מה עם החרמון? 1.30 ברכבל תחתון יהיה פתוח מחר
M Mr Peiser New member 4/2/03 #2 ברור שיהיה פתוח.. מחר צפוי שלג קל זה לא אמור להפריע... 130 ס"מ בחרמון זה תנאי גלישה חבל על הזמן!!
G girl and her board New member 4/2/03 #3 דחוף! מתי אני אוכל הכי מוקדם לדעת בטוח אם החרמון יהיה מחר פתוח???
C caesar New member 4/2/03 #4 דיווח אחרון מאנשי האתר ../images/Emo46.gif בשל מזג האוויר, 95% שהאתר יפתח מחר. גם לי זה נראה מוזר לאור התחזיות אבל לפי נסיון קודם האתר לא מתפקד בסופות ולא שווה לעלות בשביל מסלול וחצי
דיווח אחרון מאנשי האתר ../images/Emo46.gif בשל מזג האוויר, 95% שהאתר יפתח מחר. גם לי זה נראה מוזר לאור התחזיות אבל לפי נסיון קודם האתר לא מתפקד בסופות ולא שווה לעלות בשביל מסלול וחצי
ב ברטון New member 4/2/03 #5 לא בטוח שיפתח מחר אם לאנשי האתר נשאר שכל לאחר שתאוות הבצע מילאה אותם, הם היו מבינים שמבחינת מזג אוויר לא צריכה להיות שום בעיה עםגלישה מחר אמורים להיות תנאים שלא נראו פה כבר שנים אחדות. אבל.... המינימום שיעשו אתר אינטרנט עם צפי על הפתיחה אבל....
לא בטוח שיפתח מחר אם לאנשי האתר נשאר שכל לאחר שתאוות הבצע מילאה אותם, הם היו מבינים שמבחינת מזג אוויר לא צריכה להיות שום בעיה עםגלישה מחר אמורים להיות תנאים שלא נראו פה כבר שנים אחדות. אבל.... המינימום שיעשו אתר אינטרנט עם צפי על הפתיחה אבל....
G girl and her board New member 5/2/03 #9 הטלפון הזה לא מתעכן בגרוש! התקשרתי ב-7 ועדיין לא הדכנו מיום שני!!!!!!!!! בסוף פתחו ב-10 את האתר.......
הטלפון הזה לא מתעכן בגרוש! התקשרתי ב-7 ועדיין לא הדכנו מיום שני!!!!!!!!! בסוף פתחו ב-10 את האתר.......