מה עם האלבום החדש של מתי? מישהו יודע פרטים או

נטלי51

New member
מה עם האלבום החדש של מתי? מישהו יודע פרטים או

מתי הוא יוצא לחנויות?

caspit

New member
כן, "נפש תאומה". זאת ועוד: ../images/Emo26.gif

מתוכננת לצאת חבילה שתכיל 2 דיסקים: את האשה שלי - המופע, וברזיל שעון קיץ. ההקלטות/תיקונים/מיקסים לשני הנ"ל כבר הסתיימו אבל טרם החלה העבודה על המארז, הדפסה וכו. אבל... אצל כספי כמו אצל כספי, תכנית היא רק תכנית וכוונה היא רק כוונה ועד שאני לא רואה בעיניים אני לא מאמינה. אה, ויש עוד שני שירים שהוקלטו לצורך פרוייקט מסויים מאוד מפתיע שייצא (באמת) מאוד בקרוב - אני אברר אם כבר מותר לי לפרסם פרטים ואספר לכם!

בשורה משמחת מאד ! ../images/Emo6.gif

בהנחה שאכן יצא כזה דיסק כמובן...

caspit

New member
כל כך הרבה התלהבות מהחדשות שלי? ../images/Emo3.gif

טוב, מסתבר שעניין הפרוייקט המפתיע שלכבודו כבר הקליט כספי שני שירים פורסם באינטרנט, כך שאני לא צריכה אישור מאף אחד לספר לכם. אז מצ"ב קישור: http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,607,209,13748,.aspx וציטוט לעצלנים: במקביל לשאר פעילויותיו, מסתבר, שמעון פרס גם נוהג לכתוב שירים, שעד כה הצליחו למלא שני כרכים. כמה מהם אף הולחנו ובוצעו במשך השנים על ידי אמנים כמו יפה ירקוני ויזהר כהן. בחודש הבא, מדווח "ידיעות אחרונות", יצאו כמה מהם, בצירוף ביצועים חדשים לשירים נוספים, באלבום חדש. בפרויקט משתתפים בין היתר מירי מסיקה, מתי כספי, ארקדי דוכין וקרן פלס. האלבום ייקרא "ישיבת ממשלה" (כמה מהשירים נכתבו במהלך ישיבות כאלה, אגב) והוא יצא במהדורה מיוחדת בת כמה מאות עותקים בלבד. את הפרויקט יזם ומנהל המלחין קובי אשרת.

סאביבית

New member
אז אולי את יודעת למה רק כמה מאות עותקים

ואיך אני שמה את ידי על עותק כזה ???

caspit

New member
לא, ואני משערת שמתי לא יודע שזו מהדורה מוגבלת

אפילו. כשהוא יחזור מחו"ל אני אשאל על זה וגם אראה אם אפשר לשריין כמה עותקים. אגב, מתי אמר לי שההשקה אמורה להיות באיזשהו אירוע שקשור לפרס - אולי יום ההולדת שלו, אני לא זוכרת. גם את זה אשאל.

trilliane

Well-known member
מנהל
רואים שאתה לא מכיר את הסחורה... ../images/Emo6.gif

שלי אף פעם לא קוראת הודעות עד הסוף...

למעלה