מה עם איזה ראנינג בק

span26king

New member
מה עם איזה ראנינג בק

שמתם לב שלאף קבוצה בפלייאוף אין ראנינג באק אקספולסיבי, כזה שבשבילו באים לראות משחק. בכלל הייתה ירידה בכאלה בזמן האחרון (בשביל הרקע - השחקן האהוב עלי בכל הזמנים זה בארי) יש כמה סוסי north-south עם אופנסיב ליין מצוין. חוץ מזה אין כלום. סוס עבודה כמו קרטיס מרטין, אף אחד לא בא לראות אותו כבר. אשכרה רק מרשל פולק, מצבנו רע. אם מישהו ראה את הcut שהוא עשה לליינבקר של סיאטל. זה היה ענק. מי נשאר בליגה? הולמס, טומלינסון, פורטיס, (ג'ונס מראה ניצוצות)

Yo-man

New member
מה עם ג'רום בטיס ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אולי לא אקפלוסיבי, אבל מספר 5 All time risher זה לא הולך ברגל

ESPN

New member
קורי דילון

לא הייתי אומרת שבאים לראות משחקים של ניו אינגלנד בגללו, כי יש שם הרבה אטרקציות אחרות, אבל הוא כן מה"טיפוס" של השחקנים שציינת...

ofribecker

New member
הייתי מוסיף

אולי גם את אהמן גרין. הוא גם תופס מסירות, לא רק עובד על הקרקע. אבל אני בהחלט מסכים שמעמד הראנינגבקס בנסיגה. הקבוצות הטובות הן אלה שמוסרות והרבה. זה איזשהו טרנד לדעתי, שיכול להיות שישתנה בתוך שנה-שנתיים. כמו שיש באופנה כל מיני גלים. פעם היתה תקופה של ראנינגבקס גדולים וכבדים, אחר כך קטנים וזריזים, וכו'...

פרינסקס

New member
ג'רום בטיס

למרות שפיטסבורג משחקת נהדר בכל הבחינות העונה, בכל פעם שהוא נוגע בכדור אני מתלהב. אל תשכחו מה הוא עשה להגנה של הג'טס שהוא נכנס רענן ברבע האחרון אחרי שכל המשחק הוא ישב בצד... פיטסבורג רצה ורצה ורצה בלי סוף... והוא גם מסר מסירה לטאצ'דאון אחרי שכל ניו יורק היתה בטוחה שהוא ירוץ! כלפעם שיש יארד או 2 לעשות הוא 90% יצליח... הוא פשוט גורר את ההגנה עליו! תענוג לי לראות אותו.

ranatz

New member
ומה עם אדג'רין ג'יימס?

אחלה רנינג בק שתמיד תענוג לראות אותו משחק. בגלל ההייפ סביב מנינג והרסיברים שלו שוכחים אותו קצת אבל הוא תותח אמיתי. גם קורי דילון לא פראייר והאוטובוס אולי לא מלהיב אבל אני אוהב לראות איך הוא כותש הגנות. ואולי בכלל הרנינג בק הכי טוב שנשאר בפלייאוף הוא מייקל ויק? הוא הולך לעשות לראמס חיים קשים ולא בגלל המסירות שלו. יאללה שיגיע כבר יום שבת!

sniak

New member
יש גם בחור אחד

אם אני לא טועה, ראיתי אותו באורנג' בול במכללות, לא זוכר את השם שלו אבל הוא היה בקבוצה שניצחה נדמה לי.. עשה רושם שהוא בחור שבאים בשבילו לראות משחקים. בטח שנה הבאה נראה אותו בין הראשנים בדראפט

ofribecker

New member
האם הכוונה לרג'י בוש?

רג'י בוש מ USC הוא אכן ראנינג בק מלהיב ונראה לי שנראה אותו בדראפט השנה. גם באוקלהומה יש אחד כזה - אדריאן פיטרסון, אבל יש לו עוד שלוש עונות בקולג'.

למעלה