מה עם אבו לאבן

רוני2112

New member
מה עם אבו לאבן../images/Emo4.gif

שמעתי שרוצים להעביר את אבו לאבן לקבוצה מהלאומית האם זה נכון ????

AK15

New member
ככה...

שתי קבוצות מתענינות באבו לבן - בני סכנין ואחי נצרת, שמעתי שנצרת כבר הציעה לו חוזה מפתה, אבל שישאר אני מת על השחקן הזה

רוני2112

New member
גם אני מקווה שישאר

אני מאוווווווודדדד מקווה שהוא ישאר איתנו אני גם מאוד אוהב את השחקן הזה, אני מקווה שז'ינו לא יעשה מעשה אהבלות שוב פעם נ.ב אם תראה אותו תמסור לו
אחד גדול

zilber z

New member
אמן והוא ישאר!!!!!!

הפציעה דפקה אותו ויקח לו זמן לחזור לכושר של תחילה העונה ... השנה זו שנת החלמה בשבילו ... שחקן נשמה ובשבילי הוא גם שחקן בית כנ"ל אופיר חיים אמן וישארו!!!!!!!

YYZ1

New member
הלוואי

אל תפיל לי את הלב אופיר חיים לפי מה שאני יודע הוא נשאר גם בעונה הבאה, לגבי רמי אני יודע שיש בו התעניינות ואני מקווה שישאר

blueman1

New member
אני לא כל כך אוהב את אבו לאבן.

את אופיר אני אוהב והלוואי והוא ישאר, אבל עם כל הכבוד לרמי אבו לאבן הוא רק מאט את משחק ההתקפה שלנו וחוץ מבעיטות אין לו הרבה כדורגל. וראינו שדווקא שהוא נפצע וחליבה נכנס ראינו יותר מהירות ומשחק התקפה זורם יותר.

AK15

New member
אתה טועה...ובגדול!

לפני הפציעה כולם ראו איזה שיפור עשה אבו לבן, הוא שיפר את עצמו כמעט מכל בחינה, כזה שחקן אני אוהב עוד יותר, שעובד קשה ורק משתפר, תראה את ההבדל בין אבו לבן של לפני 3-4 שני לאבו לבן של היום ותגיד לי שבעוד שנה-שנתיים הוא לא בנבחרת

רמי אבו לאבן שחקן מצויין

אני מקווה שהמאמן הזיבלון שמינו לנו לא ישחרר אותו, למרות שאני מבין כל שחקן שלא רוצה לשחק אצל גוטמן.

blueman1

New member
אני לא אומר שהוא לא שחקן נשמה

ושהו לא מתאמץ, אבל הוא שחקן איטי והוא מאט רצח את משחק ההתקפה שלנו, ואם אנחנו רוצים לשחק ולזכות בתואר אנחנו צריכים לשחק כדורגל מהיר.

../images/Emo8.gifכי אתה חי באשליות....

אין סיכוי להצליח עם גוטמן. האיש הזה הוא אנטי כדורגל ויבריח מהר מאוד את הקהל מהמגרשים!!!

למעלה