מה עם איזה בוקר טוב

מה עם איזה בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מה שלומכם? איך עובר הבוקר? מה להיום? אני דוחה את הספורט לשעה מאוחרת יותר, לטובת עבודה על הפרויקט. הזמן מתקצר והולך והתחלתי לחלום על עצמאות וחוסר עצמאות - וזה אומר שהלימודים המסתיימים התנחלו אצלי עכשיו גם בלילות. חוצמזה, כנראה שנפגשת עם ידיד טוב שלי לסיעור מוחין אינטלקטואלי על הפרויקט (מה לעשות, עכשיו לימודיישן זה הכל). וחוץ מכל אלה, אין יותר תכניות - זה מספיק גם ככה.

בוקר טוב להבה ירוקה

היום יום שקט. עובר בבישולים ובקריאה של ספר שאני מאד נהינת ממנו "שתי שלגיות" של פרח לי השם שלה, לינור. עירית לינור .נזכרתי. עוד מעט החופש הגדול ויהיה הרבה לחץ. הגדולה שלי תלך לקיטנה אבל בכל זאת זה לא כמו בית ספר.

זה באמת לא כמו ביספר

זו קייטנה. עם המון המון כיף. כי היום הקייטנות מאוד מיוחדות ועוסקות בנושאים מגוונים. שלא כמו בתקופתי, אז היו מרכזים אותנו באיזה יער עושים כמה עיסות נייר והפעילות הכי אטרקטיבית היתה שעת חלוקת הלחמניה והשוקו :)
ולא סובלת את עירית לינור. :)

חחחחחחח וואלה. בדיוק

אני זוכרת שהושיבו אותנו באיזו חורשה, ונתנו לנו דפים לצייר. כאילו...מה הקטע? מעניין, איך נראות הקייטנות של היום? בטח קייטנה ליוגה וקייטנת פיזיקה למחוננים

עירית לינור ../images/Emo181.gif

יש לי 3 ספרים שלה. לא מסמפטת במיוחד. פעם חיבבתי מאד, בגלל הציניות והשנינות, אבל זו התמחזרה והשתכפלה מספר לספר. יש לה אישיו עם גברים - היא מקטינה אותם מאד. זה משהו שאת מזדהה, או היית רוצה להזדהות איתו?

BellA עלמה

New member
צהריים טובים

אני אלך לברכה בערב חוץ מזה לעבוד וללמוד (תקופה של סוף שנה וכאלה) אבל יודעת שזו תקופה שכזו ואז חופששש!

ערב טוב

אני מתה משעמום. בעוד שעתיים וחצי ככה אני הולכת למלחמת הכוכבים עם חברות עזרתי לאמא שלי לנקות את הבית והשותפה הקודמת שלי לדירה שגרתי איתה התקשרה ואמרה שפרצו לה לבית ולקחו את הטלויזיה והמערכת. אמא'לה, מזלי שעברתי משם.

למעלה