותר לאמא שלי אלא להפך (אני ואבא שלי מדברים כמעט על הכל) חוץ מזה נראה לי שלבנות קל יותר להסתדר עם אבא ולבנים קל יותר להסתדר עם אמא, אבל נראה לי שבנים פחות בקטע של לעלות לכתב את הבעיות שלהם עובדה שכמות הבנים הנוכחים היא פחותה ועכשיו יהיו בנות יגידו שהן מסתדרות מעולה עם אמא- אולי חוסר ההסתדרות שלהן עם אבא לא מפריע להן יותר מדי ואז אני רק יכולה להצטער בשבילן

למעלה