מה עם אלבום חדש?

ShukyD

New member
מה עם אלבום חדש?

עובדים? מתארגנים? יודעים מתי? או מתי העבודה נכנסת להילוך גבוה? אשמח להדלפות ממקורבים <חלמתי שמירי מסיקה וקרן פלס חותמות לי על הדיסקים
>

רק אני חושבת ש..

ממש לא כדאי להוציא אלבום? זה דיי מהר! אלבום עם שירים פצצתיים זה לא מספיק כל עוד הקהל עוד לא רעב להם ומתגעגע לשמוע את מירי. והקהל זה ממש לא אנחנו פה בפורום [: צריך לחכות לדעתי. ככה זה עובד.. נעלמים קצת ואז פורצים.. אחרת היא נמאסת ומהר. וזה קורה איתה. סיבוב אקוסטי כדי להעביר את הזמן זה רעיון מעולה!

veredmp

New member
אני מסכימה ולא מסכימה

זה נכון שצריך "להעלם" ואז לחזור כדי לפרוץ ולעשות תיאבון. מצד שני, הדיסק יצא בפברואר 2007, כלומר עברו שנה ו-8 חודשים בערך. אפילו אם מירי תעזוב עכשיו הכל ותתחיל להקליט, זה ייקח איזה חצי שנה פלוס-מינוס, מה שאומר שיעברו יותר משנתיים בין הדיסקים (והרי אנחנו יודעים שמירי לא בשלבי הקלטות מתקדמים כרגע, כלומר ייקח קרוב ל-3 שנים מינימום בין הדיסקים). אני חושבת שזה זמן סביר לחכות בין דיסקים. וכל עוד מירי מופיעה, גם אם זה סבב רגיל וגם אם זה סבב אקוסטי, אין באמת "העלמות". אי אפשר להעלם ולהמשיך להופיע, זה לא עובד ככה

pRimaVeriTaVIV

New member
לא בקרוב

בינתיים, איסוף חומרים איטי ואני מניח שגם סקיצות, אבל עבודה ממש-עדיין לא

veredmp

New member
פעם הבאה תני סימן ../images/Emo8.gif

האמת שאני לא מסכימה עם רוב הדברים שלך, אבל את צודקת בקשר לתקשורת שאוהבת לרומם ואז להפיל, ובכלל להתעלל בכל דבר שמעז להצליח.

היי לכולכם!../images/Emo13.gif

אני לא ממש השקעתי מחשבה בנוגע לשירים עדיין, אבל נזכרתי לקנות כרטיסים ברגע האחרון התקשרתי היום לסוזן דלל.. ו.. אזלו הכרטיסים!!!
למישהו במקרה יש כרטיס ספר למכירה?? אני ממש רוצה להיות בהופעה הזאת!!!
המון המון זמן לא הייתי פה.. אז חיבוק גדול לכולם, ליאת

veredmp

New member
מוזר, אני רואה שהיתה אמורה להיות הופעה

בגבעת ברנר בתאריך הזה, כנראה שחל שינוי........

yafit1305

New member
הופעה של מירי ב 6/12

הופעה ב 6/12 ברדיו בר בבית קשת (בצפון) מתוך האתר: מירי מסיקה - מופע אקוסטי מירי מסיקה שפרצה אל עולם המוזיקה הישראלי עם אלבום הבכורה שלה בשנת 2004, הפכה עד מהרה לשם דבר. כבר בשנה לאחר מכן, כבשה את צמרת המצעדים הישראליים השנתיים וקטפה שלל תארים .קולה הגדול מהחיים, אלבומה השני וההופעות הסוחפות שלה, המשיכו לבסס אותה כפרפורמרית מן השורה הראשונה. השנה, תהא זו הפעם הראשונה שמירי מסיקה מעלה מופע אקוסטי חדש. שיריה המוכרים והאהובים, כמו "נובמבר", "לשם", "באה אליכם", "ממי", "עכשיו אתה חוזר בחזרה" ורבים נוספים, יזכו במסגרת מופע זה לעיבודים חדשים, אשר יוגשו בפורמט מרגש ואינטימי. הפקה מוסיקלית, פסנתר וקלידים: אורי זך. כלי הקשה: אמיר פינטו. גיטרות, עוד וטאר: יענקל^ה סגל. גיטרות: יניב דדון. שבת 6.12 פתיחת דלתות: 21:00 תחילת המופע: 22:30 מחיר: 125 ש"ח.

למעלה