מה עם איזה הימור על הויילד קארד?

ranatz

New member
מה עם איזה הימור על הויילד קארד?

השנה יש מרוץ כזה מטורף לויילד קארד ששווה להריץ הימור מי ייכנס. אני מהמר על הג'טס וג'קסונויל (למרות שהייתי מת שבאפאלו ישתחלו פנימה) בAFC וגרין ביי קרוליינה בNFC ויש לי גם תחושה שקרוליינה לוקחת את הNFC וחוזרת לסופרבול.

ofribecker

New member
דעתי

מה NFC לדעתי תמונת הפלייאוף תהיה: פילדלפיה, גרין ביי, אטלנטה, סיאטל - אלופות בתים ולוויילד קארד ילכו קרולינה ומינסוטה מה AFC לדעתי תמונת הפלייאוף תהיה: ניו אינגלנד, פיטסברג, אינדיאנאפוליס, סן דייגו - אלופות בתים(וזה לא הימור בכלל...) ולוויילד קארג ילכו ניו יורק ג'טס וג'קסונוויל.

ranatz

New member
אלופות הבתים

נראה לי שמינסוטה ינצחו את גרין ביי ביום ששי ויקחו את ראשות הבית וגרין ביי תיפול לויילד קארד. ולצערי סיאטל תיקח את בית הבדיחה הקרוייה NFC WEST ולכן סיננט לואיס עם כריס צ'נדלר המהולל תישאר בחוץ

שלי

NFC מיניסוטה ו-RAMS. כבר השבוע הם יעשו צעד עם נצחון ביתי על פילי. AFC- ג'טס ובולטימור.

LuCkY SoB

New member
שלי

בNFC - מינסוטה וקרוליינה נראות טוב מאוד הרבה יותר מהראמס שייקחו את המקום השני במערב. בAFC - בולטימור והג'טס. אם בולטימור לא תגיע זאת תהיה אכזבה ענקית מבחינתי כי זאת קבוצה מצוינת. וגם בגלל שאני לא סובל את ג'קסונוויל. ואם אנחנו כבר בנושא... מה אתם חושבים על השיטה הזאת של הפלייאוף בNFL? לדעתי זה חרא! כל שנה צריך לשבור את הראש עם שוברי השיוויון כדי לראות מי יעלה, מי יקבל שבוע חופש, מי יקבל יתרון ביתיות וכו' וכו'. לא עדיף היה לעשות כמו בNBA שעולות 8 קבוצות מכל חטיבה והראשונה פוגשת את השמינית, השניה את השביעית וכך הלאה? לדעתי זה יהיה הרבה יותר טוב וכך גם אנחנו נקבל עוד משחקים בעונה. מעניין לדעת מה אתם חושבים בנושא.

פרינסקס

New member
בחירותי

מהNFC יעלו כראשי בתים: פילדלפיה, אטלנטה, גרין ביי וסט לואיס. ווילד קארד יהיו קרולינה ומינסוטה מהAFC ראשי הבתים ידועים מראש והווילד קארד יהיה הג'טס וג'קסונוויל

royfr

New member
טוב, זה רק הוויילד קארד

ב-AFC: כנראה שהג'טס, ויש לי הרגשה שהבילס, שנראים מצויין יצטרפו אליהם. ב-NFC: נראה לי שקרולינה, ואני לא חושב שזה ישנה אם זה GB או מינסוטה, כי מי שתפסיד ביום ששי, תקבל כפרס נסיעה לאלופת הבית המביש ביותר ב-20 השנים האחרונות, ה-NFC מערב, ואח"כ להגיע מול פילדלפיה. אני חושב שזו תהיה מינסוטה.

JakeTheSnake16

New member
לדעתי

הוואיילדקארד בNFC יהיו קרוליינה ומינסוטה בAFC, עם כל הצער, לדעתי אלה יהיו הג'טס וג'קסונוויל.

Yo-man

New member
לגבי הבילס והג'טס

אם שתי הקבוצות יעלו לוילד קארד זה יהיה פעם ראשונה (עד כמה שאני זוכר, לא ממש בדקתי את זה) ששלוש קבוצות מאותו בית עולות לפליי אוף. בטוח מאז שחולקו הבתים ל-4 קבוצות בכל בית...

royfr

New member
בחלק הראשון אתה טועה

בשני אתה צודק. ב-84 עלו הברונקוז, הסיהוקס והריידרס מה-AFC מערב. בשני אתה כנראה צודק.

למעלה