שלום! שלום ולהתראות צוחה, האנדרוג´ני הסורר של פורום מוק"א שהיום התגייס לא מוזר שדווקא את זה אני זוכר? מתוך אלף דברים אחרים שאני לא זוכר, אני זוכר שצוחה מתגייס ביום הזה. וonce again שוכני הממלכה האבודה של נבוכנצר יצטרכו למצוא דרך אחרת להגיע למבוקשם - הקרנה מאטריקסית בקולנוע.
עליי לציין שאני עוזב את הפורום למשך השבוע הקרוב כאות הזדהות עם ידידה בחו"ל וגם כי כבר חשבתי על זה קודם להיות שבוע בלי אינטרנט הפורום הולך לחיות בזכות עצמו למשך שבוע
או שפשוט אף אחד לא ישקיע בו והוא יגסוס לו? oh well כמו שניאו אומר where we go from there is a choice i leave to u
יש דחייה ולגבי ההקרנה, לפני כשבוע (אולי טיפה פחות) גיליתי שלא תהיה הקרנה בגלל הקטע של זכויות יוצרים וכל הבולשיט הזה ולכן הקרנה אחת תעלה בערך 3000 שקל וזה יותר ממה שכולם מוכנים לשלם הסיבה שלא רשמתי כלום היא שנהייתי חולה מוות ולא נכנסתי למחשב שבוע שלם (שבוע ! אתם יודעים מזה ?) רק היום אני מרגיש מספיק טוב כדי להכנס אני מצטער שלא תהיה הקרנה אבל זה מה יש.... נצטרך להסתפק ב DVD, בוידאו ובמחשב כדי לראות אותו או שבעוד 20 שנה יעשו לזה חידוש (הרי בעוד 20 שנה בטח נראה קולנוע בצורה שונה ואיכות התמונה שיש עכשיו תחשב לגרועה) ואז נלך כולנו להקרנה המחודשת של הסרט אבל אם זה שווה משהו ניסיתי... באמת ניסיתי...
רק אל תעשה את זה שוב! ככה סתם נעלם... הקפצת לי את הלב
איך יכולת לעשות את זה? כמובן שלפני הגיוס שלך אתה כותב כאן מכתב פרידה ארוך ומרגש שיציף בדמעות... אם כבר "איך יכולת" אז תגלה לי את הקסם שלא להיות באינטרנט... אצלי, בית דין לא יעזור, דווקא כשאני חולה יש לי יותר זמן כדי להיות בו, רק אם אני בלימודים אני עסוקה מעל הראש ולא ממש מוצאת זמן לעלות, אבל בטח זה לא מעניין אתכם... בכל אופן, כמובן- תהיה בריא!!! וכמובן: BE HAPPY