מה עם גברים נשואים טריים בפורום?

מה עם גברים נשואים טריים בפורום?

תגידו, לא מוזר שאין כאן גברים בפורום? האם בני-הזוג שלכם קוראים את הודעות הפורום? אני מגיעה לכאן לפעמים דוקא בעקבות הודעות משעשעות שערן מספר לי עליהן...

יעל3

New member
הם לא ממש מתחברים למה שהולך פה...

למשל כשאני משתפת את הבחור שעובד איתי במה שהולך בפורום, הוא די מגחך... אבל... בזכותו אשתו התחילה לבקר בפורום, והיא משתתפת די פעילה, ממש עוזרת לאנשים.

דוקא כשאני משתפת את אותו בחור...

האם יש לנו פה עסק עם בחור דו פרצופי? האם בעלי לידי הוא לא אותו ´בעלי´ לידיך? ואיך השכן שלי מגיב כשאת משתפת אותו..?

kisses

New member
בן הזוג שלי תמיד קורא את ההודעות

והוא תמיד משתעשע

האם אני הגבר היחיד פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שלום לכולם
אני בטוח שיש פה עוד הרבה גברים שנהנים לקרוא את "שיחות הבנות" (וסליחה מראש...) שרצות פה. האמת, קטעים... החלטתי להפוך מאקטיבי לפאסיבי (בפורום, בפורום
...), אבל התגובה הקודמת שלי להודעה לגבי הנישואים הרפורמיים היתה, כנראה, מאוחרת מדי. אז נעים מאד: אני גבר, אני נשוי טרי (7 חודשים) ואני בפורום
(ותתפלאו, אבל גם יש לי מה להגיד...). נתראה בקרוב, ארנון

חנהלהג

New member
ארנוני, ברוך הבא!!../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

יעל3

New member
איזה יופי שיש בנים בפורום....../images/Emo140.gif

הכמות פשוט עולה מיום ליום. כל הכבוד

אתי@

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

אני אתי@, אני אישה, ואני נשואה טריי (חצי שנה). נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד...

שמופית

New member
ברוך הבא ארנון !

אתה מוזמן להשתתף בדיונים ולתת לנו נקודת מבט גברית (כמו - מה דעתך על חמותך... וכאלה...)

אולי לא היחיד אבל ...

בין הבודדים שהעיז להיחשף... אולי תצליח לשכנע עוד חברים שלך... וברוך הבא לפורום, אולי תצליח לשכנע גם את אישתך להצטרף!!!

למעלה