מה עם הטריוויה?

עד שתתחדש הטריוויה

בואו ניצור יחד רשימה של כל הפרקים שבהם זינה שמה את ה-pinch על מישהו. אני אתחיל בקטן, מפרק אחד שאתם חייבים להודות שסיפק את ה-pinch הכי מצחיק - The Furies.

Dafi the Mighty

New member
הממ...

Sins of the Past The Dept (גם אהבתי את התשובה שלה אחרי שהאיש שאל אותה מה היא רוצה, "כלום. אני רק אומרת לך כמה זמן נותר לך לחיות כדי שתהנה מזה". כמה אופייני...
) Destiny (שם זינה למדה את זה בעצם) Orphan of War The Royal Couple of Thieves (היה שם קרב כזה עם סינטראוס, לא?) Intimate Stranger Blind Faith Livia God Fearing Child Return of Callisto Little Problems אממ, זה כל מה שהצלחתי לעלות מזכרוני. אני משערת לי שיש עוד פרקים, אבל אני לא יודעת. אני יודעת שבפרקים שרשמתי יש את זה, אני מקווה...

Alexis

New member
דה! Adventures החלק השני!!!

שהיא שמה על כל האמזונות את הפינץ´ - כולל על עצמה... מדהים, מדהים...

XenaBoy

New member
נראה לך ... ?! ../images/Emo60.gif

הפ´ינץ הכי מצחיק היה בפרק.... אני לא זוכר איך קוראים לו. שאחרי שזינה עשתה את זה היא אמרה לגבי שתסביר, וגב דיברה כשכל הפה שלה נוטף רוק על האיש (המפ´ונצץ). התפוצצתי מזה אספי

canimal

New member
אני לא זוכרת תשם אז אולי הזכרת אותו

זה שהיא הורגת את ג´וקסר ומנטרלת כל חלק בגוף שלו now that was a lot of pinching.. בזירה.. עם האמזונות.. היה מצחיק. מקום 3 גאבי והריר מקום 1

xena 17

New member
יש גם בפרק forgiven .....

שבו טארה מביא לזינה את אחד מהאנשים של הכנופיה ואז היא מפעילה עליו את ה- pinch . אבל כמובן שהפרק עם הרוק לוקח מקום ראשון!

למעלה