מה עם בדיקת מערכת

אני כ"כ שונאת שאת עושה את זה! ../images/Emo15.gif

"ואל תגידי שלא." מה אני אשקר?!?! ברור שאני רציתי את זה, אבל עכשיו כשאני חושבת על זה, אז אני הייתי מעדיפה דיסק אחר. פאק. זה ממש מעצבן כשאת עושה את זה! >.<

•No¥a•

New member
אנחנו לא רבות, אנחנו מדברות ../images/Emo13.gif

וכן רוני, אל תגידי לי שזה לא מספיק קשוח בשבילך

MarishA M

New member
../images/Emo176.gif.

שיר מושמע?אני זוכר את הכל-מאור כהן. דיסק במערכת?-THE KILLERS-HOT FUSS דיסק בדיסקמן?לא אצלי אבל היום הוא חוזר אליי.סוף סוף. שיר אחרון בMP3?אין לייי. דיסק אחרון שנקנה?THE KILLERS-HOT FUSS דיסק נחשק?עברי לידר-מלטף ומשקר/עברי לידר-האנשים החדשים. שיר דבוק בראש?ממ לא יודעת.אין. השאלה המתחלפת: דיסק שאתם מצטערים שקניתם?אין כזה..ואם היה אז בטח החלפתי או משו.

mitky

New member
אניאני

שיר מושמע? אוי ואבוי- שייגעצ דיסק במערכת? אוהד חיטמן, ושייגעצ דיסק בדיסקמן? ממ....לאדעת שיר אחרון בMP3? ממעמקים דיסק אחרון שנקנה? אוהד חיטמן דיסק נחשק? נאו 11 שיר דבוק בראש? אוי ואבוי השאלה המתחלפת: דיסק שאתם מצטערים שקניתם?....אין..

טולייצ

New member
למה הפרצוף ../images/Emo11.gif?

שיר מושמע? אין דיסק במערכת? אפרת גוש דיסק בדיסקמן? רוני [אחותי משתמשת בו,זמנית,עד שאני אקנה איי פוד
] שיר אחרון בMP3? - דיסק אחרון שנקנה? פיטר רוט דיסק נחשק? אביתר בנאי,קולדפליי,נימרוד שיקלר שיר דבוק בראש? "אני לא יודעת מה,גורם לי לתחושה.."
השאלה המתחלפת: דיסק שאתם מצטערים שקניתם? הייתה תקופה מסויימת שהצטערתי שקניתי את דניאל סלומון [כן,הוא שלי],אבל כשהקשבתי לו עד הסוף,גיליתי שהוא מלחין מעולה!

invAsion

New member
ממממ ../images/Emo103.gif

שיר מושמע? חדשות בגלגלצ דיסק במערכת? היהודים / היהודים דיסק בדיסקמן? אוסף צרוב שיר אחרון בMP3? מקום אחר / היהודים דיסק אחרון שנקנה? היהודים / מציאות נפרדת דיסק נחשק? יוני בלוך - אולי זה אני שיר דבוק בראש? אאאאאלון להיות איתך בכל דקה הו מחנה אלון.. כי ברוש זה ברוך, עליו נדרוך הו מחנה אלון! אדום חלש, עצוב ממש! השאלה המתחלפת: דיסק שאתם מצטערים שקניתם? פנטרה - ריאינוונטינג דה סטיל

פיר אוף דה דארק בביצוע של קרידל../images/Emo9.gif

שיר מושמע? Marilyn Manson - The Dope Show
דיסק במערכת? מממ שניה. [אני אשכרה הולכת לבדוק] מוניקה סקס - פצעים ונשיקות דיסק בדיסקמן?
שיר אחרון בMP3? אין דיסק אחרון שנקנה? נקנה? או נצרב? לוזוכרת דיסק נחשק? ממממממ אין שיר דבוק בראש? Fear of the Dark השאלה המתחלפת: דיסק שאתם מצטערים שקניתם? לא קניתי|בורחת|

שטיצה

New member
גם לבנות יש שור, ביצים של שור /m\

שיר מושמע? אסף אמדורסקי - יקירתי דיסק במערכת? ריקה דיסק בדיסקמן? היהודים LIVE2 שיר אחרון בMP3? נדמה לי שהוא מת לחלוטין.. דיסק אחרון שנקנה? בוטן מתוק בקרקס - יום עדין דיסק נחשק? יותרמידי שיר דבוק בראש? שור, ביצים של שור, ביצים של שורררר
השאלה המתחלפת: דיסק שאתם מצטערים שקניתם? אוונסנס :S

invAsion

New member
למה למה נתת לי כאפה? ../images/Emo7.gif ../images/Emo103.gif

ככה ככה, מחוז ת י כ ו ן! איך היה? ספרי קצת חוויות!!

שטיצה

New member
היה מדהיםםםם! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ולמרות שכל הרגליים שלי מלאות סימנים כחולים, היה מעולה!! <:

למעלה