מה עם החיילת שלנו?? רונית
G Guy Schlesnar New member 30/10/04 #2 אני מניח שכמו כל חיילת טובה היא תעבור עכשיו שנתיים של התמחות בהכנת קפה.
S SoldieRonit New member 30/10/04 #3 ../images/Emo13.gif תמיד כיף לחזור ולראות שחושבים עלייך (ומזל שהפורום הזה לא זז-אז אני גם יכולה לראות את זה ) אז אני בסדר-אפילו יותר מדיי!!ככל הנראה מדובר במקרה קשה של מורעלות (וזה לא מתאים לי ) ואוסיף ואומר שהצוות הפיקודי ממש נהדר (אפילו את הסמלת שברתי ) והחברות לאוהל נפלאות-כיף לי בטירונות . להת' בעוד שבועיים (שבת הבאה אני סוגרת) - ונועם,אני ממליצה
../images/Emo13.gif תמיד כיף לחזור ולראות שחושבים עלייך (ומזל שהפורום הזה לא זז-אז אני גם יכולה לראות את זה ) אז אני בסדר-אפילו יותר מדיי!!ככל הנראה מדובר במקרה קשה של מורעלות (וזה לא מתאים לי ) ואוסיף ואומר שהצוות הפיקודי ממש נהדר (אפילו את הסמלת שברתי ) והחברות לאוהל נפלאות-כיף לי בטירונות . להת' בעוד שבועיים (שבת הבאה אני סוגרת) - ונועם,אני ממליצה
A amickyaa New member 30/10/04 #4 כבר סוגרת ?? לאאאאאאאאא זילות המערכת,רונית נהנית ??????? מה קורה פה ????? מה מפנקים את החיילים היום ?????? אני חייב לדבר על הסמלת שלך......במיידית......שתיים שלוש ההה קשבבבבבב חחחחחחחחחחחחחחחחח חה חה חי
כבר סוגרת ?? לאאאאאאאאא זילות המערכת,רונית נהנית ??????? מה קורה פה ????? מה מפנקים את החיילים היום ?????? אני חייב לדבר על הסמלת שלך......במיידית......שתיים שלוש ההה קשבבבבבב חחחחחחחחחחחחחחחחח חה חה חי
ש שוטר82חזר New member 30/10/04 #6 הו שלום לך טוב שחזרת הביתה מה שלומך איך את מרגישה? מאוחר יותר על הבוקר אני ישים לך פה משהו בפורום שתראי את זה שיהיה לך שבוע טוב רועי
הו שלום לך טוב שחזרת הביתה מה שלומך איך את מרגישה? מאוחר יותר על הבוקר אני ישים לך פה משהו בפורום שתראי את זה שיהיה לך שבוע טוב רועי
C cobainos New member 31/10/04 #9 אוו...שלום לך! יא מורעלת!!ההודעה שלך בפורום מתגייסים זאת כבר סטייה!! מיקי,מה אתה עושה בפורום מתגייסים?
אוו...שלום לך! יא מורעלת!!ההודעה שלך בפורום מתגייסים זאת כבר סטייה!! מיקי,מה אתה עושה בפורום מתגייסים?
ק קיר קמט New member 30/10/04 #7 למה אף אחד לא שואל מה איתי?! למה אף אחד לא אומר מה עם גילעד?! למה אף אחד לא דואג לי?!
C cobainos New member 31/10/04 #10 כי אתה סתם חלאה!! (כמו שקראת לקבוצה הטובה של מילאנו) וגם כי התגייסת מזמן